NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 9 éve
Most nem érdekel az élvezhetőség nyerjünk most az kell.
több mint 9 éve
hát a nő mellettem van de attól még a csapat szar 😊tököm tele vanDripAkkor neked egy nő kell , vagy Ano.Sixo67
több mint 9 éve
Faragó Ricsinek üzenem, hogy Määritelmät! Ez a finnek szava az interceptionre, de örülök, hogy a világ összes nyelvjárásával tisztában van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hogy áll a KC?
több mint 9 éve
em azt írtam, hogy nem nyerhetünk. Csak azt, hogy nem lesz egyáltalán élvezhetőNe legyél pesszimista.A remény hal meg utoljára. 😀ha12Majdnem lemaradtam a hó miatt. Milyen a csapat??ha12Majd megbánod, hogy nem maradtál le 😀Blaise
több mint 9 éve
Ne legyél pesszimista.A remény hal meg utoljára. 😀Majdnem lemaradtam a hó miatt. Milyen a csapat??ha12Majd megbánod, hogy nem maradtál le 😀Blaise
több mint 9 éve
Ha mi itt nyernénk és a KC is, akkor bent vagyunk a PO-ban?VoiceIgen
több mint 9 éve
Ha mi itt nyernénk és a KC is, akkor bent vagyunk a PO-ban?Voiceigen
több mint 9 éve
Majdnem lemaradtam a hó miatt. Milyen a csapat??ha12Majd megbánod, hogy nem maradtál le 😀
több mint 9 éve
Ha mi itt nyernénk és a KC is, akkor bent vagyunk a PO-ban?
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Kampman
28 306
"mi a különbség a fumble és az interception között"lesznek ott még cifrább dolgok is
végül is inkább most, mint a playoffban jöjjön ez elő.gamerkr
több mint 9 éve
Majdnem lemaradtam a hó miatt. Milyen a csapat??
több mint 9 éve
"mi a különbség a fumble és az interception között"végül is inkább most, mint a playoffban jöjjön ez elő.
több mint 9 éve
Jó estét
több mint 9 éve
connor football!
több mint 9 éve
Shaw bejátssza magát jövőre?Bár ez egy szar dobás volt
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Kíváncsi lennék Harbs challenge átlagára. Szerintem valami nevetséges szar lehet...
több mint 9 éve
lolz 😀igen, Gordonra mondta Márk 😀😀Shilkoraki hülye haljon meg, sírok 😀😀psychocskawtf ? 😀 Sport tv ?Drip
Közben West végre valami szikra
több mint 9 éve
komolyan van még olyan eleme a játéknak ahol nem sikerült büntetést összeszedni?
több mint 9 éve
Kampman
28 306
Bencsics Márk karácsonyi jókívánságai 😀aki hülye haljon meg, sírok 😀😀psychocskawtf ? 😀 Sport tv ?Drip