Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Chris Horton (S) pedig a Giantshez. :oapeszos
ez miért gond?
ott is kispadozni fog, és nem hiszem, hogy pont kijönne belőle azaz elképesztő potenciálsapka
Már ha rosteren marad

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Az összes Griffint ide és csak Family Guyt nézni a nyitányig ... 😊
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
BurgundyBlog.com @BurgundyBlog
Interesting. RT @RavensInsider: CB Cedric Griffin is visiting the Redskins today, a league source confirmed.
több mint 12 éve
Ugyanolyan jót ajánlottak, de nem mondja meg mit... Mint amikor az ovisok vitáznak, hogy kinek a p*cse nagyobb, csak aki a legnagyobbat mondja, az nem mutatja meg... Ráadásul van két elsőkörösük, meg ne sajnáljuk már őket. Nekünk meg Snyder a tulaj és Klye az OC, szóval már önmagában Snyder miatt alanyi jogon, kompenzációként jár nekünk az 1/2! 😂nexion218
Az OC miatt meg az 1/4. 😀

Nem nyugszik a valagán a körtefejű:
Mike Holmgren tells @MaryKayCabot Browns equaled #Redskins offer for No. 2 pick but relationships helped Redskins:
több mint 12 éve
nexion218 3 998 — Washington Gyapotkombájnz fan
Ugyanolyan jót ajánlottak, de nem mondja meg mit... Mint amikor az ovisok vitáznak, hogy kinek a p*cse nagyobb, csak aki a legnagyobbat mondja, az nem mutatja meg... Ráadásul van két elsőkörösük, meg ne sajnáljuk már őket. Nekünk meg Snyder a tulaj és Klye az OC, szóval már önmagában Snyder miatt alanyi jogon, kompenzációként jár nekünk az 1/2! 😂

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
HogsHaven.com @HogsHaven
Aaron Ross Still Set to Visit Redskins

The Insider @Insider
Mike Holmgren: Browns offer to Rams for No. 2 draft pick matched Redskins’: Cleveland Browns president Mike Holm... http://wapo.st/wJdlmR
több mint 12 éve
Ricoboy Washington Commanders 32
Londonnal mi a szitu? Nagy a csend körülötte. Vagy lemaradtam valamiről?

Hail to the Redskins!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 161 — Patriots fan
😀 Vödör nálatok 😀
Nagyon vigyázzatok az embereitekre mert jön az agyatlan megsemmisítő! 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Jellemző...
Cowboys unlikely to challenge cap hit; Redskins would have to fight decision alone: The Dallas Cowboys are unlik... http://wapo.st/AfxgjU
több mint 12 éve
ez miért gond?
ott is kispadozni fog, és nem hiszem, hogy pont kijönne belőle azaz elképesztő potenciálsapka
Nem gond, csak meglepődtem, úgy tudtam ő nem játszik már...
több mint 12 éve
szerintem 4 első körért megkaphatnák tőlünk is 😀 😛
de nagyon keserű volt ez a nyilatkozatsapka
Még 50 mill$ bünti és az összes picket elvenni amit adtunk az 1/2-ért. Az megnyugtatná a 'skins hatereket. Talán. De nem biztos.apeszos
Már amúgy nekem is kezdett ilyen érzésem lenni, de nem akarok totál paranoiásnak tűnni... Mintha bökné mindenki csőrét, hogy kivételesen volt eszünk és kihasználtunk egy lehetőséget, amivel nem pénzt költöttünk, hanem nyertünk (volna), talán jó irányba halad a csapat, tavaly ésszel draftoltunk és nem mi szórtuk ki a legnagyobb lóvékat (a Bills-en ugyebár nem lovagol senki, amiért majd' 100 millát tol Williams-nek) és 99%, hogy egy legitim franchise QB-nk lesz. Gyanítom mindez megzavarja a "kompetitív balanszot", mert így nem vagyunk elkönyvelhetők NFC East örökös 4.-nek és nem lehet minden húzásunkon röhögni.

