NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 9 éve
Kampman
28 306
Sajnos ennek a kérdésnek Tebow visszavonulása óta nincs értelmeiszonyú ez a meccsKampmanEnnyire zavar, hogy jobb QB van a pályán mint Rodgers?Sixo67
több mint 9 éve
dehogyis, tök jó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Flacco5
831
Vesztésre áll a Chargers és mi balfaszkoduuuunk... Gyerünk már!!!!
több mint 9 éve
Werolac
66
Kéne egy R.Lewis a pálya szélére...a Ravenstől jobb játékot vártam, az egész meccsnek olyan a hangulata, mintha két 4-11-es csapat játszana a semmiértKampmaniszonyú ez a meccsKampmanMi a baj vele?Gogo
több mint 9 éve
Kampman
28 306
a Ravenstől jobb játékot vártam, az egész meccsnek olyan a hangulata, mintha két 4-11-es csapat játszana a semmiértiszonyú ez a meccsKampmanMi a baj vele?Gogo
több mint 9 éve
iszonyú ez a meccsKampmanEnnyire zavar, hogy jobb QB van a pályán mint Rodgers?
több mint 9 éve
iszonyú ez a meccsKampmanMi a baj vele?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
iszonyú ez a meccsKampmanhát ez nem a Soldier Field 😉
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
jaja,én is láttam,pedig nem értek hozzáHehe, akkor úgy mondom, hogy a starter skill playák. Annyira kiszámítható volt minden playhívás ígyJakehomerLevette a legjobb playmakereit a pályáról Kubiak go to goalnál az első három playnél, gratJakehomerIgazán kiváncsi lennék kik azok a playmakerek. 😊Blaise
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Kampman
28 306
iszonyú ez a meccs
több mint 9 éve
most épp semmi 😕)mi baj van focijancsival? 😀Werolacüdv, miről maradtam le? ^^WerolacManziel megkoronázásáról, szögesdróttal 😀😀😀gaben
több mint 9 éve
Werolac
66
mi baj van focijancsival? 😀üdv, miről maradtam le? ^^WerolacManziel megkoronázásáról, szögesdróttal 😀😀😀gaben
több mint 9 éve
Hehe, akkor úgy mondom, hogy a starter skill playák. Annyira kiszámítható volt minden playhívás ígyLevette a legjobb playmakereit a pályáról Kubiak go to goalnál az első három playnél, gratJakehomerIgazán kiváncsi lennék kik azok a playmakerek. 😊Blaise
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
üdv, miről maradtam le? ^^WerolacManziel megkoronázásáról, szögesdróttal 😀😀😀
több mint 9 éve
Werolac
66
üdv, miről maradtam le? ^^
több mint 9 éve
szezon utolsó meccsén, győzelmi kényszerben miért nem rúgnak fg-t?Kampmanaz túl snassz lenne, majd egy def TD
több mint 9 éve
Levette a legjobb playmakereit a pályáról Kubiak go to goalnál az első három playnél, gratJakehomerIgazán kiváncsi lennék kik azok a playmakerek. 😊
több mint 9 éve
szezon utolsó meccsén, győzelmi kényszerben miért nem rúgnak fg-t?Kampman3 ponttal nem illik
több mint 9 éve
Levette a legjobb playmakereit a pályáról Kubiak go to goalnál az első három playnél, grat
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
szezon utolsó meccsén, győzelmi kényszerben miért nem rúgnak fg-t?KampmanFélnek Shaw-tól, tudják , hogy FG kevés !
több mint 9 éve
Kampman
28 306
szezon utolsó meccsén, győzelmi kényszerben miért nem rúgnak fg-t?
több mint 9 éve
Hosszú meccs lesz!
több mint 9 éve
Ha megkapja rendesen a snapet
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Ha nem Manti Teo barátnőjének adja a snapet, már előrébb vagyunk vele 😀