NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Ti most ebben a mutatóban a középmezőnyhöz tartoztak: www.coldhardfootballfacts.com/stats/2012/9/PRD/DoMlogikus amit mondasz, az itt lévő eredeti kérdés az volt, mennyire rossz a passD, mert yardban tökutolsó, erre reflektáltam
de kutakodhattam volna tovább, mert jó ez a lista!
ahogy nézem, az offense 7.
a defense pedig 25. www.coldhardfootballfacts.com/stats/2012/9/DPR/
azt gondolom ez most a lényeg
sidenote, itt nem foglalkoznak pl. tavalyi évre visszamenő idősorral?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
szerk.: annyi érdekességet látok, hogy passer rating különbséget számoltak, és nem mindkét félét megnézték külön-külön, azt hiszem, most itt konkrétan ez volt a kérdéssapkaAdott meccsen az a csapat nyer 80%-ban, amelyik hatékonyabban passzol. Egy csapat azért tud nagyobb passer ratinget felmutatni, mert 140-es OPR-t hoznak össze a támadók, vagy mert a védelmük 20-as OPR alatt tartja az ellenfél támadóit, az eredmény szempontjából mindegy. Több meccset vizsgálva semmit sem érsz a támadó passer ratinggel önmagában, mert nem tudott, hogy mi szerepel a másik oldalon. Nem tudott mihez viszonyítani. Ezért van szükség a PRD-ra, a két mutató különbségére.
Ti most ebben a mutatóban a középmezőnyhöz tartoztak: www.coldhardfootballfacts.com/stats/2012/9/PRD/
több mint 12 éve
Most mondtad ki. Minden más humbug, szemfényvesztés, magyarázkodás, varázslat. A lényeg: kinek a neve mellé írják a W-t. Mert statisztikailag a mi offenseünk kurva jó, a védelmünk nem is olyan rossz (sicc!) mégis 3-5 a mérleg....úgy értettem, hogy nem az a csapat szokott győzni, amelyik a legtöbb yardot szerzi, hanem a pont a lényeg...sapka....mert a játékot nem yardra játszák.sapkaEzt azért gondold újra.. 😀apeszos
több mint 12 éve
köszi a gyors infótItt van hozzá a cikk: www.coldhardfootballfacts.com/content/40-and-fabulous-praise-passer-rating/14959/DoMazt hiszem, az lenne a legtisztább, ha ki lehetne számolni, valami össz 25 éves adatsor alapján, hogy melyik a legnagyobb magyarázóerejű; de én egyelőre hiszem, hogy nem a yard a fő-fő komponens.sapkaMegtették. A QB rating áll a legszorosabb összefüggésben a győzelemmel (>80%). A megtett/engedett yard-nál 50% körüli az eredmény; vagy nyer, aki többet tett meg, vagy nem.tomi-tomi
jó tudni, hogy ezt is kiszámolták, kár, hogy az adatsorokhoz nem lehet hozzáférni, amivel dolgoztak😕
szerk.: annyi érdekességet látok, hogy passer rating különbséget számoltak, és nem mindkét félét megnézték külön-külön, azt hiszem, most itt konkrétan ez volt a kérdés
több mint 12 éve
Itt van hozzá a cikk: www.coldhardfootballfacts.com/content/40-and-fabulous-praise-passer-rating/14959/azt hiszem, az lenne a legtisztább, ha ki lehetne számolni, valami össz 25 éves adatsor alapján, hogy melyik a legnagyobb magyarázóerejű; de én egyelőre hiszem, hogy nem a yard a fő-fő komponens.sapkaMegtették. A QB rating áll a legszorosabb összefüggésben a győzelemmel (>80%). A megtett/engedett yard-nál 50% körüli az eredmény; vagy nyer, aki többet tett meg, vagy nem.tomi-tomi
több mint 12 éve
azt hiszem, az lenne a legtisztább, ha ki lehetne számolni, valami össz 25 éves adatsor alapján, hogy melyik a legnagyobb magyarázóerejű; de én egyelőre hiszem, hogy nem a yard a fő-fő komponens.sapkaMegtették. A QB rating áll a legszorosabb összefüggésben a győzelemmel (>80%). A megtett/engedett yard-nál 50% körüli az eredmény; vagy nyer, aki többet tett meg, vagy nem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
úgy értettem, hogy nem az a csapat szokott győzni, amelyik a legtöbb yardot szerzi, hanem a pont a lényeg....mert a játékot nem yardra játszák.sapkaEzt azért gondold újra.. 😀apeszos
aztán ez ilyen tipikus regressziós probléma😀(el se hiszem, hogy megint ezzel jövök), hogy van aki szerint a yard a legfontosabb, vagy a QB rating, vagy hogy hányszor vakarja meg az irányító a fültövét...
