Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
FS-nek ott van Gomes, aki már a rookie évében csinált annyit mint Atogwe. Csak attól félek ő is üveg, és nem ússzuk meg az öreg Reedet...igen és pontosan erre lett idehozva, azt kell csinálnia mint Landrynek annó, fellépni a boxba és darálni, ez elég egyszerű 😛 +nem győzöm hangsúlyozni Raheem Morris a DB edző.sapkalegalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz ittsapkaHa feltudja fogni, hogy többet ésszel mint erővel, akkor nem lesz ő rossz. Nálunk inkább FS volt, amire ő teljesen alkalmatlan, neki inkább az fekszik, hogy fellépni a boxba és darálni.FViktor93
több mint 12 éve
Hát, Landry se volt egy észkombájn... A cenzúrázott nevű edző idején zónáztatták meg talán még FS is volt és borzalmasan játszott, Haslett sémájában meg SS lett és a sérüléséig egyenes úton volt a Pro Bowl felé. Szóval ha Landry-től nem ostobább, akkor teljesen rendben lesz. Amúgy a Sánta Bodybuilder a nap szövege, ment is a plusz1 😀legalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz ittsapkaHa feltudja fogni, hogy többet ésszel mint erővel, akkor nem lesz ő rossz. Nálunk inkább FS volt, amire ő teljesen alkalmatlan, neki inkább az fekszik, hogy fellépni a boxba és darálni.FViktor93
Illetve ez még érdekes lehet, sokat ígértünk nekik, de nem teljesen ész nélkül:
Josh Morgan, a talented youngster who hasn't been able to stay on the field enough recently, went ahead and did a two-year deal worth $6 million per with Washington. This was a very deep receiver class, so that might've cost Morgan some money. But with the prices on receivers skyrocketing in general, Morgan can get another bite at the apple in a couple years. He'll still be 28 and could face less competition with a higher cap. (The Redskins also saved cap space by doing a five-year deal that voids to two years, allowing them to spread out the proration of the signing bonus for cap purposes.) Even the Redskins' five-year, $42.5 million contract with Pierre Garcon could end up being a two-year deal if it doesn't work out.
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Ütni jól tud csak meg kell neki időnként mutatni hol a labda és merre játszanak.
több mint 12 éve
igen és pontosan erre lett idehozva, azt kell csinálnia mint Landrynek annó, fellépni a boxba és darálni, ez elég egyszerű 😛 +nem győzöm hangsúlyozni Raheem Morris a DB edző.legalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz ittsapkaHa feltudja fogni, hogy többet ésszel mint erővel, akkor nem lesz ő rossz. Nálunk inkább FS volt, amire ő teljesen alkalmatlan, neki inkább az fekszik, hogy fellépni a boxba és darálni.FViktor93
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
legalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz ittsapkaHa feltudja fogni, hogy többet ésszel mint erővel, akkor nem lesz ő rossz. Nálunk inkább FS volt, amire ő teljesen alkalmatlan, neki inkább az fekszik, hogy fellépni a boxba és darálni.
több mint 12 éve
legalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz itt
több mint 12 éve
Na igen, végülis Doughty meg a sánta body builder jobb választás...
több mint 12 éve
D-nál tényleg többet tud....Na megvan Vödör.Ehh, hát ennek azt hiszem a többi 3 NFC Eastes csapat jobban örülhet.tüsi91
Fogjátok ezt még bánni...Bazzani
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
inkább állt volna be banks safetynek
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Na megvan Vödör.Ehh, hát ennek azt hiszem a többi 3 NFC Eastes csapat jobban örülhet.
Fogjátok ezt még bánni...Bazzani
több mint 12 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with Skins #freeagency
több mint 12 éve
Ricoboy
32
Meriweather???Free-agent safety Brandon Meriweather will visit with the Jets on Thursday, the New York Daily News reported, citing a source.
Ja és Landry-ért kacsingat a New England 😀
Hail to the Redskins!!!
több mint 12 éve
Brisiel jöjjön a Coltsba, túl jó ide 😛
több mint 12 éve
#Redskins have expressed interest in Texans OG Mike Brisiel, who started 13 games last season.
több mint 12 éve
Ehh... de még van egy vas a tűzben, bár ennél gyengébb minőség de bőven upgrade.még több vas is van, Brisiel-Myers-Jason Brown
Grubbs elég jó lett volna 😕Delonso_
tényleg kár Grubbsért
több mint 12 éve
Ehh... de még van egy vas a tűzben, bár ennél gyengébb minőség de bőven upgrade.Ja, Mathis meg ma aláír Grubbs helyére a Ravensnél...
Grubbs elég jó lett volna 😕Delonso_
Az meg külön betenné ha Lofton meg a sasokhoz írna alá... bár madár madár....
több mint 12 éve
Ehh... de még van egy vas a tűzben, bár ennél gyengébb minőség de bőven upgrade.Grubbs elég jó lett volna 😕
több mint 12 éve
Én az öreghez olyan semlegesképpen állok... voltak jó húzásai (az előző draft pl.) de érthetetlenek is (McNabb/Grossman/Beck)+a fia... 😀 Bízom benne hogy még összehozhat valami jót itt IronMike, mert az eredmények eddig nem nagyon igazolták, ami jó történt azt is inkább Hasslet hozta össze. És az idő múlik....Ja, és amíg imádkozunk Royalnak addig lecsúszunk a jobb OL emberekről. Pedig Garcon és Morgan után nem biztos hogy Royal lenne a fontosabb.
Na tessék:
ProFootballTalk @ProFootballTalk
Saints agree to terms with Ben Grubbs, per league source.
több mint 12 éve
😊 komolyra fordítva, azért érdekes lesz az, a megnövekedett elvárásokhoz mennyire illeszkedik amit ő képvisel...Én jó edzőnek tartom az apját, már a Denvernél is meglepett mennyien utálták. Ám amennyire Shanny jó HC a fia elég szegényes. És ezt előbb utóbb ha valóban jó HC be kell látnia. Avagy.... idén kiderül hogy a picifiú egy zseni akit csak meg kellett érteni és Robert amíg nem lát kriptonitot képes erre.
több mint 12 éve
😊 Egy G remélem meglesz ma.Nem tudtam volna ennyire tisztán összefoglalni 😊 Csak a sorrend nem jó. Én a Kyleval kezdtem volna.. 😛
Aztán még jöhetne kis O line és secondery. Utána már csak Supermant kell behúzni és a kis Shannyt agyátültetni és menni az SB felé.---Delonso_
több mint 12 éve
😊 Egy G remélem meglesz ma.Aztán még jöhetne kis O line és secondery. Utána már csak Supermant kell behúzni és a kis Shannyt agyátültetni és menni az SB felé.---
több mint 12 éve
már annyi idő eltelt? :o kicsit időzavarba kerültem... 😀
több mint 12 éve
Nagyon csend van a házunk táján. Azon kívül, hogy Royal kéreti magát mint egy fürdős, eléggé elcsitultak a dolgok...apeszosazért mert 4 órája egy név se hangzott el? 😀
több mint 12 éve
Nagyon csend van a házunk táján. Azon kívül, hogy Royal kéreti magát mint egy fürdős, eléggé elcsitultak a dolgok...