Atlanta Falcons - New Orleans Saints
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért a Falcons védelme drasztikusat nem javult idén, ahogy nézem
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
sóscukor 😀
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
szegény Kroy, ez csúnya volt!! 😀
több mint 10 éve
#thomas4president
több mint 10 éve
az lényegtelen. bármi fost fogunk csinálni mindig ő lesz a hibás mindenért 😀sajnos ez annyira feltűnő mint a picsa, holmes a világ legretkebb játékosa nem értem, hogy gondolták vele ezt a szezont... esküszöm inkább próbáljuk ki medvét rt-ben 😀peachHolmes konkrétan nem is játszott ebben a driveban 😀Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Jaja, ott azért illett volna megfogni Freemant, és akkor nincs miről beszélgetni.lewis eléggé homályon volt ebben a drive-ban...nfl_loverAz a szerelési kísérlet 3rd downnál vicc volt.
A TD-nél tette amit kellett, de tökéletes játék voltatapapa
A nagy homály PatRob volt Hesteren, lehet nem lesz igazam, és fail lesz 😕
több mint 10 éve
Az öreg Todd megmondja:Todd Mcclure @ToddMcclure62
The determination. #freeman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
sajnos ez annyira feltűnő mint a picsa, holmes a világ legretkebb játékosa nem értem, hogy gondolták vele ezt a szezont... esküszöm inkább próbáljuk ki medvét rt-ben 😀peachHolmes konkrétan nem is játszott ebben a driveban 😀
több mint 10 éve
lewis eléggé homályon volt ebben a drive-ban...nfl_loverAz a szerelési kísérlet 3rd downnál vicc volt.
A TD-nél tette amit kellett, de tökéletes játék volt
több mint 10 éve
nfl_lover
912
lewis eléggé homályon volt ebben a drive-ban...
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
hány perces drive volt?!?! 😀
több mint 10 éve
sajnos ez annyira feltűnő mint a picsa, holmes a világ legretkebb játékosa nem értem, hogy gondolták vele ezt a szezont... esküszöm inkább próbáljuk ki medvét rt-ben 😀
több mint 10 éve
pontosan, rendszeresen 6 vs 4 a linede hihetetlen mennyi ideje volt most is Mattynek, és nincs üres elkapókaszoDouglas konkrétan blokkolni maradt bent több mp-ig, Toilolo is blokkolni szokott először, olyan szarok vagyunk RT-ben h a célpontokból kell beáldozni.empty taxi
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Juliora számítottam az év első rec td-jével, de nem vagyok sértődött 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Freeman fuck yeah, nagyon kellett
több mint 10 éve
freeman baszod!!!! ez kell ide
több mint 10 éve
de hihetetlen mennyi ideje volt most is Mattynek, és nincs üres elkapókaszoDouglas konkrétan blokkolni maradt bent több mp-ig, Toilolo is blokkolni szokott először, olyan szarok vagyunk RT-ben h a célpontokból kell beáldozni.
Madden hates me.
több mint 10 éve
de hihetetlen mennyi ideje volt most is Mattynek, és nincs üres elkapó
több mint 10 éve
vége már ne aggódjpinyő: "úgy gondolom, hogy meg tudtuk szerezni a vezetést" na ne baszzz!!!!! 😀 😀 😀Sugar611könyörgöm, álljatok le a soccer livestreammel, ez a meccs is elég borzasztó.berger90
több mint 10 éve
Koetter rájött h shotgunból is lehet futni (Y)
Madden hates me.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
pinyő: "úgy gondolom, hogy meg tudtuk szerezni a vezetést" na ne baszzz!!!!! 😀 😀 😀Sugar611könyörgöm, álljatok le a soccer livestreammel, ez a meccs is elég borzasztó.
Mindig jövőre