azt hiszem, az lenne a legtisztább, ha ki lehetne számolni, valami össz 25 éves adatsor alapján, hogy melyik a legnagyobb magyarázóerejű; de én egyelőre hiszem, hogy nem a yard a fő-fő komponens.
több mint 12 éve
Elvileg a régi bőrsapikra hajaz, azért nincs rajta csapatlogo sem. Mondjuk az pont nem jön át, de nem lenne ellenemre ha nem csak egy meccset játszanának ebben a szerelésben.Szerintem nem csúnyajjncaaMarha jól néz ki, nekem is tetszik.
peterk2005
több mint 12 éve
Szerintem nem csúnyajjncaaMarha jól néz ki, nekem is tetszik.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
....mert a játékot nem yardra játszák.sapkaEzt azért gondold újra.. 😀
több mint 12 éve
Szerintem nem csúnyaVasárnapi retro sisak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eléggé utálom a pff-t, de olyan jó érzés, amikor a csapatot nyalogatja😀www.profootballfocus.com/blog/2012/10/31/pffs-mid-season-all-nfc-east-team/
7 redskin
6 giant
5 cowboy
2 philly
mekkora vicc😀
több mint 12 éve
izé, nem lett volna rossz, ha a mi gmünk qrja oda a 4. kört a tálibért, végülis itt van Morris, akinek a kis kedvence; legalább lett volna egy igazánjó cornerünk is.
több mint 12 éve
Vasárnap győzünk.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
,de azt írtam, hogy nem a yard a legfontosabb stat.nem azt mondom jó a passdef, mert nem az, de messze nem utolsósapkaSapka, nézd meg ezt a linket. Ajánlom figyelembe az utolsó helyet.apeszos
igen az is fontos, de pl. az a 4-5 dolog amit felsoroltam hasonlóan fontos
több mint 12 éve
Nem magyarázkodok, hogy mire gondoltam, valószínű érted te azt. Kötekedni biztos jó érzés. Nem írunk ki az ajtóra semmit, a többieket milyen alapon számítod ide? Örültem a szerencsének.Ne haragudj, Te belinkelted az nfl.com szokásos meccs előtti csapatrészeket összehasonlító grafikáját. Erre írták, hogy ezek a grafikonok csak a Saints ellen mutatnának jól a Redskins szempontjából. Tehát a Saints pass Def. összehasonlítva a Tietekkel. Ezek után milyen alapon hozod elő a Saints Off. (Brees) vs. Redskins Def. szempontot?Jó hogy erre jártál. A secondaryről beszéltem. Passz ellen tök utolsó a 'skins. Brees és a passz összeegyeztethetetlen.... Hú de jó szó volt ez. És hosszú...apeszosA két Def. összehasonlításában mutatna jobb képet a Redskins a Saints-nél. Brees ebből a szempontból nem játszik.tomi-tomiMaximum a new orleans ellen lehetne bármi esélyünk defense oldalon , ha engedett yardokról van szó.Petikievak01Ellenük se. Azóta felébredtek. Gondolod Brees ellen hirtelen feljavulna a sec? 😀apeszos
(Írjátok ki az ajtóra, hogy belépés csak Redskins szurkolóknak.)tomi-tomi
nem azt mondom jó a passdef, mert nem az, de messze nem utolsósapkaSapka, nézd meg ezt a linket. Ajánlom figyelembe az utolsó helyet.
