Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
A többit megoldják FA-rőlRicoboymuszáj is..., mintha minden életképes picket odadobtak volna a Ramsnek, 3. körtől már nehéz azonnali kezdőszintet találni, vagy ha megvan valakiben a potenciál fizikálisan biztosan hiányos, vagy mentális gondok. (vagy mindkettő)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Ebben igazad van + safety. Így korrekt. A többit megoldják FA-ből 😀Ha így megy tovább a draft-ra ki se kell menni. Kiküldünk valakit egy RGIII. táblával az első körbe és hazajöhetünk.safety meg minekbraxa88
A többi cetlit trade-re.Ricoboy
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
RT @AdamSchefter: Eagles free-agent G Evan Mathis drawing interest from Colts and Redskins.Redskins @Redskins
Pierre Garcon wore No. 85 in Indy, may change it to No. 15 in Washington for "a fresh start." Good news for Leonard Hankerson. 😀
Chris Russell @Russellmania980
I think Mr @CaplanNFL can back me up on this -but if @EvanMathis69 signs with the #Redskins - he will be a stud on field & media star off it
több mint 12 éve
The Washington Times suggests Santana Moss will have a "difficult" time fitting onto the Redskins after Wednesday's acquisitions of Josh Morgan and Pierre Garcon, and flirtations with free agent Eddie Royal.Beat writer Rich Campbell also notes that the Redskins would save $2.83 million under the salary cap if they released Moss and designated him as a post-June 1 cut. Moss no longer appears to have a spot in Washington's three-receiver sets, and he doesn't contribute on special teams. (Same goes for Jabar Gaffney.) Don't look for Moss to be on the Redskins' roster in 2012.
The Patriots will 'likely" make an effort to bring back Jabar Gaffney if the Redskins cut him, according to Tom Curran of CSNNE.com.
Washington may consider releasing Gaffney and Santana Moss, especially if the Redskins sign Eddie Royal in free agency after bringing aboard Pierre Garcon and Josh Morgan. Tom Brady is a big fan of Gaffney, who wouldn't cost much if the Redskins cut him.
több mint 12 éve
Free agent CB Aaron Ross will reportedly visit the Redskins on Friday.Ross will first visit the Bengals. Washington has had its sights set on the second-tier cornerbacks after losing out on Cortland Finnegan.
több mint 12 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalk Redskins taking a look at free agent guard Ben Grubbs http://wp.me/p14QSB-1CL5
több mint 12 éve
Az teljesen biztos, h Doughtynál jobb, szal valóban előrébb lennétek vele...csak nem olyan rettentő sokkal...Minőségi ugrás volt a szöszi, finoman szólva meglepődtem, bár Vödörnél, Harrisnél rosszabb nehezen lehetett. Kirúgták a pecctől, na majd mi tudjuk, meg edzők, meg sémaváltozás, majd jó lesz, erre kirúgták tőlünk gyak hat meccs után, hát most mit mondjak erre?füligjimmygondolataimban akkor más élt róla 😊; csak túlélte a szebb napokat,
de Dougthynál biztosan jobb, mert nem hiszem, hogy nála van lejjebb, nem, ebben biztos vagyok! nincs nála lejjebb, de lelkes, fanok szerint a szíve viszi előre, mert fizikuma nem nagyon van, szerencsére mindkettő safety posztot tudja játszani, igazi workout warrior.
off: úgy látom Beereknél bejött a GM váltás!sapka
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Minőségi ugrás volt a szöszi, finoman szólva meglepődtem, bár Vödörnél, Harrisnél rosszabb nehezen lehetett. Kirúgták a pecctől, na majd mi tudjuk, meg edzők, meg sémaváltozás, majd jó lesz, erre kirúgták tőlünk gyak hat meccs után, hát most mit mondjak erre?füligjimmygondolataimban akkor más élt róla 😊; csak túlélte a szebb napokat,
de Dougthynál biztosan jobb, mert nem hiszem, hogy nála van lejjebb, nem, ebben biztos vagyok! nincs nála lejjebb, de lelkes, fanok szerint a szíve viszi előre, mert fizikuma nem nagyon van, szerencsére mindkettő safety posztot tudja játszani, igazi workout warrior.
off: úgy látom Beereknél bejött a GM váltás!
több mint 12 éve
Hallod.... láttam belőle többet, mint ami egészséges. Big Love rendszerében annyi volt a dolga, hogy ne engedjen senkit a háta mögé... bonyolult volt. Free safety kilőve. Legyen strong..... hogy a labda pontosan merre van, azt nem feltétlenül tudja, de legalább nem akkora gáz, ha van mögötte valaki. Kiszorította az a Conte, akit volt alkalmam látni az utolsó három egyetemi évében többször, aholis saccperkábé 10 meccset játszott safetyként. Minőségi ugrás volt a szöszi, finoman szólva meglepődtem, bár Vödörnél, Harrisnél rosszabb nehezen lehetett. Kirúgták a pecctől, na majd mi tudjuk, meg edzők, meg sémaváltozás, majd jó lesz, erre kirúgták tőlünk gyak hat meccs után, hát most mit mondjak erre?azért ő nem egy rossz safety; motiváltság stb.Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszosEttől én nem lennék elszontyolodva, de te tudod.füligjimmy
mondjuk azt korábban sem értettem miért nem SS volt mindenhol annósapka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
azért ő nem egy rossz safety; motiváltság stb.Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszosEttől én nem lennék elszontyolodva, de te tudod.füligjimmy
mondjuk azt korábban sem értettem miért nem SS volt mindenhol annó
több mint 12 éve
Ismered Reed Doughty-t? Nagyanyám tolókocsiban szódásüveg szemüveggel is jobban látna a pályán mint ő. Bárki miatt el lennék szontyolodva ha nem ér ide helyette...Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszosEttől én nem lennék elszontyolodva, de te tudod.füligjimmy
több mint 12 éve
Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszosEttől én nem lennék elszontyolodva, de te tudod.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Redskins Journal >> Trade Finalized: Redskins Acquire Second Overall Pick In April’s NFL Draft http://buzztap.com/-H8K7uORich Campbell @Rich_Campbell
LG Ben Grubbs is in play for the #Redskins, a source says. Not sure how strong Washington's push to sign him will be, though.
több mint 12 éve
Dehogynem.. Akkor szinte repül az ember nem? 😛 Én nem tudom, csak kérdezem... 😀Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszosBeszívva nem könnyű haladni.Bazzani
több mint 12 éve
Aaron Ross Set to Visit Redskins this Friday
több mint 12 éve
Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszosBeszívva nem könnyű haladni.
több mint 12 éve
Ez biztos jó vicc lenne, ha nem kellene Doughtytól rettegnem... Amúgy jöhet gyalog is, csak érjen ide végre. Ja, és maradjon is itt.Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszoslehet elfelejtett rep.jegyet venni és úgy belebúsult, hogy gyalog jön 😛sapka
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Érdekességnek szántam.A Detroit Lions az NFL történetének legnagyobb szerződését kötötte meg Calvin Johnson elkapóval. A 7 éves 132 millió dolláros szerződésből 60 millió garantált.ezt mért ide írod? ha szabad kérzednem...a.kacsa
Az eddigi legnagyobb szerződést Michael Vick kapta ami 10 éves és 130 milliós volt.
korrekt.Ricoboy
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕apeszoslehet elfelejtett rep.jegyet venni és úgy belebúsult, hogy gyalog jön 😛
több mint 12 éve
Meriweather valahogy nem akar ideérni... 😕
több mint 12 éve
A Detroit Lions az NFL történetének legnagyobb szerződését kötötte meg Calvin Johnson elkapóval. A 7 éves 132 millió dolláros szerződésből 60 millió garantált.ezt mért ide írod? ha szabad kérzednem...
Az eddigi legnagyobb szerződést Michael Vick kapta ami 10 éves és 130 milliós volt.
korrekt.Ricoboy
több mint 12 éve
Orton a Dallasban kötött ki... 😀
több mint 12 éve
Ricoboy
32
A Detroit Lions az NFL történetének legnagyobb szerződését kötötte meg Calvin Johnson elkapóval. A 7 éves 132 millió dolláros szerződésből 60 millió garantált.Az eddigi legnagyobb szerződést Michael Vick kapta ami 10 éves és 130 milliós volt.
korrekt.
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Ha így megy tovább a draft-ra ki se kell menni. Kiküldünk valakit egy RGIII. táblával az első körbe és hazajöhetünk.safety meg minek
A többi cetlit trade-re.Ricoboy
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Ha így megy tovább a draft-ra ki se kell menni. Kiküldünk valakit egy RGIII. táblával az első körbe és hazajöhetünk.A többi cetlit trade-re.
Hail to the Redskins!!!