Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
😛 Redskins officials declined to say Friday whether the team will contest the league’s decision. A person familiar with the case said Thursday that the Cowboys are unlikely to challenge the ruling.

Redskins restructure center Will Montgomery’s contract to gain cap space

Landry a Sasoknál is szeretne gyógyszerelni... Phillyben jobb a táp?
több mint 12 éve
LG-re vadásztunk elvileg a Steiner fajtájú szőke paci helyére. Fosnak, hogy megint lesérül/nem gyógyult fel teljesen. Hurt nem opció, pedig a végére azért ő is belejött...apeszos
Azért ilyen névvel, hogy Hurt, bármikor beütnet egy sérülés. 😊hajdu
Pont nem. Kabala.
több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
LG-re vadásztunk elvileg a Steiner fajtájú szőke paci helyére. Fosnak, hogy megint lesérül/nem gyógyult fel teljesen. Hurt nem opció, pedig a végére azért ő is belejött...apeszos
Azért ilyen névvel, hogy Hurt, bármikor beütnet egy sérülés. 😊
több mint 12 éve
LG-re vadásztunk elvileg a Steiner fajtájú szőke paci helyére. Fosnak, hogy megint lesérül/nem gyógyult fel teljesen. Hurt nem opció, pedig a végére azért ő is belejött...
több mint 12 éve
nexion218 3 998 — Washington Gyapotkombájnz fan
szerintem Trent tuti nem lesz mozgatva. LTnek draftolták, azóta is csak ott van és a fizetése is vakoldali. Brown is ProBowl LT-ként érkezett és mégis mindig RT-t játszott nálunk. Meg szerintem az sem biztos, hogy upgrade lenne, ha hoznánk új OT-t és miatta megbojgatnánk a fal egyetlen biztos pontjának számító LT pozíciót. Egyébként Chesternek van még szerződése? Ő mintha egész jól muzsikált volna RG-ként...

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Hűha de nem lenne rossz

Demetrius Bell - T - Bills

Free agent OT Demetrius Bell reportedly visited the Redskins on Friday.Delonso_
Bell nagyon jó, mondjuk nem tom mit akarnak, h ő vagy T-Will legyen az LT.empty taxi
nekem is ez jutott eszembe, mert Bell brutális volt idén, amíg meg nem sérült, szerintem ő jobb lenne LT-nek, mert Trent biztosan top RT lenne egyből, csak TW fizetése elég sok, ahhoz, hogy ne a vakoldalt védje.
Nem mondom nem örülnék neki, de egy guard jobban kéne :/, még szerencse, hogy minden jobb eligazolt máshová.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Azért kérdem, mert Brown helye véleményes a hosszú szerződése ellenére, és amúgy guard need van elég betojósan. Lehet hogy kipróbálják T.Williamset LG-ban, mondjuk erre van a legkisebb esély, de ha mindketten a vakoldalon lesznek a left side brutál lesz, a right meg lepkefing....

Redskins Fan @RedskinsDieHard
Washington Redskins Interested in Demetrius Bell and Eric Winston http://bit.ly/A4AmQ4 - Bleacher Report
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Hűha de nem lenne rossz

Bell nagyon jó, mondjuk nem tom mit akarnak, h ő vagy T-Will legyen az LT.empty taxi
RT-nek nem jó? Vagy esetleg G-t nem tudna játszani? Nem ismerem, azért kérdem. Mert cserének a híre alapján nem hinném...apeszos
Billsben LT volt annyi biztos, mondjuk brutál jó run blockban ami jól jön egy RT-nél.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hűha de nem lenne rossz

RT-nek nem jó? Vagy esetleg G-t nem tudna játszani? Nem ismerem, azért kérdem. Mert cserének a híre alapján nem hinném...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Hűha de nem lenne rossz

Bell nagyon jó, mondjuk nem tom mit akarnak, h ő vagy T-Will legyen az LT.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Lehet ez az oka au igazolásnak:

" Some NFL teams liked him as a safety prospect coming out of Texas in 2006, however, and Minnesota had considered moving Griffin from corner to safety, before his release last week.nexion218
azért ez így nem hangzik rosszul, lehet nem fogja megérni a rostert, de tetszik a próbálkozás, ahogy Meriweatherrel is, és ha bejön akkor hurrá, veszteni nem lehet rajta.

Ross is sérülésből jön vissza nem?sapka
Meri a Vödör már akkor nyerő ha egészséges, a Sánta Bodybuilder esélytelen hogy vissza osonkodjon... Ezt a Griffin CB/S dolgot átgondolnám azért, mert nagyon homály a fickó, ahogy elnéztem.. olyan Doughty kaliber. A vonal mellé csak akkor engedném ha festeni akarná...

