NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
(az öreg ezt tényleg megcsinálta Friscoban)Delonso_tudom, ezért is írtam, hogy nézném ahogy építik
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Jah, vagy hogy megrántotta az ellenfele.Meg is kérdezné az öreg. És leszakadt a vállad tőle? Nem, akkor?
De mivel lehet azért van mert túl gyenge az erőlénted, az elkövetkező három napban edzőtábor és hegyen futás persze felfelé.
Imádná a csapat Hallt egy ilyen kis szuvenírért. (az öreg ezt tényleg megcsinálta Friscoban)
több mint 12 éve
lepergett a szemeim előtt, ahogy Hall+Wilson próbálja meccs után magyarázni az öregnek vigyázállásban, hogy de a névtelen safetyk nem értek oda, jaj nem értek oda😀😀
több mint 12 éve
Ezenkívül nagyon tud tüzelni is az az ember, HC-nek nem való, de DC-nek én is nagyon el tudnám képzelni. Játékosként is brutális volt.
több mint 12 éve
Rendben.Tévedsz. Azt a D-t egy bizonyos Mike Nolan kezdte el építeni.empty taxi
Én is bírom az öreg harcost, lehet hogy O terén nem egy nagy guru, de a mostani SF D alapjait ő rakta le, az pedig elég szigorú alakulat lett.
Jan
Akkor úgy mondom, mikor odakerült Friscoba a liga egyik legrosszabb védelme volt ott (engedett pontokat tekintve), és az ő HC ideje alatt lett top 10-es a D. Úgy gondolom, hogy -bár nem ő kezdte, és nem ő volt a DC- valamiféle szerepe volt ebben.
több mint 12 éve
De ő volt az asszisztense. És LB edző. Mikor Nolant kirúgták 2008-ban még az elején tartottak. Ezt a D-t ő fejezte be. Szerintem. És a Vikings hirtelen feltámadásában is lehet szerepe. Szintén csak szerintem.Tévedsz. Azt a D-t egy bizonyos Mike Nolan kezdte el építeni.empty taxi
Én is bírom az öreg harcost, lehet hogy O terén nem egy nagy guru, de a mostani SF D alapjait ő rakta le, az pedig elég szigorú alakulat lett.
Jan
több mint 12 éve
Tévedsz. Azt a D-t egy bizonyos Mike Nolan kezdte el építeni.
Jan
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Az mondjuk mesés produkció lenne amikor Hall yes, sirrel nyugtázza amit mond neki a Samurai.Szvsz ott más opció nem is igen lenne. 😊
Lehet ez kéne.Delonso_
több mint 12 éve
Pontosan erre, illetve őrá gondoltam ma reggel. Az öreg kellene nekünk, a másik Mike. Nagyon szeretném, ha a linkelt cikkel ellentétben felébredne már Snyder. Eddig az volt a bajunk, hogy túl sokszor pofázik bele a dolgokba, most meg az, hogy egy szót se szól.
több mint 12 éve
Az nagyon durva lenne, egy RGIII féle passzjáték, Morris, impresszív playhívások (Kyle? 😛), a D-t meg rendbeszedné a szamuráj. Ha 8-8 környéke lesz mégis, akkor van erre esély, akkor nem kell sztem mindenkinek felállnia, mint f znak a lagziban 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Az mondjuk mesés produkció lenne amikor Hall yes, sirrel nyugtázza amit mond neki a Samurai.Amúgy most nem látom világosan, hogy mi van.agent Tnagyjából jogos észrevétel😛
azt írtam, ha feltámad a védelem akkor nem lenne meglepő, ha...
az önellentmondásom másik fele😀, pedig még a tradehez kapcsolódik, annó is elleneztem, megint kitört belőlem😕
de sajnos teljesen igaz, hogy tavaly a támadókon állt/bukott a meccs,most ez megfordult
Delonso: tul.képpen igazad is van, ezért is mondtam/gondoltam, hogy megnézném hogy építi Hall Sing. mester kezei alatt a hegyeket😀😀sapka
Lehet ez kéne.
több mint 12 éve
közben:egy írás egy hírSzinte teljesen az én véleményemet tükrözi.
