Arizona Cardinals – Seattle Seahawks
több mint 10 éve
Azért valljuk be, (nagy esély van rá, hogy ez így marad), ha a GB nyer, és szerintem úgy lesz, akkor a Cards fanok nagyon nagyon fognak a Redskinsnek szurkolni, hogy ez a meccs újra ne jöjjön össze... (bár szerintem összefog) lesz ám paraBár ehhez egy MIN győzelem is kéne
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Betcher épp intézi hogy ne hívják interjúkra annyian 😀
több mint 10 éve
Ezt a Lockett gyereket is már rég félbe kellett volna törni, hogy ne legyen kedve futkározniEsszikken 5/7
Leon78
több mint 10 éve
Ezt a Lockett gyereket is már rég félbe kellett volna törni, hogy ne legyen kedve futkározni
több mint 10 éve
Amúgy Glowinski nagyon királyul tolja, a Bryce Brown TD-nél Rodney Gunternek akkora pancaket osztott ki mint ide Kisköre
több mint 10 éve
mondjuk itt volt egy laza block in the backSurmómanra ezt nem dobják be...
Löfli
több mint 10 éve
A ST meg mehet a picsába
több mint 10 éve
mondjuk itt volt egy laza block in the back

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Lockett RoY 😀
több mint 10 éve
NEM BÍRSZ VELE!!!!!
több mint 10 éve
bocs az utolsó előtti meccs volt 😕
több mint 10 éve
2008-ban is agyonvertek minket az utsó meccsen, és SB lett a vége 😊Pontosabban az utolsó néhány meccsen. A legutolsón megvertétek a Seattle-t
Leon78
több mint 10 éve
Ez elég megdöbbentő eddig. Pedig múlt héten meg a rams nek okoztunk egy kis örömöt.
-- TIME I'AM! --
több mint 10 éve
2008-ban is agyonvertek minket az utsó meccsen, és SB lett a vége 😊
több mint 10 éve
Jöjjön Stanton vagy Barkley... ennek semmi értelme. Vigyázzunk Palmerre inkábbBarkley inaktív.
silent7939
több mint 10 éve
Jöjjön Stanton vagy Barkley... ennek semmi értelme. Vigyázzunk Palmerre inkább
több mint 10 éve
Gondoltam a PO-ra már szabad igésíteni a tevékenységed 😀"Megikjinxelni". Ma is tanultam egy új szót. 😊Vajon ha elkezdek a Seahawksnak szorítani, akkor szorosabb lesz?Azt szegény Tukuafu nem érdemli meg, hogy megikjinxeld 😕
iktriad
MirrMurr
iktriad
több mint 10 éve
"Megikjinxelni". Ma is tanultam egy új szót. 😊Vajon ha elkezdek a Seahawksnak szorítani, akkor szorosabb lesz?Azt szegény Tukuafu nem érdemli meg, hogy megikjinxeld 😕
iktriad
MirrMurr
több mint 10 éve
RoY My ass már megbocsáss.
több mint 10 éve
ST-ben Arizonanal vannak problémák. Két ugyanolyan visszahordást benyelni. Múlt héten minden bejött, ma semmi. Ma Seattlenek jön be minden. Jövő héten...
több mint 10 éve
A tüzijáték felét eldurranthattuk volna a Rams ellen...
több mint 10 éve
Lockett RoY! Alazunk. Kár,hogy nincs tétje, habar presztizsbol mehet. 😊
több mint 10 éve
Vajon ha elkezdek a Seahawksnak szorítani, akkor szorosabb lesz?Azt szegény Tukuafu nem érdemli meg, hogy megikjinxeld 😕
iktriad