Atlanta Falcons - Carolina Panthers
11 hónapja
ez több, mint kellemetlen a védelemnek.Simmons-al mi van? Ilyen gyenge egész szezonban? Második TD-t amit ráírok.
Kenny
11 hónapja
Jól teszed!Ha Legette csinálta volna ezt ki lennétek akadva, de bezzeg ha Thielen, akkor nincs gond.Én ki vagyok akadva!
Sixo
SrBandi
11 hónapja
Azt hittem arra megy a challenge, hogy ez 1st down, erre a másik oldal dobta be, hogy nem is volt elkapás lol.
11 hónapja
Nem volt ez meg 1st down?Morris szerint elkapás sem volt. 😀
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
11 hónapja
Ha Legette csinálta volna ezt ki lennétek akadva, de bezzeg ha Thielen, akkor nincs gond.Én ki vagyok akadva!
Sixo
11 hónapja
Ha Legette csinálta volna ezt ki lennétek akadva, de bezzeg ha Thielen, akkor nincs gond.
11 hónapja
Gyönynörű lateral volt McCloudtól az ellenfélnek.Peh volt, bokán dobta Penix, megpróbálta valahogy felszedni, benne van.
empty taxi
11 hónapja
Gyönynörű lateral volt McCloudtól az ellenfélnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
11 hónapja
Hát nálam Robinson nem merülne fel, mint felülteljesítő. Clowneynak viszont egész jó éve van.Dehogynem, a mostani kezdőben sztem van vagy 5 játékos, aki más NFL csapat rosterén se lenne.Pedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
5-6. számú ILB játszik, szintén 5-6. számú CB-k, a védőfalban Robinsonon kívül nincs normália játékos, ő meg megsérült az első félidőben.
Amikor fel tudott állni normálisan a védelem nem volt ennyire tragikus, de ez hetek óta vicc kategória.
gabokocka
11 hónapja
Minden edző azt mond.Canales a többi edzőhöz képest kifejezetten sokat mond ezekben a félideje interjúkban.Hatalmas kamu volt mondjuk 😀
Sixo
Jakehomer
11 hónapja
Canales a többi edzőhöz képest kifejezetten sokat mond ezekben a félideje interjúkban.Hatalmas kamu volt mondjuk 😀
Sixo
Tepper takarodj!
11 hónapja
Canales a többi edzőhöz képest kifejezetten sokat mond ezekben a félideje interjúkban.
11 hónapja
Dehogynem, a mostani kezdőben sztem van vagy 5 játékos, aki más NFL csapat rosterén se lenne.Pedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
5-6. számú ILB játszik, szintén 5-6. számú CB-k, a védőfalban Robinsonon kívül nincs normália játékos, ő meg megsérült az első félidőben.
Amikor fel tudott állni normálisan a védelem nem volt ennyire tragikus, de ez hetek óta vicc kategória.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
Nem mondom, hogy nem rosszak a nevek, de all time legrosszabb? Szerintem ha nagyon szétnézünk lehet idén is találunk rosszabbat.Hat ez nevekben se veretes de igen mar nem tudom ugy vedeni EverotPedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
onDier
11 hónapja
Hat ez nevekben se veretes de igen mar nem tudom ugy vedeni EverotPedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
11 hónapja
Pedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
11 hónapja
Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka