Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem lennék nagyon szomorú én se, ha a Falconst meg a Carolinat jól elpicsáznátok .. 😉D11
akkor söpörnénk a southot, az elég komoly lenne, (mégha nem is lenne több győzelmünk😀)sapka
Tehát a Ryan-Gonzales-Jones-White kvartett kapitulálni fog a Hall-Willson-Doughty-Williams (+Crawford nickel) sor előtt? Fogadni kellene mert kurva nagyot kaszálhatnál.apeszos
Fogadunk egy sörben, hogy nyertek holnap? 😀D11
Egyet azért fizetsz, mert holnap biztos nem nyerünk, egyet azért mert vasárnap se... 😛
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Álomszép híd. Ja. Csak nehogy jöjjön egy Matuska Szilveszter.apeszos
Fejezd már be a negatív hullámaidat, Moriatti 😊 😀agent T
egyébként Meriweather sérült így nem fog tudni senkit sem bántani bemelegítésnél😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Annyira, de annyira szeretnék meglepődni.. 😀
több mint 12 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
Álomszép híd. Ja. Csak nehogy jöjjön egy Matuska Szilveszter.apeszos
Fejezd már be a negatív hullámaidat, Moriatti 😊 😀

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 12 éve
Álomszép híd. Ja. Csak nehogy jöjjön egy Matuska Szilveszter.
több mint 12 éve
Nem akarok álomszép vasúti hídra gondolni, mert jön egy hetvenyardos Ryan passz, és a híd már nem áll. 😊agent T
A Kelly hőseiben csak a negatív hullámok miatt nem áll a híd, szóval 😛

D11, szerintem te buktál egy sört😀😀, holnap sehogy sem tudunk nyerni

több mint 12 éve
Nem akarok álomszép vasúti hídra gondolni, mert jön egy hetvenyardos Ryan passz, és a híd már nem áll. 😊

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Ma milyen nap van?
Nem vasárnap játszunk?
Vagy ma szombat van?agent T
Péntek.
De.
Nem, péntek van!
több mint 12 éve
Ma milyen nap van?
Nem vasárnap játszunk?
Vagy ma szombat van?

Braves on the warpath!!!

több mint 12 éve
Nem lennék nagyon szomorú én se, ha a Falconst meg a Carolinat jól elpicsáznátok .. 😉D11
akkor söpörnénk a southot, az elég komoly lenne, (mégha nem is lenne több győzelmünk😀)sapka
Tehát a Ryan-Gonzales-Jones-White kvartett kapitulálni fog a Hall-Willson-Doughty-Williams (+Crawford nickel) sor előtt? Fogadni kellene mert kurva nagyot kaszálhatnál.apeszos
Fogadunk egy sörben, hogy nyertek holnap? 😀
több mint 12 éve
úgy érzem holnap meg fogok lepődni, ha elkezded nézni a meccset, annyira negatív vagy😛

-Oddball: Why don't you knock it off with them negative waves? Why don't you dig how beautiful it is out here? Why don't you say something righteous and hopeful for a change?

csak gondolj egy álomszép vasúti hídra😉

de Gamble-Norman(rookie, és nagyon rossz😊)-Nakamura(szintén elég rossz)-Godfrey hátsó négyes elérte, hogy White 169-Gonzales 51-Jones 30 yardot csinált, sőt még 1 intet is szedtek

több mint 12 éve
Tehát a Ryan-Gonzales-Jones-White kvartett kapitulálni fog a Hall-Willson-Doughty-Williams (+Crawford nickel) sor előtt? Fogadni kellene mert kurva nagyot kaszálhatnál.
több mint 12 éve
Hát erre komoly esélyetek lesz, ha holnap megveritek a Falcons. Amit én nem érzek lehetetlen küldetésnek!
több mint 12 éve
akkor söpörnénk a southot, az elég komoly lenne, (mégha nem is lenne több győzelmünk😀)

több mint 12 éve
Nem lennék nagyon szomorú én se, ha a Falconst meg a Carolinat jól elpicsáznátok .. 😉
több mint 12 éve
Nem mi fogjuk megtörni a Falconst.apeszos
tényleg nem mi, hanem majd RGIII meg Morris meg Garcon meg...
😛😛
de kezdjük ott, hogy játszik Garcon és eddig mindig nyertünk ilyenkor😛
másrészt előző héten a Carolina majdnem elverte őket, pedig a támadósoruk sem annyira pontérzékeny a védelmük (főleg a secondary) tulajdonképpen rosszabb
és miért ne most álljon össze a D mint a beton😛sapka
A betonnal az a baj, hogyha egyszer összeáll, az úgy marad. Nehogy olyan mozgékony legyen a sec mint a kötött beton.. 😛 A majdnem szóval van egy kis bajom. Kevéssé fog vígasztalni hétfőn, hogy majdnem megvertük őket. 😀
több mint 12 éve
Nem mi fogjuk megtörni a Falconst.apeszos
tényleg nem mi, hanem majd RGIII meg Morris meg Garcon meg...
😛😛
de kezdjük ott, hogy játszik Garcon és eddig mindig nyertünk ilyenkor😛
másrészt előző héten a Carolina majdnem elverte őket, pedig a támadósoruk sem annyira pontérzékeny a védelmük (főleg a secondary) tulajdonképpen rosszabb
és miért ne most álljon össze a D mint a beton😛

több mint 12 éve
Ne komolytalankodjatok má'... 😀 Beck neve nemhogy viccekben, de rémmesékben se jöjjön elő többet...

Más: Grant játékra jelentkezett, én megnézném mit alakítana, mielőtt Morrist össze nem törik teljesen. Garcon is játszani fog, bár még nem 100%-os, mint ahogy Williams sem. Ez a meccs a védelmeken fog eldőlni, és az nekünk jelenleg nem jelent jót. Ezzel a kevéske nyomással, passrush nélkül, ilyen secondaryvel sokat tehetünk azért, hogy Ryan továbbra is MVP formában legyen. Nem mi fogjuk megtörni a Falconst. Sajnálom Griffinéket, a tavalyi védelemmel nem 2-2 lenne.
több mint 12 éve
Bjoca Washington Commanders 292 — ami meghalt nem halhat meg többé
De, csak megint kiadtak vmit a collusion üggyel kapcsolatban és ez abból származik... Nem tudok vele mit csinálni, de mindig felbosszant, ha hallok az ügyről....nexion218
vannak ilyenek, én most pl. ezen mosolyogtam egy jót:
Texans released QB John Beck.sapka
Esélyes neki egy gyűrű :p

az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 12 éve
De, csak megint kiadtak vmit a collusion üggyel kapcsolatban és ez abból származik... Nem tudok vele mit csinálni, de mindig felbosszant, ha hallok az ügyről....nexion218
Texans released QB John Beck.sapka
Ezen mosolyogni? Már régen csatornatisztító munkásnak kellene lennie Miamiben. Kb. 2008-tól.
több mint 12 éve
Texans released QB John Beck.

több mint 12 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
De, csak megint kiadtak vmit a collusion üggyel kapcsolatban és ez abból származik... Nem tudok vele mit csinálni, de mindig felbosszant, ha hallok az ügyről....

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Na erre varrjunk gombot:

"It’s a strong presentation of facts and law. But, as the league seems to do from time to time, it brief goes one step too far, at page 13: “There were no rules or agreements broken by the Redskins, the Cowboys, or any other Club with respect to Player Contracts executed in the 2010 League Year.” "

profootballtalk.nbcsports.com/2012/10/02/leagues-latest-collusion-brief-is-a-two-edged-sword/nexion218
de ezt már eddig is tudtuk nem?

több mint 12 éve
nexion218 3 999 — Washington Gyapotkombájnz fan
Na erre varrjunk gombot:

"It’s a strong presentation of facts and law. But, as the league seems to do from time to time, it brief goes one step too far, at page 13: “There were no rules or agreements broken by the Redskins, the Cowboys, or any other Club with respect to Player Contracts executed in the 2010 League Year.” "

profootballtalk.nbcsports.com/2012/10/02/leagues-latest-collusion-brief-is-a-two-edged-sword/

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Egy kis elmélkedés az offense-ről..

redskinsfan.hu/fokuszban-az-offense/