Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Pedig szerintem bukott ez is, az is. Az sem véletlen, hogy a szezon második felében gyakran az öreg hívta playeket, ez nem azt mutatja hogy olyan jó lett volna. Ráadásul javarészt működtek is az öreg játékhívásai. Kyle konzekvensen beledurrantotta a futókat a fal közepébe, nem véletlenül nem maradt egy sem épen a szezon végére. Ha Kyle rendszere nem rossz, akkor tényleg nagy a baj, mert szinte az egész O falat le kéne cserélni, a QBval együtt. Nem olyan nagy baj, ha egy irányító irányít, ha valamit észrevesz és áthív játékokat. Grossmannal az volt a legnagyobb bajom, hogy mereven ragaszkodott az eredeti híváshoz, ha jó volt ha nem, és persze levitték, vagy intet dobott ha nem maradt szabadon az eredeti option. Szerintem lehet alakítani a rendszeren ha kombinatív irányító jön, mert ha Kyle rendszeréhez hozunk QB-t, nem csináltunk semmit, akkor akár Rexy is maradhat.
több mint 12 éve
Még valami, én egy picit tartok Griffintől; mert ő tipikusan az az x-faktor, géniusz aki akkor a legjobb, ha nagyon sokat engedünk az ő elképzelései felé... Na Kyle rendszere nem ilyen!! Ezért kockázatosnak tartom őt, mert valakinek engednie kell.sapkaErre írtam délelőtt, hogy pl. azért is választanám Tannehill-t, mert a (passz)játéka kevésbé esetleges, nem töreti össze magát fölöslegesen és nem kapsz infarktust, hogy passzol, fut, passz helyett rohangál amíg el nem kapják vagy csak simán elgázolják. Mert Vick is fasza kis irányító lett meg piszokgyors, de az elmúlt 2 szezonban asszem 3szor volt bordatörése meg akadt mellé egy kis agyrázkódás is. Szóval értem én, hogy dual threat ez az RGIII, de a zero threat Rex után már a single threat is jelentős upgrade lenne! 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Csak véletlen kezdtem azzal a felsorolást, nem volt annyira gáz tényleg, de azért a LG és RT pozíciókat megvizsgálnám, mert Brown sztem kuka és talán a rookie Hurt volt LG, egész jó eredménnyel, kérdés, hogy mennyire tudja fenntartani ezt a fejlődést illetve Lichtensteiger mennyire lesz 100%-os, asszem elég komoly sérülése volt. Meg hát azért ne feledjük: ezek a srácok zsákoltatták be 10szer Beck-et... 😀 Bár felőlem az egyik zsákban benne is maradhatott volna Becksy fiú... Szóval nem égető szükséglet, csak megnyugtatóbb lenne, ha az említett két poszt is olyan biztos lenne, minta a másik 3 falember.
több mint 12 éve
Én nem érzem akkora problémának az O falat jelenleg... Egész jól muzsikált a szezon elején, és amikor már összeszoktak, a cserékkel is. Nézzétek meg a felvételeket, Rexynek mennyi ideje volt... Ennek ellenére dobta rossz helyre. Jó, a futás jó darabig nem ment, de később már az is összejött. Az offensenek két nagy problémája volt, és ebből Rexy volt a kisebb... A nagyobb az Kyle. Ezzel a tavalyi ergya fallal jó munkát végzett a Foerster-Morgan-McDaniel trió. Úgyhogy jöjjön csak Luck/Griffin/Tannehill (nem kívánt törlendő) kerül amibe kerül.apeszosAzért az tény, hogy Kyle installált rendszere nem bukott meg!!!, nagyon sokszor van/volt szabad célpont passzjátékoknál, amit Grossman nem tudott megoldani. Az igazi kerékkötő szigorúan Grossman volt, biztosan ő volt a szűk keresztmetszet, vagyis...
Voltak neki jó meccsei, amikor csekély nyomás volt rajta, bár nem mozog rosszul a zsebben, de ha jön egy apró nyomás képes akkor is magabiztosan beleállni a dobásba, vagyis ezt hinnénk, mert nem ez történik, valami apró részlet mindig elbukik és ekkor interception, de van amikor egyébként is összejön.
