Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
garcon szarkristofKi van fejtve
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
bucs nagyot mondhat jacksonra, ha a washington 1 óra alatt Plan B-hez fordul 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
garcon szar
több mint 12 éve
championship 😂Stezezt a gúnyos megjegyzést nehezen tudom hova tenni; kifejted bővebben?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
5 év, 35 millióért nem akart Indyben maradni, kíváncsi vagyok mennyi kellett neki itt.
több mint 12 éve
remélem nem, vagy nagyon olcsón; nagyon nagyon olcsón
több mint 12 éve
vassadi
15 617
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/13/pierre-garcon-in-negotiations-with-redskins/Sőt, épp most jelentette be a Facebook-oldalán, hogy ide fog szerződni.
tárgyaltok Garconnal..superbrutal88
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pierre Garcon posted on his FB page he's signing with Washington.
több mint 12 éve
Pierre Garcon posted on his FB page he's signing with Washington.mégegy második számú elkapó...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/13/pierre-garcon-in-negotiations-with-redskins/tárgyaltok Garconnal..
több mint 12 éve
Komolyra fordítva a szót, a spotracra tett kijelentésem ettől még áll. Tartózkodjon mindenki attól, hogy minden ott megjelent számot komolyan vegyen.gsnmit ajánlasz helyette?
több mint 12 éve
gsn
3 548
Én még adnék 50 millió büntetést a Redskinsnek csak azért, ahogy a szurkolók viselkednek. 😀Tele van a net "bizonyítékokkal" hogy más is sáros és mégis... Én azt hiszem ezen már túl kell lépnünk. Ha jogos volt ha nem, visszavonni úgysem fogják.Na, amúgy ez hülyeség, nem tudom, ki szopta a kisujjából, 2010-ben Peppers 14 millióval terhelte a capet. Pedig már azt hittem, a Bears különleges 😕füligjimmyMa trendi a spotrac-ot bújni, mert húdejó adatbázis meg capértékek, de az értékek fele hamis...gsn
Call PFT Live right now if you have questions or comments about the Cowboys/Redskins cap mess. 888-237-5269. 😂 😂
Úgy hallottam Trent Williams szerződését is átnézik...apeszos
Komolyra fordítva a szót, a spotracra tett kijelentésem ettől még áll. Tartózkodjon mindenki attól, hogy minden ott megjelent számot komolyan vegyen.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Tele van a net "bizonyítékokkal" hogy más is sáros és mégis... Én azt hiszem ezen már túl kell lépnünk. Ha jogos volt ha nem, visszavonni úgysem fogják.Na, amúgy ez hülyeség, nem tudom, ki szopta a kisujjából, 2010-ben Peppers 14 millióval terhelte a capet. Pedig már azt hittem, a Bears különleges 😕füligjimmyMa trendi a spotrac-ot bújni, mert húdejó adatbázis meg capértékek, de az értékek fele hamis...gsn
Call PFT Live right now if you have questions or comments about the Cowboys/Redskins cap mess. 888-237-5269. 😂 😂
Úgy hallottam Trent Williams szerződését is átnézik...
több mint 12 éve
gsn
3 548
Na, amúgy ez hülyeség, nem tudom, ki szopta a kisujjából, 2010-ben Peppers 14 millióval terhelte a capet. Pedig már azt hittem, a Bears különleges 😕füligjimmyMa trendi a spotrac-ot bújni, mert húdejó adatbázis meg capértékek, de az értékek fele hamis...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
ez még nem volt:Profootballtalk.com reports the Redskins and Cowboys must absorb at least half of their cap penalties in 2012.
For the Redskins, it means they've lost at least $18 million of their 2012 cap space, while it's a less prohibitive $5 million for Dallas. The 28 teams that received a $1.643 million cap credit as a result of Dallas and Washington's indiscretions can use their money however they choose the next two years. Despite the hit, the Washington Times reports the Redskins are still entering free agency with roughly $17 million in cap space.
micsoda engedmények :rolleyes: 😂
több mint 12 éve
😀 People hate us. RT @Rich_Tandler: Bears signed Peppers as UFA in 2010 to a deal w/ $35 million cap hit. But they escape penalty here. Why? 😀Háááááá, arról nem is beszélve, hogy Taylor és Manumalenuna szerződése miatt volt az 50 millió is inkább. 😀 Amúgy sztem valami belső számviteli szabályzatot sértettek, nem mindegy, hogy melyik tárgyévben milyen tételt vezetsz be, vagy át, vagy ki, vagy meg, vagy fel, vagy amelyik jó, azt válaszd ki. Én egy kontírozást se tudok megcsinálni, és az anyám tölti ki az adóbevallásomat, szóval már így is kár volt hozzászólnom.
