Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Nana, Mathis papára nem rámenni! 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Oké, akkor én nem élek addig.. 😛 A végeredmény szempontjából nem mindegy.. 😀 Nekem....Sándor Gaál @pfbusinessDehogynem. 😉Bazzani
Calvin Johnson szerződése 2019-ig él majd, a hátralevő 1 évre jön a 7 éves hosszabbítás. 6-kor lesz sajtótájékoztató.
B+ nem is él addig...apeszos
több mint 12 éve
Chris Russell:The Redskins have shown some interest in Seahawks TE John Carlson and Eagles OL Evan Mathis according to league sources. Former Bears and Patriots safety Brandon Merriweather was reportedly coming for a visit today.
több mint 12 éve
igen, igen ha Jerry Jones meg Snyder egyesítik erejüket a tulajdonosi találkozón megszülethet Amerika Kapitánya (pláne ha még Davis is élne)
ProFootballTalk @ProFootballTalk
On Redskins/Cowboys cap issue, NFL and NFLPA revised CBA without a vote of owners, players http://wp.me/p14QSB-1CGYapeszos
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusinessDehogynem. 😉
Calvin Johnson szerződése 2019-ig él majd, a hátralevő 1 évre jön a 7 éves hosszabbítás. 6-kor lesz sajtótájékoztató.
B+ nem is él addig...apeszos
több mint 12 éve
Apeszos amúgy jó, hogy linkelted ezt az NBC/PFT cikket, épp kérdezni akartam, hogy azzal a bünti dologgal mi van.ProFootballTalk @ProFootballTalk
Elég hihetetlen, hogy ilyen van... Tehát a Liga elismeri, hogy semmi rosszat nem csináltunk, elismerik, hogy ebben ők partnerek voltak (azaz a szabályokat nem szegő pénzosztásnak), de mégis bünti lesz, mert kibillentettük a "kompetitív balanszot" (az 5-11-gyel..pfff...)...nexion218
On Redskins/Cowboys cap issue, NFL and NFLPA revised CBA without a vote of owners, players http://wp.me/p14QSB-1CGY
több mint 12 éve
Apeszos amúgy jó, hogy linkelted ezt az NBC/PFT cikket, épp kérdezni akartam, hogy azzal a bünti dologgal mi van. Elég hihetetlen, hogy ilyen van... Tehát a Liga elismeri, hogy semmi rosszat nem csináltunk, elismerik, hogy ebben ők partnerek voltak (azaz a szabályokat nem szegő pénzosztásnak), de mégis bünti lesz, mert kibillentettük a "kompetitív balanszot" (az 5-11-gyel..pfff...)...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Figyelem, pletyka: Robert Henson @Mr_Henson51
So the League rescinded the penalty against the 'Skins n 'Boys?
több mint 12 éve
Sándor Gaál @pfbusiness Calvin Johnson szerződése 2019-ig él majd, a hátralevő 1 évre jön a 7 éves hosszabbítás. 6-kor lesz sajtótájékoztató.
B+ nem is él addig...
több mint 12 éve
Vajon Fletcherre és Hightowerre mikor kerül sor?
több mint 12 éve
A Saints pedig megy Grubbs után, szóval erről lehet lecsúsztunk...nexion218zbs-be szerencsére lehet centerekkel is betömködni a guard lyukakat, ott van pl. Jason Brown, aki annó a Ravensben egészen jó volt; valamint a texasiak, Myers és mintha Brisielnek se lenne szerződése
szóval vannak még jók
több mint 12 éve
Pedig egy jó guard és RT nagyon kéne. Bár Smith nem olyan rossz, de még mindíg csak 2. tackle, és szerintem Brown ha meg is gyógyul teljesen (amit kétlek) nem biztos hogy visszanyeri a formáját..
több mint 12 éve
A Saints pedig megy Grubbs után, szóval erről lehet lecsúsztunk...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Meriweather egész jó húzás lenne, egyrészt itt van Raheem Morris, másrészt kíváncsi lennék hogy oldaná meg az SS pozíciót, nem egy agytröszt, de nagy dolgokat várok Morristól.Azért ennyit talán mégse...