Szóval én tartom, hogy Grossman nem egy rossz QB, nem azaz ember akinek írni kell egy jó rendszert, és akkor megváltja a világot, hanem az akit be lehet állítani egy konkrét rendszerbe, ahol ha nem várunk tőle kockázatos dolgokat, nem akarjuk hogy széjjelszedje az ellenfél secondaríját, de az üres célpontokra magabiztosan dobáljon, arra képes; bármikor. Ehhez kell az erős futójáték, hogy nyerjünk meccseket. Sajnos ettől messze voltunk igencsak. Voltak szigorú hibái is; de nem segítette ki sem a fal, sem a futójáték, vagyis az inkább csak néha-néha. Ez baj, mert ő nem egy klasszis játékos. Ezt tudtuk szezon elején is. Ettől még Kyle rendszere nem rossz!
Mit lehet tenni?-> szerezzünk egy klassziszt aki a jelenlegi erőforrásokat hatékonyabban képes allokálni, vagy a segítőkét fejlesszük a legmagasabb elérhető szintre. Ez utóbbi jelenleg szerintem, ha sérülésmentes mindenki, csakis a támadófal lehet!
Még valami, én egy picit tartok Griffintől; mert ő tipikusan az az x-faktor, géniusz aki akkor a legjobb, ha nagyon sokat engedünk az ő elképzelései felé... Na Kyle rendszere nem ilyen!! Ezért kockázatosnak tartom őt, mert valakinek engednie kell.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Én nem érzem akkora problémának az O falat jelenleg... Egész jól muzsikált a szezon elején, és amikor már összeszoktak, a cserékkel is. Nézzétek meg a felvételeket, Rexynek mennyi ideje volt... Ennek ellenére dobta rossz helyre. Jó, a futás jó darabig nem ment, de később már az is összejött. Az offensenek két nagy problémája volt, és ebből Rexy volt a kisebb... A nagyobb az Kyle. Ezzel a tavalyi ergya fallal jó munkát végzett a Foerster-Morgan-McDaniel trió. Úgyhogy jöjjön csak Luck/Griffin/Tannehill (nem kívánt törlendő) kerül amibe kerül.lesz szabadügynökség is. de most nézzük úgy h megszerezzük luckot 3 elsőért és mondjuk egy második és egy harmadikért. tegyük fel. ott van a szabadügynökpiac, lesznek halak kint becsülettel, és snyder csinálhatja azt, amihez ért, pénzt dobál. igazad van, h luck nem old meg mindent, de sztem 2 offseason alatt ki lehet tölteni a hiányposztokat körülöttea.kacsaPersze, a FA piacot én is belevettem a dologba, csak azzal másik 31 csapat is számol, tehát nem elég nekünk eldönteni, hogy mit akarunk, hanem a többi csapatnak se kéne "beleköpni" a levesünkbe. A plusz két offseason hiányposzttöltögetéssel meg az a gáz, hogy akkor már Shanny 4. évében járnánk az 5 éves szerződéséből és még mindig ott tartanánk, hogy "jó lesz ez, csak még kellenek emberek". Az nem túl hatékony. És akkor még jöhet a tetejébe az is, hogy lényegében a megbízásának végére eljut oda HC, hogy talán összeállt a csapat, de eredmény nem sok, ami után jogosan gondolkodik el a vezetés, hogy adunk-e neki még időt ( valószínű a nem felé hajlanának, mert ha 5 év alatt nem megy...) és ha nem, akkor jön az új edző, aki tuti a csapat felét lecseréli, hogy a saját embereivel töltse fel. Azt pedig akkor úgy hívhatnánk, hogy újabb 5 év kuka.