....apeszos
Na, amúgy ez hülyeség, nem tudom, ki szopta a kisujjából, 2010-ben Peppers 14 millióval terhelte a capet. Pedig már azt hittem, a Bears különleges 😕
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Chris Russell :Interesting! "chart shows other teams players whose contracts were overloaded in 2010"http://i5.photobucket.com/albums/y188/thehoofbite/Untitled1-1.jpg
Oh boy, @adamschefter just said he expects a legal battle by Redskins/Cowboys vs. NFL over salary cap situation. Can't say I blame them.
ESPN Blogs NFC East @espn_nfceast
Redskins/Cowboys cap controversy will be thrown under free agency madness today but shouldn't. NFL is wrong here, should be accountable. League says Dal/Wash spending in uncapped year created "risk to future competitive balance," but has no problem with Jax/TB underspending.
Schefter: Cap penalty is "a battle that is just beginning"
több mint 12 éve
Erről jut eszembe, hivatalos értesítés még mindíg nincs a büntiről.És egy kis érdekesség: PFT rewind: Cowboys, Redskins issue was obvious in 2010apeszosez a megállapítás ott volt a végén 😊 😊: At the other extreme in 2010 were four teams who remained under $100 million: the Cardinals, Jaguars, Chiefs, and Buccaneers. If the league is so concerned that the Redskins and Cowboys skewed competitive balance by forcing too many dollars into the uncapped year, why isn’t the league equally concerned that the teams that didn’t spend contributed to any actual or perceived issues of competitive balancesapka
Hogy lehet így tárgyalni akárkivel is?
több mint 12 éve
Indulnak a pletykák.. 😀 Source: Redskins Will Sign Vincent Jackson Today
több mint 12 éve
És egy kis érdekesség: PFT rewind: Cowboys, Redskins issue was obvious in 2010apeszosez a megállapítás ott volt a végén 😊 😊: At the other extreme in 2010 were four teams who remained under $100 million: the Cardinals, Jaguars, Chiefs, and Buccaneers. If the league is so concerned that the Redskins and Cowboys skewed competitive balance by forcing too many dollars into the uncapped year, why isn’t the league equally concerned that the teams that didn’t spend contributed to any actual or perceived issues of competitive balance
több mint 12 éve
Jammal 5 milláját ő is megkaphatná... És visszahozni Heyert guardnak.. 😛 Viccet félretéve, Winstont elég jól ismeri Kyle nem? Pár százezres fizuért Rexy is maradhatna. Elvégre ezt a rendszert ő ismeri a legjobban, betaníthatná Griffint. Olyan sokat csak nem rontana rajta... 😛 És akkor végre Becktől is megszabadulhatnánk. Nagyobb kérdés Fletcher és Hightower, és hogy mit akarnak Landryvel? Mert Doughtytól kiráz a hideg. Az oké, hogy Atogwe helyett ott van Gomes, nade Doughty?Houstonból kitették Eric Winstont. Kyle O#-ba jól jönne nem?apeszosezt már én is észrevettem, de nem teljesen értem miért tették onnan ki Winstont, de ha egészséges dobnék neki egy szerződést, és akkor Brown természetesen cutsapka
És egy kis érdekesség: PFT rewind: Cowboys, Redskins issue was obvious in 2010
több mint 12 éve
A Texans több mint 4 millióval volt a cap fölött, vmit kellett csinálni, Winston pedig tényleg ZB-ben ligaelit RT.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Houstonból kitették Eric Winstont. Kyle O#-ba jól jönne nem?apeszosezt már én is észrevettem, de nem teljesen értem miért tették onnan ki Winstont, de ha egészséges dobnék neki egy szerződést, és akkor Brown természetesen cut
több mint 12 éve
Houstonból kitették Eric Winstont. Kyle O#-ba jól jönne nem?