NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - New York Jets
több mint 4 éve
gedam
5 905
most nem
több mint 4 éve
gedam
5 905
darnold most nagyon jó, ezt is odadobta
több mint 4 éve
gedam
5 905
ha van eszük nekimennek
több mint 4 éve
Norbi180
676
Borzalmas eddig a védelem.
több mint 4 éve
gedam
5 905
darnold égeti a védelmet rendesen
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Ez igaz,sajnálom pedig,mert élmény volt a "kis" csapatnak szurkolni a PO-ban, Mi úgy sem voltunk akkor érdekeltek.Mivel a Ravensnél az offense generál dolgokat a QB által, ez sokáig fent tartható lehet, főleg jó GMmel és edzőkkel, ami nálatok megvan. A jagsnél volt egy elit D, ami nem fent tartható önmagában túl sokáig, főleg nem egy rossz GM-mel és minimum erősen kérdőjeles edzői stábbal.Jó hát kitudja meddig tart ez a csoda..Nálatok sem gondoltuk volna mondjuk a PO után,hogy kb ugyan oda fogtok visszaesni. Fura dolog ez az NFLFelmerül a kérdés,hogy minek keltem fel.Hogy láss egy újabb easy Ravens W-t. Becsüld meg őket.
LeviPoki
Aláírás: a szar csapatok szurkolói!
iktriad
LeviPoki
iktriad
több mint 4 éve
Mivel a Ravensnél az offense generál dolgokat a QB által, ez sokáig fent tartható lehet, főleg jó GMmel és edzőkkel, ami nálatok megvan. A jagsnél volt egy elit D, ami nem fent tartható önmagában túl sokáig, főleg nem egy rossz GM-mel és minimum erősen kérdőjeles edzői stábbal.Jó hát kitudja meddig tart ez a csoda..Nálatok sem gondoltuk volna mondjuk a PO után,hogy kb ugyan oda fogtok visszaesni. Fura dolog ez az NFLFelmerül a kérdés,hogy minek keltem fel.Hogy láss egy újabb easy Ravens W-t. Becsüld meg őket.
LeviPoki
iktriad
LeviPoki
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Jó hát kitudja meddig tart ez a csoda..Nálatok sem gondoltuk volna mondjuk a PO után,hogy kb ugyan oda fogtok visszaesni. Fura dolog ez az NFLFelmerül a kérdés,hogy minek keltem fel.Hogy láss egy újabb easy Ravens W-t. Becsüld meg őket.
LeviPoki
iktriad
több mint 4 éve
Felmerül a kérdés,hogy minek keltem fel.Hogy láss egy újabb easy Ravens W-t. Becsüld meg őket.
LeviPoki
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Felmerül a kérdés,hogy minek keltem fel.
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Jó meccs volt.