Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Huhuuuuuuuu Packers pontok!!!!! Ébresztő emberek, meccs van!Ja...bocs, nem
több mint 7 éve
Bár sebtapasz a nyílt törésre, de PONTOOOOOOOOOK BAAAAAAAAAZMEGGarbage time 😀 😀 😀
Gergőbácsi
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Ha nem hiszitek kérdezzétek a Warriors-t vagy az Indians-t. 😉Nem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
több mint 7 éve
Comeback is real!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
sok hűhó semmiért
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Ha Gisell neve felmerül, ott semmi nem maradhat puhán...Gisellel a farkánpuha labdákkal 😊szar ez a rodzsersz. bredi ezt is visszahoznáNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Ventura
shagi0206
ThundersNFL
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nah zárkózik a GB, ezt is elcsalja a Pats....
több mint 7 éve
Comeback indul
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Bár sebtapasz a nyílt törésre, de PONTOOOOOOOOOK BAAAAAAAAAZMEG
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
faszom, az a meccs azt hittem 4kor lesz 😕az jó, mert a Lakers épp története legnagyobb félidei hátrányát hozta össze a Mavericks ellen, szükség lesz egy jó Kobe-raés a sérült Kobe a legveszélyesebb ezek mellettNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Negritis
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
akkor ott van valaholaz jó, mert a Lakers épp története legnagyobb félidei hátrányát hozta össze a Mavericks ellen, szükség lesz egy jó Kobe-raés a sérült Kobe a legveszélyesebb ezek mellettNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Negritis
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
ha nem lesz TD, jönnek 4.re is!!!
több mint 7 éve
Faszom. Vissza Fárvot a GB-be 😊Vagy Hándlit
shagi0206
Draft
több mint 7 éve
az jó, mert a Lakers épp története legnagyobb félidei hátrányát hozta össze a Mavericks ellen, szükség lesz egy jó Kobe-raés a sérült Kobe a legveszélyesebb ezek mellettNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Negritis
Szerkesztette: Stez
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Faszom. Vissza Fárvot a GB-be 😊
több mint 7 éve
Gisellel a farkánpuha labdákkal 😊szar ez a rodzsersz. bredi ezt is visszahoznáNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Ventura
shagi0206
Draft
több mint 7 éve
+spygatepuha labdákkal 😊szar ez a rodzsersz. bredi ezt is visszahoznáNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Ventura
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Számisztikailag kijön.Nem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
31 -> 3+1 = 4
4 / 2 ( O + D ) = 2
Tehát az eredmény 2:0!!!!
több mint 7 éve
Luck ispm isszar ez a rodzsersz. bredi ezt is visszahoznáNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Ventura
Heisman Trophy
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
puha labdákkal 😊szar ez a rodzsersz. bredi ezt is visszahoznáNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Ventura
több mint 7 éve
pm isszar ez a rodzsersz. bredi ezt is visszahoznáNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Ventura
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
innen még Osweiler is megfordítjaszar ez a rodzsersz. bredi ezt is visszahoznáNem nagyon értek a sportághoz, de szerintem bajban van ez a sárgás csapat...pedig a 31–0 a legveszélyesebb eredmény
Chargers LT
Stez
Ventura
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!