NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Arizona Cardinals – Seattle Seahawks
több mint 8 éve
anyám ennyi missed tackled
több mint 8 éve
Ez a Coffman (¿) gyerek nem rossz eddig.
több mint 8 éve
Goofy haláli : D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Swearinger te állat, ma még kiüt valakit vagy saját magát.
több mint 8 éve
Arizona előnye télen. Erin nincs állig bebugyolálva. 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 323
én valami ilyesmire gondoltamfenn se kell maradni, már feltöltötték youtube-rapasszolgatunk félpályán.Ha a Vikings nyer a Seattle a WC-s ellenfél (de otthon), vereségnél a Packers idegenben, döntetlennél a Redskins. Lehet megpróbálják kihúzni 0-0-lal"Mi történt 1 hét alatt? Ez az Arizona szárnyalt a Green Bay ellen."Aztán szétütik a Vikingst ma 30-10re.
Igen, Ricsi. Ellenünk minden valamire való csapat szárnyal.
Kampman
iktriad
baggio
Kampman
www.youtube.com/watch?v=HwbE3bPvzr4
baggio
www.youtube.com/watch?v=EBO-LSOiDDI
több mint 8 éve
Amrnnyiben így marad, megyünk A. Redskinshez, ami szerintem sokkal rosszabb nekunk,mint a Green Bay.
több mint 8 éve
Ezt a részt de imádtam Pörgettyűs Smithszel és Szombathy Gyula előadásában. 😊fenn se kell maradni, már feltöltötték youtube-rapasszolgatunk félpályán.Ha a Vikings nyer a Seattle a WC-s ellenfél (de otthon), vereségnél a Packers idegenben, döntetlennél a Redskins. Lehet megpróbálják kihúzni 0-0-lal"Mi történt 1 hét alatt? Ez az Arizona szárnyalt a Green Bay ellen."Aztán szétütik a Vikingst ma 30-10re.
Kampman
iktriad
baggio
Kampman
baggio
több mint 8 éve
fenn se kell maradni, már feltöltötték youtube-rapasszolgatunk félpályán.Ha a Vikings nyer a Seattle a WC-s ellenfél (de otthon), vereségnél a Packers idegenben, döntetlennél a Redskins. Lehet megpróbálják kihúzni 0-0-lal"Mi történt 1 hét alatt? Ez az Arizona szárnyalt a Green Bay ellen."Aztán szétütik a Vikingst ma 30-10re.
Kampman
iktriad
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Legyen igazad, mert ha most sem lesz meg az SB akkor nem tudom mi kell.NA most meglátjuk, hogy mit tud az Arians Magic, mert ez eddig gyalázat.Én semmi magicet nem várok.... altatunk 😊
Értem én, hogy nem kell a győzelem (Panthers úgy is nyer) na de ekkorát égni sem kéne. :S
Rozo
silent7939
Annyira egyben van ez a csapat, de van mikor totál homály....
több mint 8 éve
Két driveot adok a kezdőknek, ha továbbra is ekkora impotencia lesz megfigyelhető akkor jöhet Stanton.Legalább ezt a meccset nem kel annyira elemeznie az ellenfélnek.
több mint 8 éve
NA most meglátjuk, hogy mit tud az Arians Magic, mert ez eddig gyalázat.Én semmi magicet nem várok.... altatunk 😊
Értem én, hogy nem kell a győzelem (Panthers úgy is nyer) na de ekkorát égni sem kéne. :S
Rozo
több mint 8 éve
Kampman
28 323
passzolgatunk félpályán.Ha a Vikings nyer a Seattle a WC-s ellenfél (de otthon), vereségnél a Packers idegenben, döntetlennél a Redskins. Lehet megpróbálják kihúzni 0-0-lal"Mi történt 1 hét alatt? Ez az Arizona szárnyalt a Green Bay ellen."Aztán szétütik a Vikingst ma 30-10re.
Kampman
iktriad
baggio
több mint 8 éve
NA most meglátjuk, hogy mit tud az Arians Magic, mert ez eddig gyalázat.Értem én, hogy nem kell a győzelem (Panthers úgy is nyer) na de ekkorát égni sem kéne. :S
több mint 8 éve
Ha a Vikings nyer a Seattle a WC-s ellenfél (de otthon), vereségnél a Packers idegenben, döntetlennél a Redskins. Lehet megpróbálják kihúzni 0-0-lal"Mi történt 1 hét alatt? Ez az Arizona szárnyalt a Green Bay ellen."Aztán szétütik a Vikingst ma 30-10re.
Kampman
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ricsi a Chiefesen kívül csak embereket szeret. Pl. Favre, Montana."Mi történt 1 hét alatt? Ez az Arizona szárnyalt a Green Bay ellen."Azt hittem Ricsi csak az Eaglest nem szereti, de rájöttem idén, hogy a GB-t se 😀
Kampman
MirrMurr
több mint 8 éve
A C alatt a kapitanyoknal mindig 4 csillag volt a maximum?ja, aki meg már 5. éve csk, annál a C is aranyozott
undisputedly
több mint 8 éve
hát semmi nem akar összejönni 😀Dede... eddig a semmi az összejött de nagyon 😀
Löfli
több mint 8 éve
"Mi történt 1 hét alatt? Ez az Arizona szárnyalt a Green Bay ellen."Azt hittem Ricsi csak az Eaglest nem szereti, de rájöttem idén, hogy a GB-t se 😀
Kampman