Arizona Cardinals - New England Patriots
3 hónapja
idén ebből is td-t kapunk...
3 hónapja
Volt némi mák itt
3 hónapja
Még szerencsénk sincs
3 hónapja
csúnya volt...
3 hónapja
Nem tudom elhinni hogy nincs nála jobb, Mayo igazi faszkalap hogy nem változtat a keretenLowe 2Így én is oda tudnék állni
ParadSEC
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
3 hónapja
Kurvára nem értem miért vannak a keretben
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
3 hónapja
Miért nem teszünk oda a egy fém bábút? Azt nehezebb megkerülni
3 hónapja
Lowe 2
3 hónapja
Megijedtem hogy változott vmi de maradtunk a sémánál... Nesze neked 2 hét
3 hónapja
bazdmeg Slye
3 hónapja
Slye célozzál már
3 hónapja
köszi Slye
3 hónapja
Holdin, milyen meglepő 😀
3 hónapja
Üdv!nyugi, mi is 😀
Csúnya zacsit jósolok...
NB2
3 hónapja
Let's goooooo
3 hónapja
Köszi 😎
3 hónapja
Hali Go Cards stream valaki lecci 😎nflbox.me/arizona-cardinals-vs-new-england-patriots-live/nfl/stream-1
Riseupredsae
3 hónapja
Hali Go Cards stream valaki lecci 😎
3 hónapja
22:25