NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Atlanta Falcons - New York Jets
több mint 3 éve
Apex
2 980
Hát ez eddig nagyon gyenge a D-től
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Tudom looser dolog, de a topstream amit használni szoktam nem mutat semmit. Tudnátok segíteni kérlek egy működő stream linkkel a meccshez? Köszönöm előre is!hockeyweb.site/daily/nflnews/atlanta10/?sport=american-football
GiantsMLBhunter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Tudom looser dolog, de a topstream amit használni szoktam nem mutat semmit. Tudnátok segíteni kérlek egy működő stream linkkel a meccshez? Köszönöm előre is!
több mint 3 éve
hang?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Appears the Falcons forgot their kicking net and so have improvised one using two step ladders and a goal net. pic.twitter.com/bAxITEA88W
— Martin Calladine (@uglygame) October 10, 2021
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
McGary 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
metroid dread mellett a háttérben jó lesz ez felvezetésnek 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ja! Én hülye!😊London15:30Tájékozatlan vagyok + lusta ahhoz, hogy keresgéljek: miért ebben az időpontban van a meccs?
Löfli
nagylaza
shawnka
több mint 3 éve
London15:30Tájékozatlan vagyok + lusta ahhoz, hogy keresgéljek: miért ebben az időpontban van a meccs?
Löfli
nagylaza
több mint 3 éve
15:30Tájékozatlan vagyok + lusta ahhoz, hogy keresgéljek: miért ebben az időpontban van a meccs?
Löfli
több mint 3 éve
Eddig milyen Pitts? (Szezonban)Nem tudom, Arthur Smith sokszor elfelejti, hogy a csapat tagja.
Remlik meg olyan hir is,hogy JJ fel is cserelt volna erte. Szerencsere jol jartunk Parsonsal.
beltazor
több mint 3 éve
Eddig milyen Pitts? (Szezonban)Nagyon keveset hasznaljak. Senki mem erti. Egyebkent jo.
Remlik meg olyan hir is,hogy JJ fel is cserelt volna erte. Szerencsere jol jartunk Parsonsal.
beltazor
több mint 3 éve
Nem a szabályt akarom védeni 😊 ilyenkor azt figyelik a bírók, hogy a védő próbálja-e elkerülni, hogy telibe ráessen a qb-ra, nyilván szubjektív, és ezért inkonzisztens az alkalmazása. A szabálynak annyi értelme lenne, hogy azokat a tipikus büntető ráugrásokat megszüntesse, ehhez képest ez lett belőleNem szabad teljes testsúllyal ráesni... De nem az ilyen esetekre lett kitalálva a szabály szerintemTehát olyat szupermenes röpülés kellett volna, hogy az ütés után továbbrepüljön és ne ráessen.
Jakehomer
Matthew99
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Eddig milyen Pitts? (Szezonban) Remlik meg olyan hir is,hogy JJ fel is cserelt volna erte. Szerencsere jol jartunk Parsonsal.
több mint 3 éve
Kommentator hanyszor fog meg viccelodni az elkapok szaman?
több mint 3 éve
Nem szabad teljes testsúllyal ráesni... De nem az ilyen esetekre lett kitalálva a szabály szerintemTehát olyat szupermenes röpülés kellett volna, hogy az ütés után továbbrepüljön és ne ráessen.
Jakehomer
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nem szabad teljes testsúllyal ráesni... De nem az ilyen esetekre lett kitalálva a szabály szerintem
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kurva édes anyátok roughing the passer
több mint 3 éve
ez roughing??? pff
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
lol ez roughing the passer 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz