Arizona Cardinals - New England Patriots
2 napja
Ott nem félek hogy nyerünk 😀Fura párhuzamosan nézni a Lions vs Bills meccset, mintha más sport lenneÉs ezzel a Buffaloval még 2x játszunk
Nomac
NB2
2 napja
Fura párhuzamosan nézni a Lions vs Bills meccset, mintha más sport lenneÉs ezzel a Buffaloval még 2x játszunk
Nomac
2 napja
Fura párhuzamosan nézni a Lions vs Bills meccset, mintha más sport lenne
2 napja
Vicces sárga
2 napja
Surtr
21
Parádés a futás elleni védelem.
2 napja
shagi0206
11 103
Ennek az évnek egy célja volt. Maye minél többet játsszon ás fejlődjön. Ráadásul ennek az O-nak magasan a legtöbb potenciállal rendelkező játékosa. Erre másodszor is 3 és 15 helyzetbe hozzuk hülye hívásokkal és még ott sem engedjük szabadjára.Kell a jó draftpozi, fegyverek kellenek az O-ba. Mondjuk a védelmetek is gyengébb, mint amire számítani lehetett.
zinedine5
2 napja
Ennek az évnek egy célja volt. Maye minél többet játsszon ás fejlődjön. Ráadásul ennek az O-nak magasan a legtöbb potenciállal rendelkező játékosa. Erre másodszor is 3 és 15 helyzetbe hozzuk hülye hívásokkal és még ott sem engedjük szabadjára.
2 napja
Surtr
21
Jonathan arcán is látszott, hogy ez mi a f@sz volt
2 napja
jól van AVP, jó hívások
2 napja
shagi0206
11 103
LOL, Marcus Jones offense játékos is? A friss Heisman győztes példájára elkezdik elkapóként is használni 😊
2 napja
2 futás -5 yard 😀
2 napja
Vicc ez a fal
2 napja
Surtr
21
Lassan kuriózum, ha puntol az ellen...
2 napja
Nem kaptunk pontot!Én is erre gondoltam, de nem mertem beírni 😀 😀
NB2
2 napja
Nem kaptunk pontot!
2 napja
Ez sem volt szép..ezt meg kellett volna fogni..
2 napja
Készülünk az év végi vicces összeállításra, pár dolog még hiányzik egy jó kliphez.
2 napja
Ezek mit csináltak két hétig?
2 napja
szuper screen játék
2 napja
MINDENKIT! 😀Remélem nagyon kikapunk és Mayot holnap kidobják..ezt kérem a Jézuskától 😀Csak őt?
Nomac
Surtr
2 napja
Surtr
21
Remélem nagyon kikapunk és Mayot holnap kidobják..ezt kérem a Jézuskától 😀Csak őt?
Nomac
2 napja
idén ebből is td-t kapunk...Mondom semmin nem tudtunk változtatni ìgy simán szopjuk az év közben csoda td-ket-intereket...
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Remélem nagyon kikapunk és Mayot holnap kidobják..ezt kérem a Jézuskától 😀
2 napja
Kraft is öregkorára Jerry Jones lesz úgy néz kiNem tudom elhinni hogy nincs nála jobb, Mayo igazi faszkalap hogy nem változtat a keretenLowe 2Így én is oda tudnék állni
ParadSEC
zinedine5
ParadSEC