Arizona Cardinals – Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Na akkor ez is megvolt, remélem két hét múlva már az "igazi" Arizónát fogjuk látni.Ja és GO Vikings.
több mint 10 éve
Hát ez elég gyengusz meccs volt, de a lényeg, hogy mi ott vagyunk a PO-ban. 😀
több mint 10 éve
:o))When you remember the #AZCardinals won 13 games and have a first round bye in the playoffs...
pbs.twimg.com/tweet_video/CX1bfuiUkAAGs-z.mp4
több mint 10 éve
Na akkor olyat is csináljuk, meg egy Safetyt is kérek még.Van még valami balfaszság amit nem csináltunk meg ma?Picksix volt már?
Rozo
iktriad
több mint 10 éve
Van még valami balfaszság amit nem csináltunk meg ma?Picksix volt már?
Rozo
több mint 10 éve
Van még valami balfaszság amit nem csináltunk meg ma?
több mint 10 éve
Remélem játszunk meg ebben a szezonban tetmeccset.Mára ennyi elég volt.
több mint 10 éve
Ha jól sejtem menet közben atbillent a TD-Punt arany a puntok fele.Legalább valamiben fejlődtünk. XD
undisputedly
több mint 10 éve
Ha jól sejtem menet közben atbillent a TD-Punt arany a puntok fele.valahogy túléljük 😀
undisputedly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ha jól sejtem menet közben atbillent a TD-Punt arany a puntok fele.
több mint 10 éve
: )Nyugtasd magad ezzel....Nem az.Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
Rozo
Hanni
Rozo
több mint 10 éve
Nyugtasd magad ezzel....Nem az.Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
Rozo
Hanni
több mint 10 éve
Nem az.Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
Rozo
több mint 10 éve
Az nem lehet, hogy simán seggfej?Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
endorphyn
több mint 10 éve
Igen, ilyenkor ezt illik mondani vele kapcsolatban.Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
Hanni
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?Marketing.
endorphyn
több mint 10 éve
de most komolyan az ilyen "ő az első QB, aki legalább 300 yardot passzolt és 100 yardot futott legalább 9 olyan meccsen, amikor a csapata legalább 40 pontot szerzett" szintű rekordokat senki nem tartja számon 5 percnél tovább és csak arra jók, hogy a sportújságoknak és honlapoknak legyen mivel megtölteni a cikkeket.és még okosabb kommentárok többször is, hogy a mobilis qb-k korszaka is leáldozotttwitter.com/SheilKapadia/status/683792652966428672Tőrös Balázs mondta egyszer, hogy ezek ilyen kamu rekordok
baggio
Kampman
baggio
több mint 10 éve
Sherman sajnos tényleg megint fullba nyomja a kretént. Időnként meg kell tennie, de hogy miért..?
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
és még okosabb kommentárok többször is, hogy a mobilis qb-k korszaka is leáldozotttwitter.com/SheilKapadia/status/683792652966428672Tőrös Balázs mondta egyszer, hogy ezek ilyen kamu rekordok
baggio
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mért nem lepődök meg én azon, hogy Surmóman megint egy f.....
több mint 10 éve
elmondja doktorúr?inkább World of Tankoztam 😀Jooo eg, mostmar ertem a benned lakozo frusztracio okat : D
petey
Hanni
mondjuk nincs is jobb mint dúdolni a Panzerliedet és sunyin pislogni Lengyelország térképe felé
több mint 10 éve
twitter.com/SheilKapadia/status/683792652966428672Tőrös Balázs mondta egyszer, hogy ezek ilyen kamu rekordok
baggio
több mint 10 éve
inkább World of Tankoztam 😀Jooo eg, mostmar ertem a benned lakozo frusztracio okat : D
petey
több mint 10 éve
Az NFL rögtön levette a Breaking News-ból, hogy a Browns kivágta a GM-et, és kitette inkább Peyton bácsit : )prioritások, ugye
Chargers LT