Atlanta Falcons - New England Patriots
több mint 2 éve
D megint a helyén volt... 😊Igen. De ha még egy pillanata van Ryannek, akkor TD van, mert a két DB mulatságosan terítette le egymást.
Castleai01
több mint 2 éve
D megint a helyén volt... 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Ez a drive ment is a levesbe a sack után... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Csúnyán mentek át ebből a három játékból kétszer a falon.
több mint 2 éve
Van Noy a QB spy?Nem hiszem, inkább csak jókor van jó helyen a mai nap... 😛
Burkus
több mint 2 éve
Arthuró be kellett lna dobni a pirosat
több mint 2 éve
Ez most nem jó védekezés.Sokat rotálunk ahogy nézem, ez is szerepet játszhat...
Burkus
több mint 2 éve
Van Noy a QB spy?
több mint 2 éve
Ez most nem jó védekezés.
több mint 2 éve
Eddig minden szép és jó csak maradjon is így... 😊
több mint 2 éve
Jó "öreg" Aholor 🙂
több mint 2 éve
Ezt nagyon benézte a Falcons D.
több mint 2 éve
Nekem Henry blokkjai tetszenek, vasárnap és ma is volt már nagy játékot érő blokkja pedig róla mindig azt hittem csak elkapó TE...D eddig jól nyomja...Jól. És most az offense is zárkózik. Azt nézem, hogy Jakob Johnson is egyre jobban játszik a FB pozícióban.
Castleai01
Burkus
több mint 2 éve
D eddig jól nyomja...Jól. És most az offense is zárkózik. Azt nézem, hogy Jakob Johnson is egyre jobban játszik a FB pozícióban.
Castleai01
több mint 2 éve
D eddig jól nyomja...
több mint 2 éve
Mills már sérülten is kezdett 😕
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Mekkora holding volt, jesszusom.False startot láttam inkább a vakoldali tackle részéről.
Burkus
több mint 2 éve
Mekkora holding volt, jesszusom.
több mint 2 éve
Ritka alkalmak egyike hogy nem értették meg egymást, majd tanulnak belőle...Eddig ígéretes, de ez a 3&8 feladhatja a leckét...Henry nem választott jó opciót.
Castleai01
Burkus
több mint 2 éve
Eddig ígéretes, de ez a 3&8 feladhatja a leckét...Henry nem választott jó opciót.
Castleai01
több mint 2 éve
Eddig ígéretes, de ez a 3&8 feladhatja a leckét...
több mint 2 éve
Lássuk megy-e a futás majd ebben a drive-ban...
több mint 2 éve
Ez nem volt hosszú drive.
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Számomra vagány 😃Nekem ez a Falcon lógó sokkal jobban tetszikEléggé minimalista.
KeyG
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers