NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 9 éve
igen, Gordonra mondta Márk 😀😀aki hülye haljon meg, sírok 😀😀psychocskawtf ? 😀 Sport tv ?Drip
több mint 9 éve
aki hülye haljon meg, sírok 😀😀psychocskawtf ? 😀 Sport tv ?
több mint 9 éve
Majd megy divatszurkolónak Winston csapához.nem tudom mit fog amúgy szólni, amikor mindkettőt kibasszák a csapatból 😀 😀berger90"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"A legszebb a vége volt, hogy bízik abban, hogy Gordon jövőre nem lesz hülye. Én meg abban bízom, hogy lottó 5ösöm lesz, bár nem lottózom.Sixo67
mi lenne velem a nézői üzenetek nélkülberger90
több mint 9 éve
aki hülye haljon meg, sírok 😀😀
több mint 9 éve
Kampman
28 306
aki hülye haljon meg
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
nem tudom mit fog amúgy szólni, amikor mindkettőt kibasszák a csapatból 😀 😀"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"A legszebb a vége volt, hogy bízik abban, hogy Gordon jövőre nem lesz hülye. Én meg abban bízom, hogy lottó 5ösöm lesz, bár nem lottózom.Sixo67
Mindig jövőre
több mint 9 éve
"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"A legszebb a vége volt, hogy bízik abban, hogy Gordon jövőre nem lesz hülye. Én meg abban bízom, hogy lottó 5ösöm lesz, bár nem lottózom.
több mint 9 éve
Werolac
66
ez a ravens még a továbbjutást sem érdemli meg, valami nagyon nem működik a csapatnál...
több mint 9 éve
Rúgjuk már el, 6-0 lehetne,....
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
"Johnny Manziel az egyik kedvenc játékosom, de most nem játszott NFL-szinten"mi lenne velem a nézői üzenetek nélkül
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Nem hiszem el hogy ilyet beszopunk...
több mint 9 éve
Kampman
28 306
pusztít a Brady-itiszFlacco sérült, vagy miért dobál úgy, ahogy?Kampmankiégett 😊Shilkor
több mint 9 éve
Flacco sérült, vagy miért dobál úgy, ahogy?Kampmankiégett 😊
több mint 9 éve
Kampman
28 306
Flacco sérült, vagy miért dobál úgy, ahogy?
több mint 9 éve
Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.Csiribamadártej? 😀😀Shilkor
Madarat tolláról, illetve tejtermékéről 😀Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.Csiribamadártej? 😀😀Shilkor
több mint 9 éve
Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.Csiribamadártej? 😀😀
több mint 9 éve
és még csak nem is college :#ez az NFLelfelejtetted megemlíteni, hogy ezt csoportRIVALIZÁLÁS 😊baggio
itt minden meccsnek tétje van
pénz, karrierek, életek múlnak rajta :[]gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
első és 10 helyett 3. és 30, tudunk üzletelni...
több mint 9 éve
Pees vén f@sz,Kubiak kiégett 50-es,Harbs már maga sem tudja,semmi szenvedélya Ravenstől jobb játékot vártam, az egész meccsnek olyan a hangulata, mintha két 4-11-es csapat játszana a semmiértKampmaniszonyú ez a meccsKampmanMi a baj vele?Gogo
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
ez az NFLelfelejtetted megemlíteni, hogy ezt csoportRIVALIZÁLÁS 😊
pénz, karrierek, életek múlnak rajta :[]gaben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ez az NFLa Ravenstől jobb játékot vártam, az egész meccsnek olyan a hangulata, mintha két 4-11-es csapat játszana a semmiértKampmaniszonyú ez a meccsKampmanMi a baj vele?Gogo
pénz, karrierek, életek múlnak rajta :[]
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nekem mintha úgy tűnne, hogy valakik elbízták magukat. Erről írtak is egy mesét egy bizonyos tollas állatról és egy tejipari termék kapcsolatáról.
több mint 9 éve
Most a Po-ért vagy az 1/1-ért hajt a csapat?
több mint 9 éve
Nem egy beszari gyerek ez a Shaw
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Werolac
66
ezt a tackle-t még a nagymamám is megcsinálta volna....plz