NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 9 éve
hello tudnátok dobni egy streamet amihez nem kell semmit telepíteni win 8.1 alá?köszimemewww.ustvnow.com/
amerikaiként kell regelni, a cbs-en megy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
meme
2 102
hello tudnátok dobni egy streamet amihez nem kell semmit telepíteni win 8.1 alá?köszi
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Nem Shawt tartogatják, hanem gondolom meg akarják nyerni a meccset elsősorban futásokra építve. 49 másodperccel a vége előtt már nem lehet futni és csak passzokkal több esély lett volna Ravens pontokra, mint sajátra.és akkor egy ilyen játékost, aki lehet jövő szeptemberben nem is lesz a csapatnál, hova tartogatod az utolsó meccsen? pláne úgy, hogy a browns-nak már tökmindegybaggionem szidom, de jelenleg még a game managertől is messze vanShilkorMenjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?Sixo67két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
több mint 9 éve
és akkor egy ilyen játékost, aki lehet jövő szeptemberben nem is lesz a csapatnál, hova tartogatod az utolsó meccsen? pláne úgy, hogy a browns-nak már tökmindegynem szidom, de jelenleg még a game managertől is messze vanShilkorMenjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?Sixo67két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Flacco5
831
Ötödik félideje szenvedünk: Jax ellen 2, Texans ellen 2, most ez a valami... Bár több mint szar előjel a PO-ra, de hátha hátha jönne valami csoda...Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?Flacco5Ja nevetséges lenne, ha kiszopnánk úgy hogy ők meg nyernek.Voice
Továbbra is GO CHIEFS, mi meg ha kell halálhörgés siralom árán, de húzzuk be
több mint 9 éve
Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?Flacco5Ja nevetséges lenne, ha kiszopnánk úgy hogy ők meg nyernek.
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
nem szidom, de jelenleg még a game managertől is messze vanMenjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?Sixo67két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
több mint 9 éve
Werolac
66
Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?Flacco5már a jags ellen is lerágtam a körmeimet, hagyjuk inkább
több mint 9 éve
Flacco5
831
Az megvan, hogy a Chiefs vezet 16-7re? Erre mi meg vért izzadunk a Browns ellen?
több mint 9 éve
dehogy tudják, igazi beszari taktikával álltak már neki a meccsnek, maga a HC nyilatkozta ezt pár napja:két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
"won't try to win 41-38, more like 3-2."
---
több mint 9 éve
Menjél már , Ricsi fizetett , hogy szidjad?két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokraShilkor
több mint 9 éve
mi csöcsért térdelünk ??DripPettine 3:2-re akart nyerni, lehet a szünetben elintézi a baltimore-i pontlevonást
---
több mint 9 éve
két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmancsak tudják Shaw határait, szerintem picksixre nagyobb esély lett volna, mint Browns pontokra
több mint 9 éve
két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...Kampmanbest game of the day
több mint 9 éve
Kampman
28 306
két időkérés, 49 másodperc, térdelés..... ráadásul kétszer kell...
több mint 9 éve
Flacco egymásután két meccset szar el?Voiceképes rá.............
több mint 9 éve
az mi fumble 😀😀
több mint 9 éve
Flacco egymásután két meccset szar el?
több mint 9 éve
Megvan a franchise QB, frachise RB, ne búslakodj.hát a nő mellettem van de attól még a csapat szar 😊Driptököm tele vanDripAkkor neked egy nő kell , vagy Ano.Sixo67
több mint 9 éve
ráadásul szerinte ha nyer a Chiefs is és a Ravans is akkor ők vannak (mármint a KC) PO-ban 😀Faragó Ricsinek üzenem, hogy Määritelmät! Ez a finnek szava az interceptionre, de örülök, hogy a világ összes nyelvjárásával tisztában vanbaggione bántsd, most amúgy is megkapta, hogy nem ő az ország legnagyobb Chiefs-drukkereKampman
több mint 9 éve
Kampman
28 306
Faragó Ricsinek üzenem, hogy Määritelmät! Ez a finnek szava az interceptionre, de örülök, hogy a világ összes nyelvjárásával tisztában vanbaggione bántsd, most amúgy is megkapta, hogy nem ő az ország legnagyobb Chiefs-drukkere