sapka: apeszos videója alapján a Tannehill perverzióhoz én is csatlakozom! 😉nexion218
több mint 12 éve
lesz szabadügynökség is. de most nézzük úgy h megszerezzük luckot 3 elsőért és mondjuk egy második és egy harmadikért. tegyük fel. ott van a szabadügynökpiac, lesznek halak kint becsülettel, és snyder csinálhatja azt, amihez ért, pénzt dobál. igazad van, h luck nem old meg mindent, de sztem 2 offseason alatt ki lehet tölteni a hiányposztokat körülöttea.kacsaPersze, a FA piacot én is belevettem a dologba, csak azzal másik 31 csapat is számol, tehát nem elég nekünk eldönteni, hogy mit akarunk, hanem a többi csapatnak se kéne "beleköpni" a levesünkbe. A plusz két offseason hiányposzttöltögetéssel meg az a gáz, hogy akkor már Shanny 4. évében járnánk az 5 éves szerződéséből és még mindig ott tartanánk, hogy "jó lesz ez, csak még kellenek emberek". Az nem túl hatékony. És akkor még jöhet a tetejébe az is, hogy lényegében a megbízásának végére eljut oda HC, hogy talán összeállt a csapat, de eredmény nem sok, ami után jogosan gondolkodik el a vezetés, hogy adunk-e neki még időt ( valószínű a nem felé hajlanának, mert ha 5 év alatt nem megy...) és ha nem, akkor jön az új edző, aki tuti a csapat felét lecseréli, hogy a saját embereivel töltse fel. Azt pedig akkor úgy hívhatnánk, hogy újabb 5 év kuka.
sapka: apeszos videója alapján a Tannehill perverzióhoz én is csatlakozom! 😉
több mint 12 éve
az a helyzet, hogy a QB-n kívül nincs olyan égető nagy need, amit nem tudunk/ nem lehet megoldani, mert most mondhatjuk, hogy hiányzik az OG, de lehet Lichtsteiger valami kirobbanót hoz, sőt azt is el tudom képzelni, hogy az Atogwe-Gomes páros végig tudja nyomni az egész szezont... és akkor csak 1 QB kellTulajdonképpen a drafton 4 Qb játszik- Luck-Griffin-Tannehill-meglepetésember (bár Tannehill továbbra is csak a személyes perverzióm.), ha nem lesz Luck 1/1 akkor nem hiszem, hogy lehetséges, hogy fel kell Griffinért tradelnünk. Mert biztosan leesik hozzánk 1/6-ra. Egyelőre továbbfinomítva az álláspontom az 1/6on nem tudunk elég jót húzni, és vagy fel vagy lefelé kell mozognunk.
több mint 12 éve
lesz szabadügynökség is. de most nézzük úgy h megszerezzük luckot 3 elsőért és mondjuk egy második és egy harmadikért. tegyük fel. ott van a szabadügynökpiac, lesznek halak kint becsülettel, és snyder csinálhatja azt, amihez ért, pénzt dobál. igazad van, h luck nem old meg mindent, de sztem 2 offseason alatt ki lehet tölteni a hiányposztokat körülötte
több mint 12 éve
Személy szerint én odaadnám tíz évre előre az összes draft helyet egy jó QBért. Pláne ha be is válik. 😛 De hát az én vagyok... 😀 Félek, hogy OldMike valami alternatív megoldást választ. Nem lepne meg....
több mint 12 éve
ha a colts hajlandó lenne odaadni az 1/1t akkor nem érdemes mérlegelni. kérhet bármit, meg kell adni. sztem. 3 elsőkörös, na bumm, megkapod a világ legnagyobb befektetését. browns azzal van jobb helyzetben, h 2 elsőjük van idén, de lehet azt űberelni, főleg h holmgren sem a legaktívabb ember draft napon, konkrétan seattlei regnálása alatt csak hátrafelé tradelt. mindegy meglátjuk mit dob a gép, de ha bármilyen ajánlatot adnak, el kell fogadnia.kacsaAzért azt mindenképpen mérlegelni kellene, hogy marad-e elég lőszer az esetleges biznisz után ahhoz, hogy pl. O-line és secondary fronton beszerezzük azokat hiányzó embereket, akik azonnal és hosszútávra megoldják a problémás posztokat (RT, LG, safety, esetleg CB, mert Hall még ha jól is játszik jövőre, akkor is 29 lesz.). Ha ez mind kipipálva és tényleg adják az 1/1-et, lehet én is belemennék.