Ja, Ross lehet hogy sérült volt, én nem tudom, kérdezd meg a gyűrűsöknél, ők tudják. Engem csak akkor érdekel ha idejön, azt meg nem hinném, túl drága lenne a milliomos Hall mellé 😀

És még: OL man csak akkor lesz ha kubai menekülteket fognak ki a tengerből Floridánál, vagy mi fene lesz már?apeszos
ACL szakadás előtt kurva jó volt, utána izom fos, szerintem idén azért jóval jobb lesz ha nem akkor meg ki lesz nálatok is baszva 😀
több mint 12 éve
Akkor igen virgonc tudnék lenni.. 😀 Má csak egy G és készen vagyunk..
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hűha de nem lenne rossz

Free agent OT Demetrius Bell reportedly visited the Redskins on Friday.
több mint 12 éve
a raiderek elhalászták Brisielt 5év/20M
hát ennyit mi is adhattunk volna nyugodtan.

több mint 12 éve
Redskins @Redskins Válasz Retweet Kedvenc · Kinyit
Checked on status of restricted FA Byron Westbrook. He was not tendered a contract by March 13 so he is now an unrestricted FA. #Redskins
több mint 12 éve
A vonal mellé csak akkor engedném ha festeni akarná...
apeszos
😂, ez ütött

több mint 12 éve

" Some NFL teams liked him as a safety prospect coming out of Texas in 2006, however, and Minnesota had considered moving Griffin from corner to safety, before his release last week.nexion218
azért ez így nem hangzik rosszul, lehet nem fogja megérni a rostert, de tetszik a próbálkozás, ahogy Meriweatherrel is, és ha bejön akkor hurrá, veszteni nem lehet rajta.

Ross is sérülésből jön vissza nem?sapka
Meri a Vödör már akkor nyerő ha egészséges, a Sánta Bodybuilder esélytelen hogy vissza osonkodjon... Ezt a Griffin CB/S dolgot átgondolnám azért, mert nagyon homály a fickó, ahogy elnéztem.. olyan Doughty kaliber. A vonal mellé csak akkor engedném ha festeni akarná...

Ja, Ross lehet hogy sérült volt, én nem tudom, kérdezd meg a gyűrűsöknél, ők tudják. Engem csak akkor érdekel ha idejön, azt meg nem hinném, túl drága lenne a milliomos Hall mellé 😀

És még: OL man csak akkor lesz ha kubai menekülteket fognak ki a tengerből Floridánál, vagy mi fene lesz már?
több mint 12 éve

Ross is sérülésből jön vissza nem?

több mint 12 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalk
Fred Davis guaranteed $5.416 million after signing his franchise tender http://wp.me/p14QSB-1Fcr
több mint 12 éve
nexion218 3 998 — Washington Gyapotkombájnz fan

" Some NFL teams liked him as a safety prospect coming out of Texas in 2006, however, and Minnesota had considered moving Griffin from corner to safety, before his release last week.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
1 év 2,5 millió
nem tudom mit tud, de azt olvastam mindkét ACL-jét elszakította, szóval sokra nem számítoksapka
Porternek jobban örültem volna... Wilsont nem fogja megszakítani..apeszos
az már régen rossz, ha a vikingektől igazolunk cornert 😀sapka
Kell a csere.. Bár szerintem még Thompson is jobb... Majd kiderül rosteren tud-e maradni. Nickelnek Barnes elég jó volt, csak Westbrook és Buchanon lehet ellenfele
Bár így belegondolva még Ross is képben van, az érdekes lesz Hall szempontjából... 😀
több mint 12 éve
HogsHaven.com @HogsHaven
Report: Redskins Sign Cornerback Cedric Griffinapeszos
1 év 2,5 millió
nem tudom mit tud, de azt olvastam mindkét ACL-jét elszakította, szóval sokra nem számítoksapka
Porternek jobban örültem volna... Wilsont nem fogja megszakítani..apeszos
az már régen rossz, ha a vikingektől igazolunk cornert 😀

több mint 12 éve
HogsHaven.com @HogsHaven
1 év 2,5 millió
Porternek jobban örültem volna... Wilsont nem fogja megszakítani..
több mint 12 éve
HogsHaven.com @HogsHaven
1 év 2,5 millió
nem tudom mit tud, de azt olvastam mindkét ACL-jét elszakította, szóval sokra nem számítok

több mint 12 éve
HogsHaven.com @HogsHaven
Report: Redskins Sign Cornerback Cedric Griffin
Mike Jones @MikeJonesWaPo
According to two sources, Griffin signing doesn't impact Aaron Ross interest. He too is at #Redskins Park today.