Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
apeszos beelőztél, végre ráleltem egy hírre én is 😀, piffEddie Royal; fiatal...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
A league source close to ESPN980's @kevins980 has told him that the Redskins are in hot pursuit of former Seattle TE John CarlsonPatrick willis @PatrickWillis52
Hate to see my boy josh go. He will do big things In Washington.
Grant Paulsen @granthpaulsen
I'm hearing from multiple sources that the #Redskins have agreed to terms with FA-WR Eddie Royal.
több mint 14 éve
Megy itt a káosz: Ortont tervezitek RGIII elé/mellé mentornak 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
they want 3 new WR'sapeszosez elég brutális lenne, ez a büntetés elvette az Fo eszét
több mint 14 éve
moss cut akkor reggelre meglesz
több mint 14 éve
MT @michaelombardi: Redskins not done shopping for WRs ,expect them to be strongly involved in signing Eddie Royal they want 3 new WR'sAdam Schefter
San Francisco, Washington and Tampa Bay both pursuing free-agent CB Eric Wright.
több mint 14 éve
2009-ben kötött 4 évest a broncokkal; (Gaffney)Gaffney tudtommal FA, vagy nem?StezNem. Stallworth a FA.apeszos
több mint 14 éve
Gaffney tudtommal FA, vagy nem?StezNem. Stallworth a FA.
több mint 14 éve
Gaffney tudtommal FA, vagy nem?
több mint 14 éve
Az lesz a vége h a Boys leigazolja Finnegant, aki jól G-arcon vágja h tudja hol a helye.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.inkább keserűség ez. 😉 Garcon képességeivel mindenki képben van.
Gyors és van benne meglepetés. Egy RG3-al ez akár be is jöhet.Delonso_
több mint 14 éve
Moss cut engem nem lepne meg.szabasajnos engem sem, de inkább Armstrong cutban bízok
esetleg Gaffney tovább trade, sok helyre kellhet
több mint 14 éve
Moss cut engem nem lepne meg.Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.persze, de előre eltemetni sokkal egyszerűbb, Moss-Gaffney duóval kiegészülve, elég ütős rutinos és jóféle fiatal elkapóbrigád lett itt, főleg gyorsak... szerintem ez elég leszsapka
több mint 14 éve
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.persze, de előre eltemetni sokkal egyszerűbb, Moss-Gaffney duóval kiegészülve, elég ütős rutinos és jóféle fiatal elkapóbrigád lett itt, főleg gyorsak... szerintem ez elég lesz
több mint 14 éve
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.Nem baj, had röhögjenek. Már megszoktuk.
több mint 14 éve
Bocsi hogy beledumálok, de idén Painter féle QB-val tolt majd 1000 yardos szezont.Gyors és van benne meglepetés. Egy RG3-al ez akár be is jöhet.
több mint 14 éve
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantáltMarshall nem sokkal kap többet nálunk...
Többet kapott a Skinstől, mint Colston a Saintstől.gsn
több mint 14 éve
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantáltColston mondjuk írtó nagy system-WR sztem, máshol nem lenne ilyen kaliberű statokkal bíró elkapó. Kíváncsi leszek azért Gárkonra.
több mint 14 éve
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantált😂
gáz
több mint 14 éve
gsn
3 548
Pierre Garcon számai: 5 év, 42,5 millió $, 21,5 garantáltTöbbet kapott a Skinstől, mint Colston a Saintstől.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
tegyétek be még páran 😛ugyse tölti ki
ez a 7M garantált egész jó
de a 4/20 aggasztósapka
több mint 14 éve
tegyétek be még páran 😛 ez a 7M garantált egész jó
de a 4/20 aggasztó
több mint 14 éve
köszönöm, lemaradt. Látod, ha nem szólsz a többieknek fogalmuk sem lenne, hogy honnan a Top Secret infó.és azt hallottátok, hogy Carriker resigned, 4 év 20m?Amadeus91Mindeképpen kiegészíteném annyival, hogy LaCanfora.szaba
több mint 14 éve
és azt hallottátok, hogy Carriker resigned, 4 év 20m?Amadeus91Mindeképpen kiegészíteném annyival, hogy LaCanfora.