több mint 12 éve
ha a colts hajlandó lenne odaadni az 1/1t akkor nem érdemes mérlegelni. kérhet bármit, meg kell adni. sztem. 3 elsőkörös, na bumm, megkapod a világ legnagyobb befektetését. browns azzal van jobb helyzetben, h 2 elsőjük van idén, de lehet azt űberelni, főleg h holmgren sem a legaktívabb ember draft napon, konkrétan seattlei regnálása alatt csak hátrafelé tradelt. mindegy meglátjuk mit dob a gép, de ha bármilyen ajánlatot adnak, el kell fogadni
több mint 12 éve
Nyilván így lesz, de ez sem véletlen : http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/TSX/2012_QB
több mint 12 éve
Tannehill vs Griffin : http://www.youtube.com/watch?v=HT57THwIZwgapeszosMondjuk nagynban befolyásolja a csapattagok játéka is, hogy ezen a meccsen ki mit mutatott, de a videó alapján én Tannehill-t vinném. Legalább annyira tud futni, mint RGIII és a passzjátéka kevésbé esetleges, mert nem rohangál a zsebben fölöslegesen. De nyilván ez csak egy meccs, az illetékesek (Shanny, Allen) majd nyilván néznek többet is.
több mint 12 éve
Tannehill vs Griffin : http://www.youtube.com/watch?v=HT57THwIZwg
több mint 12 éve
Tegnap este megnéztem a főoldalon a "Miért Andrew Luck lesz az 1/1?" c. videót... Az egyik jelenetben úgy elgázol egy védőt, hogy eszembe jutott, hogy ha megszereznénk, akkor a 3 problémából kettőt (QB, Doughty) megoldhatnánk egy csapásra: QB/FS hibridben játszatnánk a srácot és meglenne a QB és Doughty is mehetne... 😂 (na jó, ez még hozzám képest is túl komolytalan volt...)Tegnap pont ezen gondolkodtam, mindenki azt várja hogy Colts 1/1=Luck, aztán meg meglepi... 😀 De aztán rájöttem, hogy Peyton Papa ha vissza is jön, már nem lesz a régi, az az egy-két év amit még esetleg eljátszik pont elég Luck-nak hogy betanuljon a mestertől. Bár Painternek nem nagyon ment.coltsé az 1/1a.kacsaEttől függetlenül még előfordulhat, hogy "nem kell" nekik Luck (de ez főleg PM állapotától függ), akkor felmehetnénk érte. De ez eléggé meglepő lenne. Nézegetve RGIII videóit, egyre jobban kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jövőre ő irányítja a csapatunkat. 😊 Nem is tudom milyen érzés lehet az, hogy egy igazi, magabiztos franchise irányítóval megyünk ki a meccsre 😕Mate90
Mondjuk ezt mi. De mi van ha Shanny mást gondol? Mindenki készpénznek veszi a feltrade-et, de a Browns ugyanúgy tudja mekkora need nálunk a QB és elkéri három évre előre a lukas seggű gatyánkat is... Ráadásul az öreg mindíg mást tesz mint ami logikusan várható. Három nagy problémánk van: a QB, az OC, és Doughty. Sajnos úgy tűnik ebből csak egy lesz megoldott.apeszosGriffinért én is felmennék, bár sokba fájhat az nekünk... Én nem bízok Flynnben, akárkinek is a cseréje.apeszosSztem nem fel menni Griffinért, lenne a luxus 😀D11
több mint 12 éve
Na ja. De kacsa nézőpontját figyelembe véve, ha Shanny menteni akarja a seggét, akkor semmi sem lesz neki elég drága. Szerintem be fog próbálkozni a Coltsnál.Azért, ha Luckot nem viszi el a Colts, akkor valószínűleg hirtelen még nagyobb ára lesz annak a feltradenek. Meg nem csak ti lennétek vevők rá.Denycoltsé az 1/1a.kacsaEttől függetlenül még előfordulhat, hogy "nem kell" nekik Luck (de ez főleg PM állapotától függ), akkor felmehetnénk érte. De ez eléggé meglepő lenne. Nézegetve RGIII videóit, egyre jobban kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jövőre ő irányítja a csapatunkat. 😊 Nem is tudom milyen érzés lehet az, hogy egy igazi, magabiztos franchise irányítóval megyünk ki a meccsre 😕Mate90
több mint 12 éve