Redskins coach Mike Shanahan acknowledged Monday that Pierre Garcon (foot) is unlikely to return until after the Week 10 bye.
washingtonexaminer.com/rick-snider-at-midpoint-of-his-contract-shanahan-is-a-failure-with-redskins/article/2512018#.UI_1usVmKCJsapka
több mint 12 éve
közben:egy írás egy hírRedskins coach Mike Shanahan acknowledged Monday that Pierre Garcon (foot) is unlikely to return until after the Week 10 bye.
washingtonexaminer.com/rick-snider-at-midpoint-of-his-contract-shanahan-is-a-failure-with-redskins/article/2512018#.UI_1usVmKCJ
több mint 12 éve
Amúgy most nem látom világosan, hogy mi van.agent Tnagyjából jogos észrevétel😛
azt írtam, ha feltámad a védelem akkor nem lenne meglepő, ha...
az önellentmondásom másik fele😀, pedig még a tradehez kapcsolódik, annó is elleneztem, megint kitört belőlem😕
de sajnos teljesen igaz, hogy tavaly a támadókon állt/bukott a meccs,most ez megfordult
Delonso: tul.képpen igazad is van, ezért is mondtam/gondoltam, hogy megnézném hogy építi Hall Sing. mester kezei alatt a hegyeket😀😀
több mint 12 éve
Sapka csak bemásoltam egy cikket miről megy a disputa.Magam nem kedvelem Hallt, mert brutális sebessége van, de nagyon balhés. Ám sokat keres amivel valamit, pláne ilyen capszűke időszakban kezdeni fogtok.
több mint 12 éve
Amúgy most nem látom világosan, hogy mi van.Szarok voltunk a Vasas ellen, ez tiszta, idén eddig a legszarabbak.
De akkor most ez azt jelent, hogy sapka, mikor korábban azt írtad, hogy nem lepődnél meg, ha minden meccset behúznánk már a szezonban, illetve most meg arról megy a szó, hogy mennyire szar h nincs első körös pick, mert lehet, hogy mehetnénk QB-ért és gyalázatos rosszak vagyunk, akkor ez hogy van?
Nem kötekedésként kérdezem, csak nekem mostanában 0 időm van bármire, ti láttok háttéranyagoat + nem is voltam itthon a legutóbbi első félidőben... hm? 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Shanahan said Sav Rocca has a torn meniscus in his right knee. has been punting with it, obviouslyRedskins D allowed SIX 1-yard touchdown passes in '12
Delonso: szép dolog ez, hogy ki lehet rakni Hall szűrét, de nincs helyette senki más😀, sőt jövőre kik lesznek FA top cornerek?
Brent Grimes – ATL
Sheldon Brown – CLE
Sam Shields – GB (R)
Jabari Greer - NO
Dominique Rodgers-Cromartie – PHI
Quentin Jammer – SD
Aqib Talib – TB
elsőnek őket találtam lejárókkal, mármint jobb képességű cornerek, de azt nem tudom közülük ki lesz ténylegesen FA, vagy hogy ki jobb Hallnál. Már beleszaladtam ebbe, de gondoltál e valakire konkrétan?😀
több mint 12 éve
DeAngelo Hall - DB - RedskinsThe Redskins structured CB DeAngelo Hall's contract in 2009 so that his $15 million signing/option bonus wouldn't prorate into 2013.
The $15 million lump sum was paid in 2010, and was "contained" to that year instead of prorated over the life of the contract, as most signing bonuses do. In other words, the Redskins wouldn't take a significant salary cap hit to release Hall after the season. 28-year-old Hall has been a disaster in coverage this season and embarrassed the franchise by jaw-jacking and pointing in a referee's face in Week 8, necessitating his ejection.
több mint 12 éve
Akartam ám válaszolni, de túl negatív lett volna.apeszos😀, ja
nehogy leírd😀
több mint 12 éve
aztec
1 360
RGIII fantasztikus játékos, szinte 100%, hogy behúzza az év támadó újonca díjat, egy gond van vele, de az rohadt nagy. Iszonyú önveszélyes a játéka, az ilyen típusú irányítók általában 2 hibát "követnek el".Ipari méretben képesek fumble-t gyártani és könnyen lesérülnek...
