Atlanta Falcons - Carolina Panthers
2 napja
hanysdjára nem sikerült idén pedig pontot szerezni a harmadik negyedben? 10? 12?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Mindjárt kiderül, hogy év elején azért ültették le Youngot, hogy ne jöjjön rá senki, mekkora király 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
2 napja
Ha nem látnám, nem hinném el, hogy ez az ugyanaz a srác, a szezon elején Bryce már sackeltette volna magát négyszer ezekből a playekből, most meg virtuózként mozog a zsebben lol
Tepper takarodj!
2 napja
kb azt se tudja a d merre az előre
2 napja
Sanders szétfutja őket 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
Miért kezdtek el passzolni amikor 100 yardos átlaggal futnak?az a gyanús ami nem gyanús
gabokocka
2 napja
Ezt a Pattogós gyereket felejtsük el, Koo se volt jó idén, de ez a csávó, olyan, mint egy leamortizálódott katyusa.Patterson duplán rúgja ki a Falconst a POból
empty taxi
Már a múltkori meccs után kirúgtam volna és hoztam volna egy öreget
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
2 napja
Miért kezdtek el passzolni amikor 100 yardos átlaggal futnak?mert saját magunk ellenségei vagyunk évek óta.
gabokocka
2 napja
SrBandi
614
Miért kezdtek el passzolni amikor 100 yardos átlaggal futnak?Mert arra számítunk! 😀
gabokocka
2 napja
Miért kezdtek el passzolni amikor 100 yardos átlaggal futnak?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
SrBandi
614
Örökké emlékezni fogok hogy meg lettem lincselve, amikor azt mondtam, hogy Youngnak komoly értéke van még 😊Én már begyújtottam a smokert és kezdem fosztani a varjút, aztán olyan jövő októberben remélem el is fogyasztom. Magam védelmében, én nem nézek egyetemi focit, és amit az NFL-ben mutatott, olyan alacsony színvonalú QB játékot én addig nem láttam. Aztán amióta Dalton ujja megsérült, azóta nem értem mi a fasz történik
A Panthers-szurkolók 99%-a már rég odaadta volna egy 7. körért bárkinek.
Hulkeinstein
2 napja
Ezt a Pattogós gyereket felejtsük el, Koo se volt jó idén, de ez a csávó, olyan, mint egy leamortizálódott katyusa.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
ezt hova a gecibe rúgta? 🤦
2 napja
Örökké emlékezni fogok hogy meg lettem lincselve, amikor azt mondtam, hogy Youngnak komoly értéke van még 😊A Panthers-szurkolók 99%-a már rég odaadta volna egy 7. körért bárkinek.
2 napja
szerintem simmons egész évben gyenge volt...szezon elején jó volt, de aztán szépen beleszürkült ő is, nem fognak hozzá ragaszkodni jövőre.ez több, mint kellemetlen a védelemnek.Simmons-al mi van? Ilyen gyenge egész szezonban? Második TD-t amit ráírok.
Kenny
Sixo
Kenny
2 napja
Pláne h jövőre lesz újra Hellams, aki bíztató volt újoncként.szezon elején jó volt, de aztán szépen beleszürkült ő is, nem fognak hozzá ragaszkodni jövőre.ez több, mint kellemetlen a védelemnek.Simmons-al mi van? Ilyen gyenge egész szezonban? Második TD-t amit ráírok.
Kenny
Sixo
Kenny
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
szezon elején jó volt, de aztán szépen beleszürkült ő is, nem fognak hozzá ragaszkodni jövőre.ez több, mint kellemetlen a védelemnek.Simmons-al mi van? Ilyen gyenge egész szezonban? Második TD-t amit ráírok.
Kenny
Sixo
2 napja
Azt találja ki, hogy mit csináltak Bryce-szal a benchen, újratelepítették a Windowst? Ez a csávó nem ugyanaz mint az idei év második hetéig akit láttunk.Sok csapatnál szeretnék tudni a receptet.
SrBandi