Johnny Firpo

Johnny Firpo
Utoljára láttuk
több mint 9 éve
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
125


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 9 éve
Johnny Firpo 125
Nehéz mit írni erre, egyfelől nyilvánvaló, hogy a rosterük összességében lényegesen jobb mint a miénk, és pocsék matchup nekünk... De ugyanakkor nem létezik, hogy ennyivel jobbak. A Pats ellen valahogy mindig össze*zarja magát az egèsz csapat, és pillanatok alatt megy a gameplan a kukába. Az is egyértelműnek tűnik, hogy a keret nagyon egyoldalú jelenleg, és az az egy oldal sem kiegyensúlyozott. Kellene legalább 3-4 pro bowl szintű játékos és melléjük még 4-5 upgrade a vèdelembe ès a támadófalba. Esèlytelen persze. Nehéz dolga lesz az FO-nak, de muszáj lesz valamit kitalálniuk.
több mint 9 éve
Johnny Firpo 125
Minősíthetetlen teljesítmény a D-től ami nyilván összefüggésben volt azzal, hogy az eddigi elit pass rush ma szabadnapot vett ki. Andrew is megdobta a szokásos két-három facepalm kísérletét, csak ma nem dobta el ijedtében a védő. Nem értem ezt a csapatot de komolyan, tavaly is ez volt, ütjük a contendereket, aztán a St. Louis rommá ver. Idén mondjuk eddig egészen kiegyensúlyozottak voltunk és a mérlegünk lehetett volna akár 7-0 is... Mindegy, nyilván hozzászoktunk a jóhoz és ilyenkor frusztráló egy terített betli. A rájátszásra álljon össze a dolog. A csoportelsőség meg kell, hogy legyen.
több mint 9 éve
Johnny Firpo 125
A liga egyik legjobban passzoló csapata elleni shutout után egy 50-burger a következő héten. Tudtam én, hogy nem szabad még elhinni a mítikus elit védelmünkről szóló meséket de azért ekkora, otromba nagy kijózanító pofonra nem számítottam.
több mint 9 éve
Johnny Firpo 125
Úgy érzem, hogy idén egyértelműen ott van bennünk a lehetőség, hogy top 5-7 csapat legyünk a pálya mindkét oldalán, nem feltétlenül most, de a rájátszásra mindenképp. Andrew levetkőzhetné végre ezeket az idióta kísérleteit. Nem is feltétlenül a két INT-re gondolok, igazából mindkettő fluke play volt, hanem azokon kívül volt megint legalább két dobása aminél csak a védőknek volt esélye arra, hogy lekapják, nekik viszont kifejezetten jó. T-Rich talán végre éledezik a német pedig megérkezett! 😊
több mint 10 éve
Johnny Firpo 125
Azt a tényt, hogy kikaptunk nem tudtam logikailag összeegyeztetni azzal amit láttam a monitoromon. Alsó hangon is 45 percet domináltunk a 60-ból. Ez művészet volt a csapattól.
több mint 10 éve
Johnny Firpo 125
Jekyll & Hyde kutyafa*za volt ahhoz képest amit idén csináltunk. Nem emlékszem még egy ilyen kétarcú csapatra. Nem baj, nem volt ez rossz idény összességében, de jövőre most már kiegyensúlyozottabb alapszakasz kell, hogy esélyünk legyen a bye weekre, és hazai pályára az elődöntőben. Az O-lineba és a védelembe kell draftolni/igazolni, ebben gondolom egyetértünk.
több mint 10 éve
Johnny Firpo 125
Egy órája akartam kommentelni a meccsről, de a hír után sok kedvem nincs hozzá, ez a sérülés alapvetően változtathatja meg a szezonunkat... 😕 Biztos vagyok benne, hogy Andrew saját magát fogja hibáztatni, de ezek a non-kontakt sérülések majdnem mindig kumulatív sérülések. Egy mikro szakadás, vagy a szalag nyúlik-nyúlik, elveszíti a stabilitását, aztán egy rossz mozdulatnál reccs, de a rossz mozdulat önmagában nem elég hozzá. Ha Wayne 20 évesen kap egy ugyanilyen passzt, és ugyanígy letapad a lába, valószínűleg megússza. Sajnálatos dolog, és remélem, hogy Luck hamar feldolgozza ezt a sérülést. A csapat viszont nem tudom mit fog csinálni... Gyakorlatilag nr. 1 elkapó nélkül maradtunk. Hatalmas tehetségnek tartom T.Y-t, de... Nincs valami 6'3-6'4 magas raw atlétánk akit hirtelen át lehetne konvertálni elkapóba? 😀 Kínomba kérdezek hülyeséget nyilván... Nem tudom mit fognak kitalálni. Csak egy cserét tudok elképzelni.
több mint 11 éve
Johnny Firpo 125
Simán nyertünk, de Andrew ma nem tetszett. Az 1 pick mellé alsó hangon is dobott még legalább két "nem hivatalosat", de inkább 3-mat. Ma becsúszott neki jó néhány rossz döntés. Jövő héten nagy falat jön, de nem leszünk esélytelenek.
több mint 11 éve
Johnny Firpo 125
Én amúgy attól parázok, hogy Bradshaw IR lesz concussionnel jövőhéten. Amit produkált ott visszaülésnél az agyrázkódás tünet volt.FearTomi
Remélem nem lesz igazad, én azt hittem, hogy ott a lába miatt ült vissza kicsit pihenni. Ha így is lenne, Richardson és Brown megoldják majd vélhetően. Persze a Jaguarst ne írjuk le előre soha, kb. 50% körül állhatunk ellenük az utóbbi 10 meccsen, tavaly is megtréfáltak minket.
több mint 11 éve
Johnny Firpo 125
Azért ez a Dolphins egy nagyon jó, komplett csapat lett erre az évre. El tudom képzelni, hogy a Frisco a jelenlegi hiányzóival egy kicsivel gyengébb csapat, támadásban mindenképp. Persze igazad van, nyerhető lett volna a meccs, de a Dolphins simán rájátszásban lesz idén, sőt, akár a csoportot is megnyerhetik elnézve ezt a Pats-t.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 11 éve
Johnny Firpo 125