Arizona Cardinals - New England Patriots
11 hónapja
Ott nem félek hogy nyerünk 😀Fura párhuzamosan nézni a Lions vs Bills meccset, mintha más sport lenneÉs ezzel a Buffaloval még 2x játszunk
Nomac
NB2
11 hónapja
Fura párhuzamosan nézni a Lions vs Bills meccset, mintha más sport lenneÉs ezzel a Buffaloval még 2x játszunk
Nomac
11 hónapja
Fura párhuzamosan nézni a Lions vs Bills meccset, mintha más sport lenne
11 hónapja
Vicces sárga
11 hónapja
Feely flashback TD óóóriási 😁🍻🤘
11 hónapja
Parádés a futás elleni védelem.
11 hónapja
Ennek az évnek egy célja volt. Maye minél többet játsszon ás fejlődjön. Ráadásul ennek az O-nak magasan a legtöbb potenciállal rendelkező játékosa. Erre másodszor is 3 és 15 helyzetbe hozzuk hülye hívásokkal és még ott sem engedjük szabadjára.Kell a jó draftpozi, fegyverek kellenek az O-ba. Mondjuk a védelmetek is gyengébb, mint amire számítani lehetett.
zinedine5
11 hónapja
Ennek az évnek egy célja volt. Maye minél többet játsszon ás fejlődjön. Ráadásul ennek az O-nak magasan a legtöbb potenciállal rendelkező játékosa. Erre másodszor is 3 és 15 helyzetbe hozzuk hülye hívásokkal és még ott sem engedjük szabadjára.
11 hónapja
Jonathan arcán is látszott, hogy ez mi a f@sz volt
11 hónapja
jól van AVP, jó hívások
11 hónapja
LOL, Marcus Jones offense játékos is? A friss Heisman győztes példájára elkezdik elkapóként is használni 😊
11 hónapja
2 futás -5 yard 😀
11 hónapja
Vicc ez a fal
11 hónapja
Lassan kuriózum, ha puntol az ellen...
11 hónapja
Nem kaptunk pontot!Én is erre gondoltam, de nem mertem beírni 😀 😀
NB2
11 hónapja
Nem kaptunk pontot!
11 hónapja
Ez sem volt szép..ezt meg kellett volna fogni..
11 hónapja
Készülünk az év végi vicces összeállításra, pár dolog még hiányzik egy jó kliphez.
11 hónapja
Ezek mit csináltak két hétig?
11 hónapja
szuper screen játék
11 hónapja
MINDENKIT! 😀Remélem nagyon kikapunk és Mayot holnap kidobják..ezt kérem a Jézuskától 😀Csak őt?
Nomac
Surtr
11 hónapja
Remélem nagyon kikapunk és Mayot holnap kidobják..ezt kérem a Jézuskától 😀Csak őt?
Nomac
11 hónapja
idén ebből is td-t kapunk...Mondom semmin nem tudtunk változtatni ìgy simán szopjuk az év közben csoda td-ket-intereket...
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
11 hónapja
Remélem nagyon kikapunk és Mayot holnap kidobják..ezt kérem a Jézuskától 😀
11 hónapja
Kraft is öregkorára Jerry Jones lesz úgy néz kiNem tudom elhinni hogy nincs nála jobb, Mayo igazi faszkalap hogy nem változtat a keretenLowe 2Így én is oda tudnék állni
ParadSEC
zinedine5
ParadSEC