Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
majd Garcon tudatossá teszi, hiszen sztár
több mint 12 éve
szépen leraboltuk órák alatt a 25-26 éves WRek piacát, szerencsére más nem volt FA ebben a kategóriában, mert akkor nem csak 3 új WRnek örvendenénk.kevesebb mint egy éve szintén három (!) WR-t draftoltatok, szóval én azért megkérdezném, hogy tényleg tudatos csapatépítés-e az, ami Washingtonban folyik
most jöhetnek a falembereksapka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kis optimizmus uraim! Royalt legalább nem fizettétek túl: 2 év 2 millió.empty taxia Washington Post 12 milliót ír
több mint 12 éve
Kis optimizmus uraim! Royalt legalább nem fizettétek túl: 2 év 2 millió.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Majd valamelyik WR játszik safetyt
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
lehet secondary sem ártana 😊Stezhát igen safetyknél gondok vannak, de főleg lesznek ha ez így marad
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora Bucs could weill end up with Vincent Jackson and Carl Nicks. Would be quite the dual press conference, eh? #freeagency
több mint 12 éve
Nekem eddig tetszik, amit csinálunk. Személy szerint nem bánnám, ha egy CB-et is hoznánk 😊
több mint 12 éve
szépen leraboltuk órák alatt a 25-26 éves WRek piacát, szerencsére más nem volt FA ebben a kategóriában, mert akkor nem csak 3 új WRnek örvendenénk.lehet secondary sem ártana 😊
most jöhetnek a falembereksapka
több mint 12 éve
szépen leraboltuk órák alatt a 25-26 éves WRek piacát, szerencsére más nem volt FA ebben a kategóriában, mert akkor nem csak 3 új WRnek örvendenénk. most jöhetnek a falemberek
több mint 12 éve
Remélem vissza is jön errefelé.. 😊Winstonról nincs hír?apeszosMiamibe megy elsőként
egyetemen is ott játszottHöri
több mint 12 éve
Winstonról nincs hír?apeszosMiamibe megy elsőként
egyetemen is ott játszott
több mint 12 éve
Winstonról nincs hír?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
WR Josh Morgan agrees to five-year deal with Redskins that will void to two years. Worth up to $12 million. $7.5 million "guaranteed."
több mint 12 éve
mert nyilván az enyémben is ez 😀mert nyilván a yard a lényeg a mondandómban...braxa88braxával általában nem tudok nem egyet érteni...Zsocamadden 2007et toltok vagy mi?, mert a redskins szezont nem néztétek szerintem 😛
500y>royal+900 körül+957y; nem arra billen ez a mérlegsapka
de a jelenlegi formákról tökéletesen árulkodik, 5 évvel ezelőtt biztosan igazad volt, de idén Gaffney jobb volt mint Moss
több mint 12 éve
sorry de ez jó 😊gsn:
RT @evansilva: #Redskins setting league records for overpaying mediocre receivers today
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
braxa88
12 534
mert nyílván a yardo a lényeg a monandómban...madden 2007et toltok vagy mi?, mert a redskins szezont nem néztétek szerintem 😛moss > royal+garcon+gaffneybraxa88braxával általában nem tudok nem egyet érteni...Zsoca
500y>royal+900 körül+957y; nem arra billen ez a mérlegsapka
több mint 12 éve
madden 2007et toltok vagy mi?, mert a redskins szezont nem néztétek szerintem 😛moss > royal+garcon+gaffneybraxa88braxával általában nem tudok nem egyet érteni...Zsoca
500y>royal+900 körül+957y; nem arra billen ez a mérleg
több mint 12 éve
Yahoo's Jason Cole reports free agent SS LaRon Landry will soon begin making visits, and is drawing interest from the Jets, Eagles, Lions and Bears.
több mint 12 éve
moss > royal+garcon+gaffneybraxa88braxával általában nem tudok nem egyet érteni...
több mint 12 éve
ESPN 980 @ESPNRadio980 In addition to a source telling Kevin Sheehan of ESPN 980 that the #Redskins are targeting TE John Carlson
Cooley is kuka?
több mint 12 éve
apeszos: de ez így még nem kevés?Robinsont hagytad ki. Mosst én is... Moss, Hankerson, Paul maradhatna a többiek mehetnének...
ha jön 2-3, és itt van már nekünk Moss,Gaffney, Armstrong, Austin, Hankerson, Paul, Banks, és vkit kihagytam 😊, meg Stallworth FA
akkor olyan 3-4-et kell kivágni, amiből lejön a Stallworth dolog
Gaffney remélem trade lesz, nagyon remélem, elkenjük a jagsba valami 3.-4. körért, ott bőven elsőszámú lehetne
Mosst pedig nagyon sajnálnám, nagyon-nagyonsapka
több mint 12 éve
Paul szerintem nem volt rossz tavaly, volt jobb persze, de adhatnánk egy rookinak esélyt (ST-ben jó kis gunner volt, az biztos)
több mint 12 éve
banks armstong paul csókolom sztem
több mint 12 éve
Shanny olyan öreg h már nagyot hall és a wildcat helyett, wide-catet értett.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...