Vagy lemaratunk róla, hogy figyelmeztettek minket, hogy jövőre lesz egy szabály, ami szerint nem ér olyan csapattal draftcetliket bizniszelni, akivel a HC-nk jóban van és így 2020ig nem vehetünk részt az FA piacon?nexion218
Azért adott témát a röhögéshez a ShannyFamily is... De nagyjából én is így érzem...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ez miért gond?
ott is kispadozni fog, és nem hiszem, hogy pont kijönne belőle azaz elképesztő potenciál

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
nexion218 3 998 — Washington Gyapotkombájnz fan
Még 50 mill$ bünti és az összes picket elvenni amit adtunk az 1/2-ért. Az megnyugtatná a 'skins hatereket. Talán. De nem biztos.apeszos
Már amúgy nekem is kezdett ilyen érzésem lenni, de nem akarok totál paranoiásnak tűnni... Mintha bökné mindenki csőrét, hogy kivételesen volt eszünk és kihasználtunk egy lehetőséget, amivel nem pénzt költöttünk, hanem nyertünk (volna), talán jó irányba halad a csapat, tavaly ésszel draftoltunk és nem mi szórtuk ki a legnagyobb lóvékat (a Bills-en ugyebár nem lovagol senki, amiért majd' 100 millát tol Williams-nek) és 99%, hogy egy legitim franchise QB-nk lesz. Gyanítom mindez megzavarja a "kompetitív balanszot", mert így nem vagyunk elkönyvelhetők NFC East örökös 4.-nek és nem lehet minden húzásunkon röhögni.

Vagy lemaratunk róla, hogy figyelmeztettek minket, hogy jövőre lesz egy szabály, ami szerint nem ér olyan csapattal draftcetliket bizniszelni, akivel a HC-nk jóban van és így 2020ig nem vehetünk részt az FA piacon?

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusiness Válasz Retweet Kedvenc · Kinyit
Steve Hutchinson (OG) aláírt a Titanshez, Chris Horton (S) pedig a Giantshez. :o
több mint 12 éve
Végre
Washington Redskins @redskinsbuzztap
CSNWashington >> Report: Redskins looking at Texans G Brisiel http://buzztap.com/-ff0UJL
több mint 12 éve
stadiont lerombolni, sóval behinteni!

több mint 12 éve
Még 50 mill$ bünti és az összes picket elvenni amit adtunk az 1/2-ért. Az megnyugtatná a 'skins hatereket. Talán. De nem biztos.
több mint 12 éve
Amúgy Ross elkelt már? Van még a körhintában jobb OL man? Vagy sokat akarok tudni? 😀
több mint 12 éve
de nagyon keserű volt ez a nyilatkozat

több mint 12 éve
Holmgren nagyon rázza a kolompot, hogy akármilyen ajánlatot is tettek volna, Shanny és FIsher remek kapcsolatának köszönhetően tuti lemaradnak az 1/2-ről és ez mennyire nem fair.Delonso_
A 36 milla az fair? Ráadásul még az sincs lejátszva. Na jó nem kezdem előről, hiszen ez gentleman's club.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Holmgren nagyon rázza a kolompot, hogy akármilyen ajánlatot is tettek volna, Shanny és FIsher remek kapcsolatának köszönhetően tuti lemaradnak az 1/2-ről és ez mennyire nem fair.
több mint 12 éve
RT @ClaytonESPN: Things are going to heat up on WR Eddie Royal this afternoon He's in San Diego today but Redskins and others still want him
Akarja a kis f*szom, menjen csak Kaliforniába.
több mint 12 éve
Azt nem tudjátok, hogy Westbrook, Buchannon és Barnes eszik még fagyit nálunk?apeszos
nickelre szükség lesz az biztos, de valakinek a trióból van még élő szerződése, mert mintha Buchanonnak nem lenne, de szerintem Barnes maradhatnasapka
A nickel eddig is Barnes volt, az idény végén szállt be sérülése miatt Westbrook. Buchannon gyanús nekem, mert ő a franc tudja mekkora eltiltásból jött vissza, de nem felelt meg a fizikai felmérésen, és az egész idényt IR-en töltötte. Csak azért mert ugye kéne CB is...
több mint 12 éve
Azt nem tudjátok, hogy Westbrook, Buchannon és Barnes eszik még fagyit nálunk?apeszos
nickelre szükség lesz az biztos, de valakinek a trióból van még élő szerződése, mert mintha Buchanonnak nem lenne, de szerintem Barnes maradhatna

több mint 12 éve
Azt nem tudjátok, hogy Westbrook, Buchannon és Barnes eszik még fagyit nálunk?