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Akartam ám válaszolni, de túl negatív lett volna.
több mint 12 éve
😀😀 ez jóPolumbus nem tud a speed rusherekel mit kezdeni, ok mondjuk 6'8 magas, vedd rá, hogy tartsa alacsonyan a súlypontját😊.sapkaTyler! Ül, fekszik, kultúráltan pass protection-özik! 😀nexion218
több mint 12 éve
Polumbus nem tud a speed rusherekel mit kezdeni, ok mondjuk 6'8 magas, vedd rá, hogy tartsa alacsonyan a súlypontját😊.sapkaTyler! Ül, fekszik, kultúráltan pass protection-özik! 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
nex,azt hiszem, mindent jól összeszedtél, van két dolog amiben nem értek egyet
igazából mi szurkolók vagyunk, (ez kb. kimerül abban hogy akkor is fanyalgunk, ha jól megy, de főleg ha rosszul😀)
és látunk valamit valahol/olvasunk, és elmondjuk, hogy milyen jó a D, és tök jó lenne ha az O is ilyen jó lenne, például.
De azt gondolom, hogy egy csapat élén olyan emberek állnak akik jobban értenek/legalábbis jobban hozzáférnek az adatokhoz😀, szóval nem hiszem el, hogy a szezon elején hatalmas nagy arconcsapás volt a stábnak a D komoly struktúrális nehézségei, ja nekünk az volt, most is csak pislogunk, hogy mi ez, vagy hogy lehet ez stb. Szóval ők ezt tudhatták, sőőt Shanahan tavaly is a PO-t deklarálta célként (hozzáteszem mi lett volna ha azt mondja még épülünk? semmi! volt még két éve!), idén végképp ez volt a céljuk!, és tudhatták milyen anyag van a labda egyik és másik oldalán (most nem azt mondom hogy full hülyék, és nem értenek hozzá), csak azt akarom mondani, hogy tisztában voltak a lehetőségekkel, és mégis a dupla vagy semmit játszották meg, mert pár évig akárki is jön utánuk, biztosan nem tudja saját kedve szerint felépíteni évekig a csapatot, csak újrakezdés stb.
visszatérve amit te is említesz, míg a támadóoldalon Kyle megoldja, hogy jól működjön az offense, kreativitás😊, addig Haslett mintha feladná az egész meccset, mert sok csapatbann nem olyan erős a secondary, de meg lehet azt oldani, hogy ne kelljen emiatt minden meccsen szenvedni, mert lehet olyan playbookot/playhívásokat csinálni, hogy ez ne legyen akkora probléma. Mert én nem látom, hogy azon dolgoznának, hogy feloldja ezt a problémát, +eltűntek a blitzek is, amik tavaly egészen üde színfoltok voltak. Másrészt nem vagyok arról meggyőződve hogy kutyaütűk lennének (pl. Carlos Rogers😊, és még mások)
A másik a Griffin téma, jó játékos, de eddig végtelenül egydimenziós!, sokszor bejön ez, de az nfl eléggé innovatív jószág😛, szóval a slophomre slump, nem azért alakul ki mert a rookie Qb-k az első szezont követően offseasonban végig zsíros hamburgert zabálnak a tv előtt😀
hanem mint a Miami wildcat, jó ötlet volt, de mindenki tudta, hogy egyszer vége lesz, és nem tudtak megújulni/nem akartak.
Szóval jelenlegi példák alapján egyszer megáll a szekér. ha így görgetik tovább, az hogy addigra Griffin összeszedi e a játékát valid nfl pocket Qb szintre, vagy sem az a kérdés. Nem tudom ezt eldönteni (ki tudná?😀), hogy csak erre a pár éves időszakra hozták e, mert csak erre képes. De ha igen akkor nagyon-nagyon-nagyon drága volt. Most pl. idei drafton Barkley/akármelyik másik top fehér QB, nem kimondottan ebben a dimenzióban mozog, mert ilyen játékos jutott volna, persze nekik is bőven megvannak a hibáik. Ezért is mondtam draft előtt, hogy Luck jobb lehetne, mert nincs ilyen kétely, hanem ő egy bizonyos szinten el tud focizni ténylegesen 10 évig (sérülések off), az hogy Griffin meddig tud az egy hatalmas kérdés (de nem értek egyet azzal, hogy 10 éveket emlegettek nála, én inkább 2-3 évre gondolnék, és utána kiderül az igazság).
azt hiszem ez most hosszú lett
sidenote, a zbs rendszernek is hatalmas sarokköve a tackle, és csak a belső falemberek jöhetnek relatív olcsón. pláne ha passblockról beszélünk, főleg hogy Polumbus nem tud a speed rusherekel mit kezdeni, ok mondjuk 6'8 magas, vedd rá, hogy tartsa alacsonyan a súlypontját😊.