Atlanta Falcons - Carolina Panthers
2 napja
ez több, mint kellemetlen a védelemnek.Simmons-al mi van? Ilyen gyenge egész szezonban? Második TD-t amit ráírok.
Kenny
2 napja
Jól teszed!Ha Legette csinálta volna ezt ki lennétek akadva, de bezzeg ha Thielen, akkor nincs gond.Én ki vagyok akadva!
Sixo
SrBandi
2 napja
Azt hittem arra megy a challenge, hogy ez 1st down, erre a másik oldal dobta be, hogy nem is volt elkapás lol.
2 napja
Nem volt ez meg 1st down?Morris szerint elkapás sem volt. 😀
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
SrBandi
614
Ha Legette csinálta volna ezt ki lennétek akadva, de bezzeg ha Thielen, akkor nincs gond.Én ki vagyok akadva!
Sixo
2 napja
Ha Legette csinálta volna ezt ki lennétek akadva, de bezzeg ha Thielen, akkor nincs gond.
2 napja
Gyönynörű lateral volt McCloudtól az ellenfélnek.Peh volt, bokán dobta Penix, megpróbálta valahogy felszedni, benne van.
empty taxi
2 napja
Gyönynörű lateral volt McCloudtól az ellenfélnek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
Hát nálam Robinson nem merülne fel, mint felülteljesítő. Clowneynak viszont egész jó éve van.Dehogynem, a mostani kezdőben sztem van vagy 5 játékos, aki más NFL csapat rosterén se lenne.Pedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
5-6. számú ILB játszik, szintén 5-6. számú CB-k, a védőfalban Robinsonon kívül nincs normália játékos, ő meg megsérült az első félidőben.
Amikor fel tudott állni normálisan a védelem nem volt ennyire tragikus, de ez hetek óta vicc kategória.
gabokocka
2 napja
Minden edző azt mond.Canales a többi edzőhöz képest kifejezetten sokat mond ezekben a félideje interjúkban.Hatalmas kamu volt mondjuk 😀
Sixo
Jakehomer
2 napja
Canales a többi edzőhöz képest kifejezetten sokat mond ezekben a félideje interjúkban.Hatalmas kamu volt mondjuk 😀
Sixo
Tepper takarodj!
2 napja
Canales a többi edzőhöz képest kifejezetten sokat mond ezekben a félideje interjúkban.
2 napja
Dehogynem, a mostani kezdőben sztem van vagy 5 játékos, aki más NFL csapat rosterén se lenne.Pedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
5-6. számú ILB játszik, szintén 5-6. számú CB-k, a védőfalban Robinsonon kívül nincs normália játékos, ő meg megsérült az első félidőben.
Amikor fel tudott állni normálisan a védelem nem volt ennyire tragikus, de ez hetek óta vicc kategória.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
Nem mondom, hogy nem rosszak a nevek, de all time legrosszabb? Szerintem ha nagyon szétnézünk lehet idén is találunk rosszabbat.Hat ez nevekben se veretes de igen mar nem tudom ugy vedeni EverotPedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
onDier
2 napja
onDier
837
Hat ez nevekben se veretes de igen mar nem tudom ugy vedeni EverotPedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
Sixo
2 napja
Pedig nevekben nem ennyire katasztrófa a védelem. Sérülés be lehet vonni, de a DC-t erősen meg kell itt kérdőjelezni.Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
gabokocka
2 napja
Jaja, 14 pont hiányzik hozzá, sztem a 3. negyedre meglesz 😁Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka
SrBandi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
SrBandi
614
Szép munka a 17. számú CB ellen, Evero ügyesen hívta a játékot baszki.2 falcons TD-re vagyunk attól asszem hogy a legtöbb beszopott pont ever legyen az idei teljesítménye ennek a védelemnek... Gyász
gabokocka