Baltimore Ravens - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
amaru
151
Arrol volt szo csereiranyito lesz…
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Veszek egy Andews mezt lassan, ha ezt elkapta volna, már rendeltem is volnaLassan rendelheted is... 😊
KeyG
több mint 2 éve
nando89
3 894
Savegenek hosszú estéje lesz
több mint 2 éve
Andreeeeeeews! 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Huntley hamarabb szabadul a labdától mint LamarFordulorol fordulora javul a screen eszkozkeszlet
Benibácsi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Azt kibaszta a holdra 😀 Mekkora bomba volt
több mint 2 éve
Indubitably
454
Itt amugy Savage-nek mit kellett volna csinalnia megbarni mig ot blokkoljak szet?Ráadásul hasmagasság volt, nem térd!!!
JéBé
I... don't care... John.
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Huntley hamarabb szabadul a labdától mint Lamar
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
természetesen én is jobban szerettem a régebbi focit. Ma a hard hitter játékosok már nem élnének meg, mert nem szabad már szinte semmit.Arról beszél amiről akar, de én nem ezt a sportot szerettem meg 2003-ban. 😃Ezt Jacksonra nem szokták bedobniEgyértelmű miért: Rodgers > Jackson 😀
KeyG
Vagy csak nem akarják, hogy Rodgers róluk beszéljen.
shagi0206
Ez még az európai fociba se lökés……
KeyG
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
St módban vagyok, nem erre ment volnaTessék 😃jó legalább nem jöttek a félpályáig és nem volt sárga.Mi lenne, ha egy meccset akkor kezdenénk, amikor elkezdődik?Egy olyantot mi is csipáznánk már!
nagylaza
Reggio1914
Tactful Cactus
KeyG
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Cypress
3 228
Ennek a Huntley gyereknek egész fasza karja van. 😀
több mint 2 éve
JéBé
7 034
Itt amugy Savage-nek mit kellett volna csinalnia megbarni mig ot blokkoljak szet?
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Húú Huntley ez nem volt szép
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Tessék 😃jó legalább nem jöttek a félpályáig és nem volt sárga.Mi lenne, ha egy meccset akkor kezdenénk, amikor elkezdődik?Egy olyantot mi is csipáznánk már!
nagylaza
Reggio1914
Tactful Cactus
több mint 2 éve
SBL
2 213
mi durva lenne egy labdaszerzés az ST-től.A maximális elvárás feléjük az, hogy ne adják el.
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Ez a fal nem javult sokat.. 🥺
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
jó legalább nem jöttek a félpályáig és nem volt sárga.Mi lenne, ha egy meccset akkor kezdenénk, amikor elkezdődik?Egy olyantot mi is csipáznánk már!
nagylaza
Reggio1914
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Veszek egy Andews mezt lassan, ha ezt elkapta volna, már rendeltem is volna
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Mi lenne, ha egy meccset akkor kezdenénk, amikor elkezdődik?Egy olyantot mi is csipáznánk már!
nagylaza
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
mi durva lenne egy labdaszerzés az ST-től.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
amaru
151
Gondolom az a szabaly dobas utan mar max lenduletbol lehet kontakt itt pedig utana inditotta es ellokte szuksegunk nem volt ra en is utalom az ilyen bunteteseket
több mint 2 éve
gedam
5 902
wink hívhatna egy kicsit több secblitzet. geno inkább neymar áron felé rohanjon, mint az elkapóval
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Arról beszél amiről akar, de én nem ezt a sportot szerettem meg 2003-ban. 😃Ezt Jacksonra nem szokták bedobniEgyértelmű miért: Rodgers > Jackson 😀
KeyG
Vagy csak nem akarják, hogy Rodgers róluk beszéljen.
shagi0206
Ez még az európai fociba se lökés……