miért csodálkoztál ennyire Nicks számaira? ennyit ér egy top G, kár a büntetésért, de ezt nem meccseltük volna szerintemsapka
több mint 12 éve
Meriweather egész jó húzás lenne, egyrészt itt van Raheem Morris, másrészt kíváncsi lennék hogy oldaná meg az SS pozíciót, nem egy agytröszt, de nagy dolgokat várok Morristól.miért csodálkoztál ennyire Nicks számaira? ennyit ér egy top G, kár a büntetésért, de ezt nem meccseltük volna szerintem
több mint 12 éve
:o :o Adam Schefter @AdamSchefter Tampa Bay reached agreement with former Saints guard Carl Nicks on a five-year, $47.5 million deal including $31 million guaranteed.
több mint 12 éve
Úgy látszik Royal kéreti magát, köll a lóvé. Húzzon a picsába, legyen inkább OL/CB/S(Brandon Meriweather 😛 )
több mint 12 éve
szerintem a sérülés-kor között van egy komolyabb magyarázó erővel bíró kapcsolat, de tényleg sikerült eltúloznom ezt a 28at, még belefér 😛még nem írta le senki, de Winston is meglátogat majd minket, a miami chiefs duó után, remélem nálunk is marad (bár februárban megműtötték a könyökét és már 28)sapkaAmi mint tudjuk egy OL embernél már szinte nyugdíj, hisz már csak úgy 7-8 évre tud megoldást jelenteni :/ 😊fetomy
több mint 12 éve
még nem írta le senki, de Winston is meglátogat majd minket, a miami chiefs duó után, remélem nálunk is marad (bár februárban megműtötték a könyökét és már 28)sapkaAmi mint tudjuk egy OL embernél már szinte nyugdíj, hisz már csak úgy 7-8 évre tud megoldást jelenteni :/ 😊
több mint 12 éve
JJ nem teljesen értem ezt a megjegyzést...Ők valószínű maradnak is... Gaffney/Moss, de inkább Gaffney, Armstrong, Austin, Banks rúdja áll kifelé, és Stallworth ugye lóg a légtérben...apeszosszépen leraboltuk órák alatt a 25-26 éves WRek piacát, szerencsére más nem volt FA ebben a kategóriában, mert akkor nem csak 3 új WRnek örvendenénk. sapkakevesebb mint egy éve szintén három (!) WR-t draftoltatok, szóval én azért megkérdezném, hogy tényleg tudatos csapatépítés-e az, ami Washingtonban folyikjjncaa
miért ne lenne tudatos; tavaly érkeztek a draftról WR-ek és mellette veteránok is voltak, sajnos ez nem igazán jött be, a nem elég jó veteránokat lecserélik... nem értem ez miért gond
--
Garcon+Morganban az a közös vonás még (azon kívül hogy 25-26 évesek), hogy a yard after catch mutatójuk egészen jó, ?playmakerek?; úgy látom egészen tudatosan készülnek Griffin érkezésére
--
még nem írta le senki, de Winston is meglátogat majd minket, a miami chiefs duó után, remélem nálunk is marad (bár februárban megműtötték a könyökét és már 28)
több mint 12 éve
gsn
3 548
Royal még FA, nem írt alá, csak a Redskins vezetéssel vacsorázott tegnap.Mac blogján olvastam tegnap, de mára eltűnt a bejegyzés, tehát valszeg igazad lehet.empty taxiKis optimizmus uraim! Royalt legalább nem fizettétek túl: 2 év 2 millió.empty taxia Washington Post 12 milliót írHöri
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Mac blogján olvastam tegnap, de mára eltűnt a bejegyzés, tehát valszeg igazad lehet.Kis optimizmus uraim! Royalt legalább nem fizettétek túl: 2 év 2 millió.empty taxia Washington Post 12 milliót írHöri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ők valószínű maradnak is... Gaffney/Moss, de inkább Gaffney, Armstrong, Austin, Banks rúdja áll kifelé, és Stallworth ugye lóg a légtérben...szépen leraboltuk órák alatt a 25-26 éves WRek piacát, szerencsére más nem volt FA ebben a kategóriában, mert akkor nem csak 3 új WRnek örvendenénk.kevesebb mint egy éve szintén három (!) WR-t draftoltatok, szóval én azért megkérdezném, hogy tényleg tudatos csapatépítés-e az, ami Washingtonban folyikjjncaa
most jöhetnek a falembereksapka
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter Bears free-agent safety Brandon Meriweather now planning to visit Washington on Wednesday.