Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Barcelona feeling
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
ARod facemask, kiégett a pali.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
igen, nem is az a vicces, hanem, hogy hol, mikor, milyen testhelyzetben vágta fel.Az mi dobás volt, omg 😀Totál homály.
Mazzu
Cypress
több mint 7 éve
2 szóvagy Luckra ezek szerint
Aaron Rodgers
Cseréld ki egy Daltonra vagy Flaccora és 8-8nál nem lenne jobb az egység.
alatriste
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Pep71
2 591
xddddddddddd falcons védő 😀
több mint 7 éve
2 szóAzért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
vajon milyen videót nézegettek a Packers védői az elmúlt héten?
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Érted, most akkor mit szóljak akár én, akár a másik ezer csapat, amelyik szarul is draftol, de legalább a pénzt is hülyén költi? Azért ne túlozzuk már el.
Stez
Aaron Rodgers
Cseréld ki egy Daltonra vagy Flaccora és 8-8nál nem lenne jobb az egység.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ripkowskit megbasuták
Draft
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Inkább A-Rod miatt van PO-ban a csapat, mint az elmúlt évek draftjai miatt.Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
Érted, most akkor mit szóljak akár én, akár a másik ezer csapat, amelyik szarul is draftol, de legalább a pénzt is hülyén költi? Azért ne túlozzuk már el.
Stez
ez a keret teljesen átlagos v az alatti AR nélkül
több mint 7 éve
Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Rodgers nélkül 5-11
Stez
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Az mi dobás volt, omg 😀
több mint 7 éve
Azért vicces ez a rinyálás, hallod baszki, a draftjaitokból évek óta PO-ban vagytok, most is főcsoportdöntőztök, SB-t is nyertetek pár éve.Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
Kampman
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
szarkazmus!!!?Igen, Hayward szar volt ebbe az egységbe. Most a SD-nál balfaszkodott.Shields, Haywardvmi más is lehet, abban hogy ilyen gyenge az egész sec, mert tavaly elég jók voltak, sőt, teljsen rendben volt a passz elleni védekezés.1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Pep71
alatriste
shagi0206
alatriste
több mint 7 éve
Na, a sporik adtak még egy labdát a GB-nek.😊 😊 😊
undisputedly
ha már a védőink nem tudtak szerezni egyet se
több mint 7 éve
?Igen, Hayward szar volt ebbe az egységbe. Most a SD-nál balfaszkodott.Shields, Haywardvmi más is lehet, abban hogy ilyen gyenge az egész sec, mert tavaly elég jók voltak, sőt, teljsen rendben volt a passz elleni védekezés.1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Pep71
alatriste
shagi0206
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pep71
2 591
jogos, Hayward elengedése szép munka volt 😀 bár utólag mindig okos az ember, de sokan nem örültek h nem lett megtartvaShields, Haywardvmi más is lehet, abban hogy ilyen gyenge az egész sec, mert tavaly elég jók voltak, sőt, teljsen rendben volt a passz elleni védekezés.1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Pep71
alatriste
több mint 7 éve
Na, a sporik adtak még egy labdát a GB-nek.
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Igen, Hayward szar volt ebbe az egységbe. Most a SD-nál balfaszkodott.Shields, Haywardvmi más is lehet, abban hogy ilyen gyenge az egész sec, mert tavaly elég jók voltak, sőt, teljsen rendben volt a passz elleni védekezés.1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Pep71
alatriste
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Igen, meg is ünnepeltük a Packers topikban, de kéne sokkal több.Gondolkoztam rajta, hogy ezt leírjam-e, mert tudom, hogy nem szoktak FA-et húzni, de Cook is az volt, nem?óóóó, majd mi draftról megoldjuk, a játékospolitikánk kb. a nyolcvanas években ragadt1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Kampman
shagi0206
több mint 7 éve
Shields, Haywardvmi más is lehet, abban hogy ilyen gyenge az egész sec, mert tavaly elég jók voltak, sőt, teljsen rendben volt a passz elleni védekezés.1. körben muszáj lesz CB-t húzni. De lehet még a 2-ban is. Plusz FA-ből is biztos lesz jobb, mint a mostaniak...senkit 😊 de majd húzunk kettő CB/S-t megintMert Randall kit vett le idén? A secondaryben kb csak a 2 safety volt elfogadható szinten, a többi egy rakás szar.de amúgy ki más van mindig tök üresen, mint a legjobb véer?Rollins senkit sem tudott levenni a pályáról idén, szóval ...
Stez
gamerkr
shagi0206
gamerkr
shagi0206
Pep71
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Fumbli
Draft