NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Arizona Cardinals – Seattle Seahawks
több mint 8 éve
twitter.com/SheilKapadia/status/683792652966428672
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Az NFL rögtön levette a Breaking News-ból, hogy a Browns kivágta a GM-et, és kitette inkább Peyton bácsit : )
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Asszem szívok egy cigit és megyek aludni 😊A dohányzás öl és 83%-kal növeli a tüdőrák esélyét.
silent7939
Szép álmokat.
több mint 8 éve
Asszem szívok egy cigit és megyek aludni 😊Ne szívj, azt már megtette ma a Cards helyetted.
silent7939
több mint 8 éve
Asszem szívok egy cigit és megyek aludni 😊
több mint 8 éve
Legyen már vége ennek a szenvedésnek... :S
több mint 8 éve
inkább World of Tankoztam 😀0-31nél te is elmentél volna aludni hajnali 2kor.divatBasszus, én meg tegnap elmentem lefeküdni az Alamo Bowl szünetében....de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.de az nfl-ben nincs ilyen SOHA!
petey
baggio
iktriad
petey
iktriad
több mint 8 éve
espn.go.com/nfl/playoffs/machine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ha a GB győz akkor a Vikings megy hozzájuk szvsz.Ők lesznek a 3. seed, és a gyengébb WC csapatot, a Vikingeket kapják.
több mint 8 éve
0-31nél te is elmentél volna aludni hajnali 2kor.divatBasszus, én meg tegnap elmentem lefeküdni az Alamo Bowl szünetében....de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.de az nfl-ben nincs ilyen SOHA!
petey
baggio
iktriad
petey
több mint 8 éve
ne sértegessde baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.Na jó, de ahogy veszít a Cards ma, az a mai bűnrossz Jaguarst idézi.
petey
iktriad
több mint 8 éve
divatBasszus, én meg tegnap elmentem lefeküdni az Alamo Bowl szünetében....de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.de az nfl-ben nincs ilyen SOHA!
petey
baggio
iktriad
több mint 8 éve
Na akkor most hozzak le a kulcs játékosokat! Naa, légyszi!
-- TIME I'AM! --
több mint 8 éve
Cardinalis
5 799
jupppííí...pbs.twimg.com/tweet_video/CX1SlVOUsAID8hZ.mp4
THIS IS THE WAY
több mint 8 éve
Kampman
28 323
BOOOOOOO!!!! | Én is |Basszus, én meg tegnap elmentem lefeküdni az Alamo Bowl szünetében....de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.de az nfl-ben nincs ilyen SOHA!
petey
baggio
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Van még olyan forgatokonyv,hogy nyerunk,de nem a Redskinshez megyünk a szántófoldre?nyer a Vikings
undisputedly
több mint 8 éve
Ezt is most kell????
több mint 8 éve
Basszus, én meg tegnap elmentem lefeküdni az Alamo Bowl szünetében....de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.de az nfl-ben nincs ilyen SOHA!
petey
baggio
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Van még olyan forgatokonyv,hogy nyerunk,de nem a Redskinshez megyünk a szántófoldre?Packers w
undisputedly
több mint 8 éve
de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.de az nfl-ben nincs ilyen SOHA!
petey
---
több mint 8 éve
de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.Na jó, de ahogy veszít a Cards ma, az a mai bűnrossz Jaguarst idézi.
petey
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Earl Thomas cut!
több mint 8 éve
Van még olyan forgatokonyv,hogy nyerunk,de nem a Redskinshez megyünk a szántófoldre?
Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Ha most nem lőttünk el minden gyökérséget PO-ra akkor ez csúnyán fog véget érni.Most nem tudom elképzelni, hogy ebből felkelünk gyorsan, mondjuk a pihenőhét erre jó lehet.
több mint 8 éve
de baze Ricsi nem bír lekattanni arról hogyhátdeezazarizóna..mintha nem egy vajaskenyérmeccs lenne gyakorlatilag mindegy ki nyer.