Baltimore Ravens - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
A special team és Patrick sisakjai a rémálmaim
több mint 2 éve
Lehet, hogy a mi kis 24-esünk nem ismeri a szabályokat.
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Jarrett Bush mezében ilyet?????!!!!!!!!
több mint 2 éve
James007
1 854
Így legalább nincs visszahordás..
több mint 2 éve
Éreztem, hogy nem jön be ez a negyedik.A csangok vendegszereto nepek. 😉
Viszont: ha ezen a meccsen kikapunk, kivándorlok Besszarábiába. Mondtam már?
nagylaza
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam
5 902
ezt egy jobb qb megdobja
több mint 2 éve
Megint az a kibaszptt rozsdás első negyed.
több mint 2 éve
ST is hozza a szokásost
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
ejnye no
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
gedam
5 902
ugyanazok analizálnak nálunk, mint a chargersnél. ügyesekEz orbitális hülyeség voltHaribónak derogált volna egy FG kezdésnek?
KeyG
Reggio1914
több mint 2 éve
SBL
2 213
Ebben a turnoverben az volt a legnagyobb nyereség, hogy az ST nem lépett pályára
több mint 2 éve
Andrews-ra gondolt.Edwards szabad volt annyira, hogy egy jobb QB megdobja.Edwards out for season nyár óta, szerintem Murrayre gondolsz
SBL
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Ez orbitális hülyeség voltHaribónak derogált volna egy FG kezdésnek?
KeyG
több mint 2 éve
Éreztem, hogy nem jön be ez a negyedik.Viszont: ha ezen a meccsen kikapunk, kivándorlok Besszarábiába. Mondtam már?
több mint 2 éve
Indubitably
454
Jó meccsnézést, y'all. Hajrá mi. (Ne becsüljük le a madarakat, meg a saját ST-nk balfaszságát...)
I... don't care... John.
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Edwards szabad volt annyira, hogy egy jobb QB megdobja.Edwards out for season nyár óta, szerintem Murrayre gondolsz
SBL
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
basszus akkor inkább próbálja meg egy FG-nál beugrasztani a ST-t. Nem lenne reménytelen.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Cypress
3 228
De nem. Vagy talán, esetleg mégis. Na figyeljünk a meccsre.Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom.NOOOORMÁLIS? 😮Peace mindenkinek. Akkor Lamar az alapszakaszban már nem lép pályára, vagy mi az ábra?Most is játszik, csak nem úgy hívják
Cypress
Kampman
Cypress
Nem? De.
Kampman
több mint 2 éve
defense előlép.Kiváncsi leszek hogyan pótoljuk Clarkot
több mint 2 éve
SBL
2 213
Edwards szabad volt annyira, hogy egy jobb QB megdobja.
több mint 2 éve
gedam
5 902
mi a faszért nem rugtuk be. ja hogy ez egy gyakorlómeccs. akkor jól van
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Ez orbitális hülyeség volt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Meddig tartott volna ezt a 4 yardot megfutni 4 kísérletből... Ezen van végem,hogy az edzőink egy igazi életképtelen fasznyomorékok.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Bizony-bizony.de nektek ő hoz szerencsét 15-18 éve ahogy olvasom.huntley lesz a hét támadójátékosNem adjátok nekünk ezt a Huntley fiút? Annyit már passzolt, mint nálunk BB egész meccsen. 😊
299 passzolt 101 futott yard
5 total td
gedam
Reggio1914
Tactful Cactus