Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.persze, de előre eltemetni sokkal egyszerűbb, Moss-Gaffney duóval kiegészülve, elég ütős rutinos és jóféle fiatal elkapóbrigád lett itt, főleg gyorsak... szerintem ez elég lesz
Gyors és van benne meglepetés. Egy RG3-al ez akár be is jöhet.Delonso_
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.Nem baj, had röhögjenek. Már megszoktuk.
Gyors és van benne meglepetés. Egy RG3-al ez akár be is jöhet.Delonso_
több mint 12 éve
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.Gyors és van benne meglepetés. Egy RG3-al ez akár be is jöhet.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantáltMarshall nem sokkal kap többet nálunk...
Többet kapott a Skinstől, mint Colston a Saintstől.gsn
több mint 12 éve
szaba
10 551
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantáltColston mondjuk írtó nagy system-WR sztem, máshol nem lenne ilyen kaliberű statokkal bíró elkapó. Kíváncsi leszek azért Gárkonra.
több mint 12 éve
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantált😂
gáz
több mint 12 éve
gsn
3 548
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantáltTöbbet kapott a Skinstől, mint Colston a Saintstől.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
tegyétek be még páran 😛ugyse tölti ki
ez a 7M garantált egész jó
de a 4/20 aggasztósapka
több mint 12 éve
tegyétek be még páran 😛 ez a 7M garantált egész jó
de a 4/20 aggasztó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
köszönöm, lemaradt. Látod, ha nem szólsz a többieknek fogalmuk sem lenne, hogy honnan a Top Secret infó.és azt hallottátok, hogy Carriker resigned, 4 év 20m?Amadeus91Mindeképpen kiegészíteném annyival, hogy LaCanfora.szaba
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 551
és azt hallottátok, hogy Carriker resigned, 4 év 20m?Amadeus91Mindeképpen kiegészíteném annyival, hogy LaCanfora.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
és azt hallottátok, hogy Carriker resigned, 4 év 20m?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
La Canfora: Redskins re-sign DL Adam Carriker to a 4yr, $20M deal with $7M guaranteed.
több mint 12 éve
Redskins re-sign DL Adam Carriker to a 4yr, $20M deal with $7M guaranteedlacanfora
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Redskins re-sign DL Adam Carriker to a 4yr, $20M deal with $7M guaranteed
több mint 12 éve
szaba
10 551
Garcon állítólag évi 8 milláért jöttStezNice. Meachem 4-ért GM-ben csak nem volt ekkora baromság 😀
több mint 12 éve
Garcon állítólag évi 8 milláért jött
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
azért írtam ide 😊Josh Morgan is radaron.tüsi91redskins lenyúltaZorddd
több mint 12 éve
úgy nézem hivatalos Garcon ideigazolt, továbbra is remélem ezzel a WR-fóbiát letudtuk...
több mint 12 éve
Josh Morgan is radaron.tüsi91redskins lenyúlta
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Josh Morgan is radaron.
több mint 12 éve
az évi 7 millió, amit mi ajánlottunk neki, az is nagyon sok volt, ti vélhetően ennél is jobban túlfizettétek, szerintem meg nem ér ennyit abszolúttudsz valamiféle belső infót? 😊,
Stez
várjunk még picit
több mint 12 éve
garcon szarkristofnem ez a baja, hanem hogy kapzsi és top kategóriás WR pénzre fáj a foga, emiatt sok Colts drukkert magára haragított.
garcon ügyes
több mint 12 éve
az évi 7 millió, amit mi ajánlottunk neki, az is nagyon sok volt, ti vélhetően ennél is jobban túlfizettétek, szerintem meg nem ér ennyit abszolútchampionship 😂Stezezt a gúnyos megjegyzést nehezen tudom hova tenni; kifejted bővebben?sapka
habár Gaffney idősebb, de nem tartom rosszabb elkapónak, míg garcon csak a sebességéből él
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha nalunk nem irta ala az 5 ev 35 misit akkor vszinu tobbet kapott. colston irt ala 40 milla 5 evre.championship 😂Stezezt a gúnyos megjegyzést nehezen tudom hova tenni; kifejted bővebben?sapka
nem rossz a jo pierre eros kozepes de o azthiszi h sztar wr. es sajnos ti is ha megadtatok neki ezt a let.