Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Ütni jól tud csak meg kell neki időnként mutatni hol a labda és merre játszanak.
több mint 14 éve
igen és pontosan erre lett idehozva, azt kell csinálnia mint Landrynek annó, fellépni a boxba és darálni, ez elég egyszerű 😛 +nem győzöm hangsúlyozni Raheem Morris a DB edző.legalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz ittsapkaHa feltudja fogni, hogy többet ésszel mint erővel, akkor nem lesz ő rossz. Nálunk inkább FS volt, amire ő teljesen alkalmatlan, neki inkább az fekszik, hogy fellépni a boxba és darálni.FViktor93
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
legalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz ittsapkaHa feltudja fogni, hogy többet ésszel mint erővel, akkor nem lesz ő rossz. Nálunk inkább FS volt, amire ő teljesen alkalmatlan, neki inkább az fekszik, hogy fellépni a boxba és darálni.
több mint 14 éve
legalább nem szokása sérült lenni, szerintem jó lesz itt
több mint 14 éve
Na igen, végülis Doughty meg a sánta body builder jobb választás...
több mint 14 éve
D-nál tényleg többet tud....Na megvan Vödör.Ehh, hát ennek azt hiszem a többi 3 NFC Eastes csapat jobban örülhet.tüsi91
Fogjátok ezt még bánni...Bazzani

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
inkább állt volna be banks safetynek
több mint 14 éve
Na megvan Vödör.Ehh, hát ennek azt hiszem a többi 3 NFC Eastes csapat jobban örülhet.
Fogjátok ezt még bánni...Bazzani
több mint 14 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora S Brandon Merriweather agrees to 2yr/$6M deal with Skins #freeagency
több mint 14 éve
Meriweather???Free-agent safety Brandon Meriweather will visit with the Jets on Thursday, the New York Daily News reported, citing a source.
Ja és Landry-ért kacsingat a New England 😀
Hail to the Redskins!!!
több mint 14 éve
Brisiel jöjjön a Coltsba, túl jó ide 😛
több mint 14 éve
#Redskins have expressed interest in Texans OG Mike Brisiel, who started 13 games last season.
több mint 14 éve
Ehh... de még van egy vas a tűzben, bár ennél gyengébb minőség de bőven upgrade.még több vas is van, Brisiel-Myers-Jason Brown
Grubbs elég jó lett volna 😕Delonso_
tényleg kár Grubbsért
több mint 14 éve
Ehh... de még van egy vas a tűzben, bár ennél gyengébb minőség de bőven upgrade.Ja, Mathis meg ma aláír Grubbs helyére a Ravensnél...
Grubbs elég jó lett volna 😕Delonso_
Az meg külön betenné ha Lofton meg a sasokhoz írna alá... bár madár madár....
több mint 14 éve
Ehh... de még van egy vas a tűzben, bár ennél gyengébb minőség de bőven upgrade.Grubbs elég jó lett volna 😕
több mint 14 éve
Én az öreghez olyan semlegesképpen állok... voltak jó húzásai (az előző draft pl.) de érthetetlenek is (McNabb/Grossman/Beck)+a fia... 😀 Bízom benne hogy még összehozhat valami jót itt IronMike, mert az eredmények eddig nem nagyon igazolták, ami jó történt azt is inkább Hasslet hozta össze. És az idő múlik....Ja, és amíg imádkozunk Royalnak addig lecsúszunk a jobb OL emberekről. Pedig Garcon és Morgan után nem biztos hogy Royal lenne a fontosabb.
Na tessék:
ProFootballTalk @ProFootballTalk
Saints agree to terms with Ben Grubbs, per league source.
több mint 14 éve
😊 komolyra fordítva, azért érdekes lesz az, a megnövekedett elvárásokhoz mennyire illeszkedik amit ő képvisel...Én jó edzőnek tartom az apját, már a Denvernél is meglepett mennyien utálták. Ám amennyire Shanny jó HC a fia elég szegényes. És ezt előbb utóbb ha valóban jó HC be kell látnia. Avagy.... idén kiderül hogy a picifiú egy zseni akit csak meg kellett érteni és Robert amíg nem lát kriptonitot képes erre.
több mint 14 éve
😊 Egy G remélem meglesz ma.Nem tudtam volna ennyire tisztán összefoglalni 😊 Csak a sorrend nem jó. Én a Kyleval kezdtem volna.. 😛
Aztán még jöhetne kis O line és secondery. Utána már csak Supermant kell behúzni és a kis Shannyt agyátültetni és menni az SB felé.---Delonso_
több mint 14 éve
😊 Egy G remélem meglesz ma.Aztán még jöhetne kis O line és secondery. Utána már csak Supermant kell behúzni és a kis Shannyt agyátültetni és menni az SB felé.---
több mint 14 éve
már annyi idő eltelt? :o kicsit időzavarba kerültem... 😀
több mint 14 éve
Nagyon csend van a házunk táján. Azon kívül, hogy Royal kéreti magát mint egy fürdős, eléggé elcsitultak a dolgok...apeszosazért mert 4 órája egy név se hangzott el? 😀
több mint 14 éve
Nagyon csend van a házunk táján. Azon kívül, hogy Royal kéreti magát mint egy fürdős, eléggé elcsitultak a dolgok...
több mint 14 éve
A többit megoldják FA-rőlRicoboymuszáj is..., mintha minden életképes picket odadobtak volna a Ramsnek, 3. körtől már nehéz azonnali kezdőszintet találni, vagy ha megvan valakiben a potenciál fizikálisan biztosan hiányos, vagy mentális gondok. (vagy mindkettő)
több mint 14 éve
Ebben igazad van + safety. Így korrekt. A többit megoldják FA-ből 😀Ha így megy tovább a draft-ra ki se kell menni. Kiküldünk valakit egy RGIII. táblával az első körbe és hazajöhetünk.safety meg minekbraxa88
A többi cetlit trade-re.Ricoboy
Hail to the Redskins!!!