Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
apeszos: de ez így még nem kevés?ha jön 2-3, és itt van már nekünk Moss,Gaffney, Armstrong, Austin, Hankerson, Paul, Banks, és vkit kihagytam 😊, meg Stallworth FA
akkor olyan 3-4-et kell kivágni, amiből lejön a Stallworth dolog
Gaffney remélem trade lesz, nagyon remélem, elkenjük a jagsba valami 3.-4. körért, ott bőven elsőszámú lehetne
Mosst pedig nagyon sajnálnám, nagyon-nagyon
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Ezek szerint a tavaly draftolt 3 WR nagyon bevált...Inkább Winston kellene Jammal Brown helyére. A ZBS neki nem lenne újdonság.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Upsz:Adam Caplan @caplannfl
I'm told that WR Eddie Royal has not agreed to a deal with the Redskins.
több mint 12 éve
Tradelitek Ray Ricért :oAz rizsa...apeszosMegy itt a káosz: Ortont tervezitek RGIII elé/mellé mentornak 😀empty taxiérik itt 1/2re valami agyatlan pick RG3 helyett...Amadeus91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Royallal elvileg megvan a megállapodás
több mint 12 éve
braxa88
12 534
moss > royal+garcon+gaffney
több mint 12 éve
Az rizsa...Megy itt a káosz: Ortont tervezitek RGIII elé/mellé mentornak 😀empty taxiérik itt 1/2re valami agyatlan pick RG3 helyett...Amadeus91
több mint 12 éve
kell a kicker, Gano tréMegy itt a káosz: Ortont tervezitek RGIII elé/mellé mentornak 😀empty taxiérik itt 1/2re valami agyatlan pick RG3 helyett...Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Megy itt a káosz: Ortont tervezitek RGIII elé/mellé mentornak 😀empty taxiérik itt 1/2re valami agyatlan pick RG3 helyett...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Úgy látom sok elkapónk repül. Moss biztos, Gaffney talán, Armstrong, Austin, és remélem Banks...
több mint 12 éve
apeszos beelőztél, végre ráleltem egy hírre én is 😀, piffEddie Royal; fiatal...
több mint 12 éve
A league source close to ESPN980's @kevins980 has told him that the Redskins are in hot pursuit of former Seattle TE John CarlsonPatrick willis @PatrickWillis52
Hate to see my boy josh go. He will do big things In Washington.
Grant Paulsen @granthpaulsen
I'm hearing from multiple sources that the #Redskins have agreed to terms with FA-WR Eddie Royal.
több mint 12 éve
Megy itt a káosz: Ortont tervezitek RGIII elé/mellé mentornak 😀
Madden hates me.
több mint 12 éve
they want 3 new WR'sapeszosez elég brutális lenne, ez a büntetés elvette az Fo eszét
több mint 12 éve
moss cut akkor reggelre meglesz
több mint 12 éve
MT @michaelombardi: Redskins not done shopping for WRs ,expect them to be strongly involved in signing Eddie Royal they want 3 new WR'sAdam Schefter
San Francisco, Washington and Tampa Bay both pursuing free-agent CB Eric Wright.
több mint 12 éve
2009-ben kötött 4 évest a broncokkal; (Gaffney)Gaffney tudtommal FA, vagy nem?StezNem. Stallworth a FA.apeszos
több mint 12 éve
Gaffney tudtommal FA, vagy nem?StezNem. Stallworth a FA.
több mint 12 éve
Gaffney tudtommal FA, vagy nem?
több mint 12 éve
Az lesz a vége h a Boys leigazolja Finnegant, aki jól G-arcon vágja h tudja hol a helye.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.inkább keserűség ez. 😉 Garcon képességeivel mindenki képben van.
Gyors és van benne meglepetés. Egy RG3-al ez akár be is jöhet.Delonso_
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Moss cut engem nem lepne meg.szabasajnos engem sem, de inkább Armstrong cutban bízok
esetleg Gaffney tovább trade, sok helyre kellhet
több mint 12 éve
szaba
10 551
Moss cut engem nem lepne meg.Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.persze, de előre eltemetni sokkal egyszerűbb, Moss-Gaffney duóval kiegészülve, elég ütős rutinos és jóféle fiatal elkapóbrigád lett itt, főleg gyorsak... szerintem ez elég leszsapka
Gyors és van benne meglepetés. Egy RG3-al ez akár be is jöhet.Delonso_