Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
több mint 7 éve
munoz
1 213
Azért az vicces lesz, ha a Ravens visszahozza a meccsbe a Bengalst.
több mint 7 éve
Mikey
18 728
hát ez az, de azért a kövi playnél időt kért a Bengals, hogy a Ravensnek legyen bőven ideje visszanézni az egyértelműt.nem meglepő módon jó challenge volt. ez mekkora amatőrizmus volt a Bengalstól, arra szavak nincsenek.hat azert, a ki dont hulyebben versenyen valakinek veszitenie kellett, eloben latszott, hogy nincs meg.
Mikey
no
több mint 7 éve
gedam
5 902
ja, én telón láttam a centis játékosokkal a kijelzőn, nem is értemnem meglepő módon jó challenge volt. ez mekkora amatőrizmus volt a Bengalstól, arra szavak nincsenek.hat azert, a ki dont hulyebben versenyen valakinek veszitenie kellett, eloben latszott, hogy nincs meg.
Mikey
no
több mint 7 éve
no
7 276
nem meglepő módon jó challenge volt. ez mekkora amatőrizmus volt a Bengalstól, arra szavak nincsenek.hat azert, a ki dont hulyebben versenyen valakinek veszitenie kellett, eloben latszott, hogy nincs meg.
Mikey
több mint 7 éve
Mikey
18 728
az úgy nem okés, hogy az ellenfél rúgója 57ről is berúgja...
több mint 7 éve
Mikey
18 728
nem meglepő módon jó challenge volt. ez mekkora amatőrizmus volt a Bengalstól, arra szavak nincsenek.
több mint 7 éve
Mikey
18 728
ha megnyeri a challenge-et Harbó, helyből vonuljon le a csapat a pályáról és zárják be a franchise-t.
több mint 7 éve
Mókás,mókás.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Vlaci12
2
köszi!Sziasztok, tud valaki linkelni streamet?footballstream.tv/1300-cincinnati-bengals-vs-baltimore-ravens/
Vlaci12
munoz
több mint 7 éve
Kicsit megcsúsztam, de látom szopunk böcsülettel. Fejedelem meg sehol????
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
munoz
1 213
Sziasztok, tud valaki linkelni streamet?footballstream.tv/1300-cincinnati-bengals-vs-baltimore-ravens/
Vlaci12
több mint 7 éve
munoz
1 213
Nagyon szétesett a Bengals. Persze az is lehet, hogy az a taktika, hogy inkább a Ravens nyerje a csoportot, mint a Steelers 😊
több mint 7 éve
Vlaci12
2
Sziasztok, tud valaki linkelni streamet?
több mint 7 éve
19:00