Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Hollywood
172
HollywoodAndrew Luck és Robert Griffin III mellett Matt Barkley-t írtam volna, de most látom, hogy marad suliban és nem jön ki a 2012-es drafton. A listán így feljebb került Landry Jones, de amennyire tudom ő nincs Luck/Griffin/Barkley szintjén.
ki a harmadik top QB?sapka
több mint 12 éve
Hollywoodki a harmadik top QB?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Hollywood
172
Nem voltam fent itt régóta, de néztem a meccseket!Még 1 meccs aztán új QB, Kánaán? 😊Amadeus91ez nem lesz egy egyszerű menet!sapka
Iszonyatosan érdekes lesz a draft (már megint) 😊 Shanny a 2011-es drafton elkövette azt a hibát, hogy nem húzott QB-t. Most mindenképpen kell ugye, ez tény. Feltrade vagy akkor húz valakit amikor a Redskins-re kerül a sor... ha feltrade, akkor hova, milyen ellenértékkel... megannyi scenario. Eddig úgy néz ki, hogy 3 top QB van, de ez még alakul.
Fontos ugye, hogy a rookie salary-k megfogásával az első pick-ek értéke/fontossága kicsit átalakult, hisz nem kell 50-60 milliókat fizetni.
több mint 12 éve
Még 1 meccs aztán új QB, Kánaán? 😊Amadeus91ez nem lesz egy egyszerű menet!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Legyen már április... Annyira kíváncsi vagyok, hogy Shanny mit lép a drafton...nexion218pont akartam már írni.
Még 1 meccs aztán új QB, Kánaán? 😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Legyen már április... Annyira kíváncsi vagyok, hogy Shanny mit lép a drafton...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Redskins waived RB Ryan Torain.volt kb. 4-5 jó meccse, ez lenne a világ dicsősége?
Így múlik el a világ dicsősége. :/Newman
több mint 12 éve
Redskins waived RB Ryan Torain.Így múlik el a világ dicsősége. :/
több mint 12 éve
Ha QB-t akarnak akkor nem szabad kockáztatniuk,hogy "megvárjuk ki esik le addig".igen, igen, kivéve ha a Browns nem szeretne Qb-t húzni, vagy megelégszenek egy Landry Jones-szal, vagy kipróbálják Flynnt, stb.; csak az világos, ha leesne hozzájuk egy Griffin gondolkodás nélkül behúznák 😊sapkaigen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetiksapkaFőleg,hogy a Ramsnek sokkal jobb üzlet az 1/6 és a másik elsőkörös pick,mint elvinni valakit (kit?) 1/1re.Bazzani
Főleg,hogy Jones akár maradhat is még egy évet (sőt Griffin is).
Meg kell szerezniük Luckot nincs mese.
több mint 12 éve
igen, igen, kivéve ha a Browns nem szeretne Qb-t húzni, vagy megelégszenek egy Landry Jones-szal, vagy kipróbálják Flynnt, stb.; csak az világos, ha leesne hozzájuk egy Griffin gondolkodás nélkül behúznák 😊Főleg,hogy a Ramsnek sokkal jobb üzlet az 1/6 és a másik elsőkörös pick,mint elvinni valakit (kit?) 1/1re.BazzaniHa Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.igen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetiksapka
Sztem a Browns akinek 2 elsőköröse van.Bazzani
több mint 12 éve
Főleg,hogy a Ramsnek sokkal jobb üzlet az 1/6 és a másik elsőkörös pick,mint elvinni valakit (kit?) 1/1re.Ha Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.igen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetiksapka
több mint 12 éve
Ha Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.igen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetik
több mint 12 éve
Ha Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.Sztem a Browns akinek 2 elsőköröse van.
több mint 12 éve
Számolgatok tovább, már minden esélyes végzett 😊 1. st louis... 49s-2 ->megvan az 1/1; a 49ersnek kelleni fog a győzelem, de azt nem hiszem, hogy 1/1-re Bradfordra ráhúzzák Luckot; lehet szeretnének letradelni 😊
2. indianapol jac-2 ->akár nyerhetnek is, elvileg maradnak 1/2; érik ide Luck
3. minnesota chi-3 ->meglepődtem, de nem baj...; ide lehetne feltradelni Griffinért
4. tampa bay atl-4 ->ők lesznek fixen az 1/4; de nem fognak QB-zni
5. jacksonvil ind-4 ->továbbra sem veszélyes; ide is fel lehetne tradelni
6. cleveland pit-4 ->ők sem nyernek többet idén, Qb lesz!, ha kijönnek az egyetemről a srácok
7. washington phi-5 ->késő, nagyon késő, ha nem lesz feltrade nem marad elit; ha nem mennek fel lefelé kell tradelni, végülis az jól megy, mert Jones nem ér 1/7et, de más sem
8. miami.... nyj-5 ->majdnem nyertek!, de kiszálltak a versenyből
a többiek nem tudnak elénk kerülni sehogy sem
ha kell egy elit felfelé kell menni; ha nem jön ki Griffin, akkor viszont lefelé lehet bátrabban, de a mostani pozíció semmire sem elég, miért nem jött ki Barkley is? :mad:
több mint 12 éve
Idegesítő. Várható volt, hogy kétszer egymás után nem fogunk jól játszani. Ez a csere O fal jövőre jó lehet, de Hurt-nek ez még sok. Grossman szokásos remekül időzített fumble+intje megint megvolt, idén nem lehet meccs nélküle. Ponder túl sokat szaladgált, Doughty és Fletcher levadászta. Mondjuk Reed elég gyökér volt (sisak a sisaknak) de tőle nem nagyon lehet mást várni, hiszen játszani nem tud. Gomes Petersont kapta le, pont a sérült lábát, így ő is kiesett. Jött Webb és simán elvert minket.
több mint 12 éve
Kellemes karácsonyt mindenkinek;nem volt szerencsém megnézni a meccset, valaki árulja el milyen volt a meccs, az eredményt látom és 😊 😊, hogy volt ez a L
több mint 12 éve
Szerintem meg mindkét meccsen nyerünk. Csak azért, hogy jobb legyen mint Zorn... 😛 De szerintem se kéne már több w. A múlt heti is sok volt... 😂
több mint 12 éve
nyert az Indy és ezzel gyanúsan elcsúszott 1/3-ra, itt szerintem nem fognak QB-t húzni; és Barkley marad a USC-n1 rossz és 1 jó hír karácsony közeledtével; még mindig tartom, hogy Haley+rookie Qb-t kérek a fa alá 😀
Minnesota ellen nem lenne baj nyerni, Philly ellen szerintem nem fog összejönni, és bízhatunk a legjobbakban
több mint 12 éve
Számolásos különkiadás jön; sok csapat a PO-t számolgatja, de azért vannak akik a drafthelyet 😛 aszerint mérlegeltem, hogy kik akadályoznak meg minket egy elit Qb-tól
1. indianapol hou jac-1 ->továbbra is maradtak 1/1; egy bravúrgyőzelemmel lehetnének 1/2 is 😊
2. minnesota was chi-2 ->nem veszélyes; max a következő meccsen, ha nem nyernek
3. st louis... pit 49s-2 ->nem veszélyes
4. tampa bay car atl-4 ->lehet idén már nem nyernek meccset, és lehet Qb-t húznak...
5. jacksonvil ten ind-4 ->nem veszélyes
6. cleveland bal pit-4 ->nem tudom elképzelni idén képesek még meccset nyerni; már úgy érzem QB lesz
7. washington min phi-5 ->még mindig elég jó pozícióban, de most már nem szabad megerőltetni magukat a srácoknak
8. miami.... ne. nyj-5 ->nyertek, újra lendületben->nem veszélyes
9. carolina. tb. no.-5 ->mindegy
10 buffalo.. den ne.-5 ->lehet idén már nem nyernek?, 1-et ha hoznak akkor ők sem veszélyesek
szerintem még nem veszett el minden, de várhatóan nyerünk a minnesota ellen, és ezzel akár kikerülhetünk a top10-ből, és akkor szokásos letradek lesznek; és második körös QB
több mint 12 éve
Én továbbra is tartom amit még év elején mondtam itt.Nagyon jó kis csapat ez,sőt ha a jövőt nézzük én messze a 'Skinsben látom a legtöbb potenciált a Eastből.Még csak nem is kellene liga elit QB,egy jó megbízható game managerrel szvsz már simán harcba szállhatnátok a POért,sőt.A Karrigen-Orakpo páros meg iszonyat már most 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Amúgy egyedül annak örülök, hogy legalább az Öreg munkájából látszik annyi, hogy a fiatalok meg a cserék, akiket idehozott, tudnak jó teljesítményt nyújtani, erre pedig lehet építeni. Az teljesen mindegy, hogy milyen napja volt a Giants-nak, ők a PO-ért kaparnak, nekünk meg teljesen mindegy az eredmény és az ilyen helyzetben nyújtott jó teljesítmény az én szememben többet ér... Csak kár a draftért, bár ha abból indulok ki, hogy az idein is milyen cserekereskedelm folyt.... 😉 Grossmant pedig továbbra sem értem... Nincs vmi előjele annak, hogy INTet készül dobni és azokra a playekre gyorsan lefutna a pályáról és addig bejönne mondjuk Banks?? 😀
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 12 éve
Én megértem őket, én is ideges lettem volna a helyükben. Már bánom hogy visszaszóltam, mert egyébként nem szokásom.... Asszem a továbbiakban sem lesz...
több mint 12 éve
Olvastam az eredménykövetőt,. Nagy volt a harag, néhányan nem tudnak szépen kikapni.Bjocaez egy ilyen szezon, volt olyan csapat, nem elsősorban a hazai fanok; akik nem tudtak szépen nyerni! ez bőven bocsánatos volt, csak kicsit sok.
több mint 12 éve
Ilyen gyenge napot kifogó ellenféllel az utóbbi évtizedben nem találkoztunk...De miért pont most? 😛
Olvastam az eredménykövetőt,. Nagy volt a harag, néhányan nem tudnak szépen kikapni.
az éj sötét és tele iszonyattal