Aztán én ezzel be is fejeztem. Jó volt itt.
több mint 12 éve
A secondaryről beszéltem. Passz ellen tök utolsó a 'skins. apeszoscsak szólok, hogy ez nem így van!
és nem neked mondom, de kényelmes ebbe a szerepbe beleülni, de sajnos nem igaz😕
mert a játékot nem yardra játszák.
pl. QB ratingban nem utolsó, hanem 24. a passdef
pl. interceptionokben 3.
de engedett TD-ben 32.
pl. ellenpass%-ban 22.
pl. 1. down%-ban 28.
nem azt mondom jó a passdef, mert nem az, de messze nem utolsó
szerk. az el is felejtettem, hogy elütött passzok tekintetében ligaelső a csapat...
több mint 12 éve
Ne haragudj, Te belinkelted az nfl.com szokásos meccs előtti csapatrészeket összehasonlító grafikáját. Erre írták, hogy ezek a grafikonok csak a Saints ellen mutatnának jól a Redskins szempontjából. Tehát a Saints pass Def. összehasonlítva a Tietekkel. Ezek után milyen alapon hozod elő a Saints Off. (Brees) vs. Redskins Def. szempontot?Jó hogy erre jártál. A secondaryről beszéltem. Passz ellen tök utolsó a 'skins. Brees és a passz összeegyeztethetetlen.... Hú de jó szó volt ez. És hosszú...apeszosA két Def. összehasonlításában mutatna jobb képet a Redskins a Saints-nél. Brees ebből a szempontból nem játszik.tomi-tomiMaximum a new orleans ellen lehetne bármi esélyünk defense oldalon , ha engedett yardokról van szó.Petikievak01Ellenük se. Azóta felébredtek. Gondolod Brees ellen hirtelen feljavulna a sec? 😀apeszos
(Írjátok ki az ajtóra, hogy belépés csak Redskins szurkolóknak.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Jó hogy erre jártál. A secondaryről beszéltem. Passz ellen tök utolsó a 'skins. Brees és a passz összeegyeztethetetlen.... Hú de jó szó volt ez. És hosszú...A két Def. összehasonlításában mutatna jobb képet a Redskins a Saints-nél. Brees ebből a szempontból nem játszik.tomi-tomiMaximum a new orleans ellen lehetne bármi esélyünk defense oldalon , ha engedett yardokról van szó.Petikievak01Ellenük se. Azóta felébredtek. Gondolod Brees ellen hirtelen feljavulna a sec? 😀apeszos
több mint 12 éve
A két Def. összehasonlításában mutatna jobb képet a Redskins a Saints-nél. Brees ebből a szempontból nem játszik.Maximum a new orleans ellen lehetne bármi esélyünk defense oldalon , ha engedett yardokról van szó.Petikievak01Ellenük se. Azóta felébredtek. Gondolod Brees ellen hirtelen feljavulna a sec? 😀apeszos
több mint 12 éve
Maximum a new orleans ellen lehetne bármi esélyünk defense oldalon , ha engedett yardokról van szó.Petikievak01Ellenük se. Azóta felébredtek. Gondolod Brees ellen hirtelen feljavulna a sec? 😀
több mint 12 éve
Maximum a new orleans ellen lehetne bármi esélyünk defense oldalon , ha engedett yardokról van szó.Bárki ellen ez jönne kiapeszosEz nagyon nem tetszik D oldalon.agent T
Bjoca
több mint 12 éve
Bárki ellen ez jönne kiapeszosEz nagyon nem tetszik D oldalon.agent T
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
apeszosEz nagyon nem tetszik D oldalon.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve