Baltimore Ravens - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Csak nehogy hianyozzon ez a pont..Colts' kicker Rodrigo Blankenship dealing with a hip issue, per team.
— Zak Keefer (@zkeefer) October 12, 2021
Tony Adams
több mint 3 éve
uhhhhhhh2 TD kene nekunk. 😣
Bence94
Egyet se latok. 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Vicces szitu, sokkolt Ravens drukkerek, sokkolt Colts drukkerek. 😀 😀És mi van a Baltimore Colts drukkerekkel?
Tony Adams
több mint 3 éve
Colts' kicker Rodrigo Blankenship dealing with a hip issue, per team.
— Zak Keefer (@zkeefer) October 12, 2021
több mint 3 éve
Bence94
1 949
uhhhhhhh
több mint 3 éve
Vicces szitu, sokkolt Ravens drukkerek, sokkolt Colts drukkerek. 😀 😀
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Averett mennyire vakom van
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Maradjuk annyiban ha most Colts pontok jonnek akkor kb vege is... 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
most kurva fontos lenne egy jo driveval kezdeniA Colts nem tud(ott) egy meccset konzisztensen végigjátszani + Reich a redzone közelében elfogy. Én nagyon meglepődnék, ha a futást is így tudnánk fogni a masodik felidobenNyugi srácok, ezt simán megnyeritek.Szerintem ti még nem láttatok idén Colts meccset😂Hagyjuk már ezt a dumát , ha látod a meccset , akkor a szikráját se látod ennek
Farky
KeyG
Farky
több mint 3 éve
Csak azert nem megyek aludni mert 1: szabin vagyok 2: kivancsi a felidei edzoi kiigazitasokra. (+ hogy lesznek e, es hogy nalunk lesznek e?)
több mint 3 éve
A Colts nem tud(ott) egy meccset konzisztensen végigjátszani + Reich a redzone közelében elfogy. Én nagyon meglepődnék, ha a futást is így tudnánk fogni a masodik felidobenNyugi srácok, ezt simán megnyeritek.Szerintem ti még nem láttatok idén Colts meccset😂Hagyjuk már ezt a dumát , ha látod a meccset , akkor a szikráját se látod ennek
Farky
KeyG
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Gyenge D# munka.Tegyük hozzá,hogy a Chargers ellen nem lesz ciki kikapni,az tuti bukó. Ellenben azért ezt illene behozni...
Rengeteg engedett yard kontakt utan. Marlo az egyetlen aki ugy emberezik ahogy kell. Eddig Lamar is teljesen indiszponalt es meg pontatlan is. Az O# fal is gyengebb, ez meg a Colts ellen se eleg, de a Chargers ellen vasarnap egy tokeletes viktimologiai tanulmany leszunk.
RedFive
több mint 3 éve
Gyenge D# munka.Rengeteg engedett yard kontakt utan. Marlo az egyetlen aki ugy emberezik ahogy kell. Eddig Lamar is teljesen indiszponalt es meg pontatlan is. Az O# fal is gyengebb, ez meg a Colts ellen se eleg, de a Chargers ellen vasarnap egy tokeletes viktimologiai tanulmany leszunk.
több mint 3 éve
gedam
5 902
a pontkülönbség a látottak alapján nekünk kedvez. 14-21 pont hátrány lenne reális kb.Ami magas volt igenA bírók és Marlon összehozott 3 pontot még a ColtsnakA birok? 😀 😀
KeyG
ja igen, a dpi..
Bence94
KeyG
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Azert mindenesetre remelem, hogy szorakoztatobb 2. felidot latunk majd..
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Nyugi srácok, ezt simán megnyeritek.Szerintem ti még nem láttatok idén Colts meccset😂Hagyjuk már ezt a dumát , ha látod a meccset , akkor a szikráját se látod ennek
Farky
több mint 3 éve
Nyugi srácok, ezt simán megnyeritek.Szerintem ti még nem láttatok idén Colts meccset😂
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Ami magas volt igenA bírók és Marlon összehozott 3 pontot még a ColtsnakA birok? 😀 😀
KeyG
ja igen, a dpi..
Bence94
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Számomra kezd elgondolkodtatóvá válni,hogy miért a védelemre költjük a csapat pénzének 2/3-át...
több mint 3 éve
Meghirdetem a nemzeti talpraallast mert nem lehetunk 2 felidon at szanalmasak! Eleg volt!
több mint 3 éve
KeyG
9 492
A bírók és Marlon összehozott 3 pontot még a Coltsnak