Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Peace Mindenkinek!Tehát az Atlanta lesz az ellenfelünk az SB-ben. Végre egy kis változatosság. 😀
több mint 7 éve
Picksix lesz érzem!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Alapvetően az a durva, hogy egy nagyon jó barátommal volt megbeszélve, hogy ma bevezetem az NFL-be, mondtam neki, hogy ez ideális meccs lesz rá, mert elképesztően szorosnak tippelem elképesztő megoldásokkal és sok ponttal,sms-ért kiált..
"Szerencsére" belázasodott reggelre...
Hanni
több mint 7 éve
És ez a Falcons olyan szépen fog elverezni két hét múlva a Pats(Steelers?) ellen...😂😂😂
JustoVillar
Szar lehet ha lenullazzak a kis csapatod
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
60 pont volt az over/under a meccs előtt, hát végül is az 59-7 is hozni fogja.mit ittál? 7 pont tőlünk?
helmet
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Buffalot is megemlítik a POban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
ez már brutál gaping, szal nem brazzers hanem evil angelDipiHulio vs. Günter highlights fent van már Brazzersen?Anális vagy mélytorok?
toam
ThundersNFL
mukijoe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Alapvetően az a durva, hogy egy nagyon jó barátommal volt megbeszélve, hogy ma bevezetem az NFL-be, mondtam neki, hogy ez ideális meccs lesz rá, mert elképesztően szorosnak tippelem elképesztő megoldásokkal és sok ponttal,Lejinxelted
Hanni
Draft
több mint 7 éve
Alapvetően az a durva, hogy egy nagyon jó barátommal volt megbeszélve, hogy ma bevezetem az NFL-be, mondtam neki, hogy ez ideális meccs lesz rá, mert elképesztően szorosnak tippelem elképesztő megoldásokkal és sok ponttal,jövőhéten Pro-Bowl
Hanni
több mint 7 éve
helmet
247
60 pont volt az over/under a meccs előtt, hát végül is az 59-7 is hozni fogja.
több mint 7 éve
>> hulio dzsonsz <<
több mint 7 éve
És ez a Falcons olyan szépen fog elverezni két hét múlva a Pats(Steelers?) ellen...pont mint a Clemson a Bama ellen
JustoVillar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Alapvetően az a durva, hogy egy nagyon jó barátommal volt megbeszélve, hogy ma bevezetem az NFL-be, mondtam neki, hogy ez ideális meccs lesz rá, mert elképesztően szorosnak tippelem elképesztő megoldásokkal és sok ponttal,"Szerencsére" belázasodott reggelre...
több mint 7 éve
Jöhet a backup kube a Falconsnal x-DSchaub. inkább ne
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
DipiHulio vs. Günter highlights fent van már Brazzersen?Anális vagy mélytorok?
toam
ThundersNFL
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
kulcsjátékosokat lehozni
több mint 7 éve
na megvan NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Gondoltam lesz ilyen 40-40 pont körüli meccs. Az Atlantának meg is lesz. A GB eddig - pontot érdemel.
több mint 7 éve
Jöhet a backup kube a Falconsnal x-D
több mint 7 éve
Hulio vs. Günter highlights fent van már Brazzersen?Anális vagy mélytorok?
toam
Draft
több mint 7 éve
aztarohadt
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
És ez a Falcons olyan szépen fog elverezni két hét múlva a Pats(Steelers?) ellen...??? Úgy néz ki ez a Falcons, igazad van. 😀
JustoVillar
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Imitheking
1 882
Hat ennek igy vege sajnos.
több mint 7 éve
Most a GB direkt maga ellen fogadott,vagy miért nem akarnak nyerni?Tippmikszűttek
Mr.Breaker
Draft