Arizona Cardinals - New England Patriots
2 napja
idén ebből is td-t kapunk...
2 napja
shagi0206
11 103
Volt némi mák itt
2 napja
Még szerencsénk sincs
2 napja
Surtr
21
csúnya volt...
2 napja
Nem tudom elhinni hogy nincs nála jobb, Mayo igazi faszkalap hogy nem változtat a keretenLowe 2Így én is oda tudnék állni
ParadSEC
zinedine5
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Kurvára nem értem miért vannak a keretben
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
2 napja
Miért nem teszünk oda a egy fém bábút? Azt nehezebb megkerülni
2 napja
Lowe 2
2 napja
Megijedtem hogy változott vmi de maradtunk a sémánál... Nesze neked 2 hét
2 napja
bazdmeg Slye
2 napja
Slye célozzál már
2 napja
köszi Slye
2 napja
Holdin, milyen meglepő 😀
2 napja
Üdv!nyugi, mi is 😀
Csúnya zacsit jósolok...
NB2
2 napja
FunHun
1 507
Let's goooooo
2 napja
Riseupredsae
44
Köszi 😎
2 napja
Hali Go Cards stream valaki lecci 😎nflbox.me/arizona-cardinals-vs-new-england-patriots-live/nfl/stream-1
Riseupredsae
2 napja
Riseupredsae
44
Hali Go Cards stream valaki lecci 😎
3 napja
22:25