Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 10 éve
igen, Gordonra mondta Márk 😀😀aki hülye haljon meg, sírok 😀😀psychocskawtf ? 😀 Sport tv ?Drip
több mint 10 éve
aki hülye haljon meg, sírok 😀😀psychocskawtf ? 😀 Sport tv ?
több mint 10 éve
Majd megy divatszurkolónak Winston csapához.nem tudom mit fog amúgy szólni, amikor mindkettőt kibasszák a csapatból 😀 😀berger90"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"A legszebb a vége volt, hogy bízik abban, hogy Gordon jövőre nem lesz hülye. Én meg abban bízom, hogy lottó 5ösöm lesz, bár nem lottózom.Sixo67
mi lenne velem a nézői üzenetek nélkülberger90
több mint 10 éve
aki hülye haljon meg, sírok 😀😀
több mint 10 éve
nem tudom mit fog amúgy szólni, amikor mindkettőt kibasszák a csapatból 😀 😀"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"A legszebb a vége volt, hogy bízik abban, hogy Gordon jövőre nem lesz hülye. Én meg abban bízom, hogy lottó 5ösöm lesz, bár nem lottózom.Sixo67
Mindig jövőre
több mint 10 éve
"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"A legszebb a vége volt, hogy bízik abban, hogy Gordon jövőre nem lesz hülye. Én meg abban bízom, hogy lottó 5ösöm lesz, bár nem lottózom.
több mint 10 éve
ez a ravens még a továbbjutást sem érdemli meg, valami nagyon nem működik a csapatnál...
több mint 10 éve
Rúgjuk már el, 6-0 lehetne,....

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"mi lenne velem a nézői üzenetek nélkül
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem hiszem el hogy ilyet beszopunk...
több mint 10 éve
pusztít a Brady-itiszFlacco sérült, vagy miért dobál úgy, ahogy?Kampmankiégett 😊Shilkor
több mint 10 éve
Flacco sérült, vagy miért dobál úgy, ahogy?Kampmankiégett 😊
több mint 10 éve
Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.Csiribamadártej? 😀😀Shilkor
Madarat tolláról, illetve tejtermékéről 😀Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.Csiribamadártej? 😀😀Shilkor
több mint 10 éve
Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.Csiribamadártej? 😀😀
több mint 10 éve
és még csak nem is college :#ez az NFLelfelejtetted megemlíteni, hogy ezt csoportRIVALIZÁLÁS 😊baggio
itt minden meccsnek tétje van
pénz, karrierek, életek múlnak rajta :[]gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
első és 10 helyett 3. és 30, tudunk üzletelni...
több mint 10 éve
Pees vén f@sz,Kubiak kiégett 50-es,Harbs már maga sem tudja,semmi szenvedélya Ravenstől jobb játékot vártam, az egész meccsnek olyan a hangulata, mintha két 4-11-es csapat játszana a semmiértKampmaniszonyú ez a meccsKampmanMi a baj vele?Gogo

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
ez az NFLelfelejtetted megemlíteni, hogy ezt csoportRIVALIZÁLÁS 😊
pénz, karrierek, életek múlnak rajta :[]gaben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ez az NFLa Ravenstől jobb játékot vártam, az egész meccsnek olyan a hangulata, mintha két 4-11-es csapat játszana a semmiértKampmaniszonyú ez a meccsKampmanMi a baj vele?Gogo
pénz, karrierek, életek múlnak rajta :[]
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.
több mint 10 éve
Most a Po-ért vagy az 1/1-ért hajt a csapat?
több mint 10 éve
Nem egy beszari gyerek ez a Shaw
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
ezt a tackle-t még a nagymamám is megcsinálta volna....plz