Azért, ha Luckot nem viszi el a Colts, akkor valószínűleg hirtelen még nagyobb ára lesz annak a feltradenek. Meg nem csak ti lennétek vevők rá.coltsé az 1/1a.kacsaEttől függetlenül még előfordulhat, hogy "nem kell" nekik Luck (de ez főleg PM állapotától függ), akkor felmehetnénk érte. De ez eléggé meglepő lenne. Nézegetve RGIII videóit, egyre jobban kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jövőre ő irányítja a csapatunkat. 😊 Nem is tudom milyen érzés lehet az, hogy egy igazi, magabiztos franchise irányítóval megyünk ki a meccsre 😕Mate90
több mint 12 éve
Tegnap pont ezen gondolkodtam, mindenki azt várja hogy Colts 1/1=Luck, aztán meg meglepi... 😀 De aztán rájöttem, hogy Peyton Papa ha vissza is jön, már nem lesz a régi, az az egy-két év amit még esetleg eljátszik pont elég Luck-nak hogy betanuljon a mestertől. Bár Painternek nem nagyon ment.coltsé az 1/1a.kacsaEttől függetlenül még előfordulhat, hogy "nem kell" nekik Luck (de ez főleg PM állapotától függ), akkor felmehetnénk érte. De ez eléggé meglepő lenne. Nézegetve RGIII videóit, egyre jobban kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jövőre ő irányítja a csapatunkat. 😊 Nem is tudom milyen érzés lehet az, hogy egy igazi, magabiztos franchise irányítóval megyünk ki a meccsre 😕Mate90
Mondjuk ezt mi. De mi van ha Shanny mást gondol? Mindenki készpénznek veszi a feltrade-et, de a Browns ugyanúgy tudja mekkora need nálunk a QB és elkéri három évre előre a lukas seggű gatyánkat is... Ráadásul az öreg mindíg mást tesz mint ami logikusan várható. Három nagy problémánk van: a QB, az OC, és Doughty. Sajnos úgy tűnik ebből csak egy lesz megoldott.Griffinért én is felmennék, bár sokba fájhat az nekünk... Én nem bízok Flynnben, akárkinek is a cseréje.apeszosSztem nem fel menni Griffinért, lenne a luxus 😀D11
több mint 12 éve
coltsé az 1/1a.kacsaEttől függetlenül még előfordulhat, hogy "nem kell" nekik Luck (de ez főleg PM állapotától függ), akkor felmehetnénk érte. De ez eléggé meglepő lenne. Nézegetve RGIII videóit, egyre jobban kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy jövőre ő irányítja a csapatunkat. 😊 Nem is tudom milyen érzés lehet az, hogy egy igazi, magabiztos franchise irányítóval megyünk ki a meccsre 😕
több mint 12 éve
coltsé az 1/1
több mint 12 éve
Nem tudom srácok de azt senki nem tartja elképzelhetőnek hogy Luck-ért megyünk fel? Elvégre a Rams-nak nincs QB needje, aztán meg a tulajunk a "több pénzem van mint eszem" klub elnöke. Bár eddig hagyta Shanny-éket hogy tegyék a dolgukat, de nem lennék meglepve ha a szezon végére elfogyott volna a cérna. 😊
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 12 éve
ezt nem tudhatjuk 😉Griffinért én is felmennék, bár sokba fájhat az nekünk... Én nem bízok Flynnben, akárkinek is a cseréje.apeszosSztem nem fel menni Griffinért, lenne a luxus 😀D11
több mint 12 éve
Griffinért én is felmennék, bár sokba fájhat az nekünk... Én nem bízok Flynnben, akárkinek is a cseréje.apeszosSztem nem fel menni Griffinért, lenne a luxus 😀
több mint 12 éve
Szerintetek Hightower kap majd új szerződést, vagy a Helu-Royster párossal visszük végig az évet?Mate90szerintem fog kapni szerződést, legalábbis Washington környéki volt, arra fele nőtt fel, többször nyilatkozta, hogy olyan mintha hazaérne, azt gondolom rajta nem fog múlni, és ez jót jelent.
Másrészről nagyon is kell ő még nekünk!
több mint 12 éve
Üdv! Majdnem egyetértek, de a mobilis meg a gyakran futót azért nem venném egy kalapba. nexion218Igen, én se úgy értettem, csak rosszul fogalmaztam. 😉
Már mindannyian úgy vagyunk, h szinte bárki jöhetne QB posztra, csak tudjon passzolni 😀
Szerintetek Hightower kap majd új szerződést, vagy a Helu-Royster párossal visszük végig az évet?