Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Hova sietunk?Tudjatok h egy 3&outtal vissza fogjuk meg adni
RedFive
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Hova sietunk?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Azért a 3. down playcallért megérdemeltékEgesz évben ez megy ilyen szituban
Jakehomer
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Azért a 3. down playcallért megérdemelték
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
A remek redzone hívások megjöttek a meccs meg most megy el
több mint 3 éve
Nem akarom elkiabalni, de innen mar kurva nehez lesz elvesziteniElkiabáltad
Bence94
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Nem akarom elkiabalni, de innen mar kurva nehez lesz elvesziteniElveszteni mar Detroitbol kell hivni edzoket.
Bence94
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Calais!!!! 💪
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Nem akarom elkiabalni, de innen mar kurva nehez lesz elvesziteni
több mint 3 éve
Akkor a játék lesz érzem, hogy elveszítjük a labdát
több mint 3 éve
Akármi is lesz a vége, ezt a Wentzet elfogadom.
több mint 3 éve
En meg. Ettem, ittam, hanynom is kell.Elejen meg irtam, aztan ittam. Te biztos megerted.Ha mar vegigszenvedtem ezt a q. meccset, talan a vegen lesz vmi izgalom is.Te egy hos vagy, mert eddig neman turted. 😀👍
ulpianus
RedFive
ulpianus
több mint 3 éve
Taylor elsetalt Queen mellett 😝
több mint 3 éve
Elejen meg irtam, aztan ittam. Te biztos megerted.Ha mar vegigszenvedtem ezt a q. meccset, talan a vegen lesz vmi izgalom is.Te egy hos vagy, mert eddig neman turted. 😀👍
ulpianus
RedFive
több mint 3 éve
Ha mar vegigszenvedtem ezt a q. meccset, talan a vegen lesz vmi izgalom is.Te egy hos vagy, mert eddig neman turted. 😀👍
ulpianus
több mint 3 éve
Bence94
1 949
jön a 3 and out es a ravens td
több mint 3 éve
gedam
5 902
meg kell fogni a futást. mosley hogy hiányzik ebből a d-ből
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Most meg menjunk ra a 100 futott yardra, legyen vmi orom is a vegen, okes? 😅megnyeritek, ez fix.
RedFive
több mint 3 éve
Legalább fejlődünk, most már 3 negyedik sikerült elhitetni, hogy nyerhet a csapat.
több mint 3 éve
Most meg menjunk ra a 100 futott yardra, legyen vmi orom is a vegen, okes? 😅
több mint 3 éve
Ha mar vegigszenvedtem ezt a q. meccset, talan a vegen lesz vmi izgalom is.
több mint 3 éve
Pedig latod innentől csak passzolni kell. De legalabb Andrews nálam van fantasyban 😂Mégegy CB minusz, most nyerte meg a Ravens
Farky
RedFive
több mint 3 éve
Bence94
1 949
ennek meg nincs vege sajnos....