Atlanta Falcons - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
szerintem most ment el a meccs
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Egy Jóféle féle BIG12 meccsre emlékeztet ez 😀 Úgyis hiányzott már a college foci.ugyan melyikre? egyre a Kansas valamelyik blowoutja közül?
JustoVillar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Pep71
2 591
nem INT
több mint 7 éve
szerencsétlent beválasztják a pro bowl-ba végre és lehet nem lesz ott...
több mint 7 éve
Cypress
3 228
MUHAHAHAHA!!!!
több mint 7 éve
Lang ne márPedig olyan jól játszik a Dijonban.
gamerkr
több mint 7 éve
csak a steelers győzelem legyen ilyen sima
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Rodgers megint a Packers legjobb futója.Olyan mint Bortles a Jagsben.
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Lassan már minden playben megsérül egy Packers játékos. Lehet nem is sérültek meg, csak már nincs kedvük pályán maradni.
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Rodgers megint a Packers legjobb futója.
több mint 7 éve
Cypress
3 228
AR egy drive erejéig Elliottá vált.
több mint 7 éve
JustoVillar
625
Egy Jóféle féle BIG12 meccsre emlékeztet ez 😀 Úgyis hiányzott már a college foci.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Jól esett ez a 'run the table' dolog. Az O feltámadt, és kb AR tartotta életben a dolgokat.Azzal együtt, hogy az offense 3-4 meccses impotenciája is hozzátett a 4-6-hoz.
De én jövőre már nem szeretném Caperst nálunk látni.
Kevés, és nem innovatív, és nem segít ki.
Ja és persze a hátán viheti a teljes secondary-t.
Szerintem megtapasztaltuk idén mi is az igazi psycho deffense.
Elég volt ebből a szarból.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Ez a leégett házas AR-es reklám nagyon betalált most. 😀
több mint 7 éve
Teljesen lényegtelen bármilyen Pats-Colts, mi bemutattuk minden idők legkirályabb játékát, ezek után mindenféle vereség nonsenseezt is megadják, nyilván, a feka ellen nem ítélnek!Tudom már miért vagy ennyire elemedben, érzed, hogy nagyobb verést fogunk kapni, mint ti az AFC-döntőben a Pecc ellen.
Stez
Kampman
több mint 7 éve
Egyik csapatban Hernandez, másikban Plaxico és TalibEnnél a meccsnél a most Atlantában tartott CS:GO bajnokság is izgalmasabb. 4. negyedben átvonulnak oda a nézők.Hernandez is játszik? Úgy hallottam, jól lő a csávó.
zero0
balintbaba
több mint 7 éve
Spol15
20
Hiányozni fog a végén ez az 1 pont
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
azért a falcons-nak tényleg fura lesz, hogy SB-n lesz egy védelem is velük szemben 😀Elvileg a Hawksnak is lenne védelme, de a múlt héten mintha mégse lett volna. Igaz, hogy Nem volt ET, de nem hiszem, hogy vele tudták volna tartani a Falcons O-t.
ettől függetlenül remélem, h ők fogják megnyerni 😀
Pep71
több mint 7 éve
Kampman
28 290
ezt is megadják, nyilván, a feka ellen nem ítélnek!Tudom már miért vagy ennyire elemedben, érzed, hogy nagyobb verést fogunk kapni, mint ti az AFC-döntőben a Pecc ellen.
Stez
több mint 7 éve
Pep71
2 591
azért a falcons-nak tényleg fura lesz, hogy SB-n lesz egy védelem is velük szemben 😀 ettől függetlenül remélem, h ők fogják megnyerni 😀
több mint 7 éve
Lassan Ryant le lehet(ne) ültetni, pihenjen csak.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
😊Ennél a meccsnél a most Atlantában tartott CS:GO bajnokság is izgalmasabb. 4. negyedben átvonulnak oda a nézők.Hernandez is játszik? Úgy hallottam, jól lő a csávó.
zero0
balintbaba