Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
no
7 277
engem a D jobban idegesit.bár nincs olyan, de már a hatodik negyede nézem ezt a szart és már kurvára idegesítő. liga legalja ez az offenz.teljesen reménytelen, nem tudok olyan embert mondani, aki vmi extrával kihúzná a csapatot a kakiból3 pont az lófasz. Ha besül a Steelers O, akkor még bármi lehet.
gedam
Szokol
gedam
több mint 7 éve
gedam
5 902
bár nincs olyan, de már a hatodik negyede nézem ezt a szart és már kurvára idegesítő. liga legalja ez az offenz.teljesen reménytelen, nem tudok olyan embert mondani, aki vmi extrával kihúzná a csapatot a kakiból3 pont az lófasz. Ha besül a Steelers O, akkor még bármi lehet.
gedam
Szokol
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk a Vasas O is mindent megtesz azért,hogy ne legyen TD😀
több mint 7 éve
Poén volt. 😀 Azt nem, de ittam pálinkát. 😀Ne sértődj meg, egyél egy kis hurkát! 😊Debreceni vagyok, kösz! 😀 😀 Persze, hogy! 😀Csak debrecenieket, az annak számít?Kisebbségeket nem szidtál?Most gyújtottam rá, tehát tűz is volt. Gondold át a tarifát!Szép estét mindenkinek! És persze buzi MLSZ! 😊200.000
Szokol
Kampman
Szokol
Kampman
Szokol
Vrij6
Szokol
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
teljesen reménytelen, nem tudok olyan embert mondani, aki vmi extrával kihúzná a csapatot a kakiból3 pont az lófasz. Ha besül a Steelers O, akkor még bármi lehet.
gedam
Szokol
4. negyedre bőven elfog fáradni sajna a védelmünk a szokásos balfasz O teljesítményünk miatt...teljesen reménytelen, nem tudok olyan embert mondani, aki vmi extrával kihúzná a csapatot a kakiból3 pont az lófasz. Ha besül a Steelers O, akkor még bármi lehet.
gedam
Szokol
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Ne sértődj meg, egyél egy kis hurkát! 😊Debreceni vagyok, kösz! 😀 😀 Persze, hogy! 😀Csak debrecenieket, az annak számít?Kisebbségeket nem szidtál?Most gyújtottam rá, tehát tűz is volt. Gondold át a tarifát!Szép estét mindenkinek! És persze buzi MLSZ! 😊200.000
Szokol
Kampman
Szokol
Kampman
Szokol
Vrij6
több mint 7 éve
Debreceni vagyok, kösz! 😀 😀 Persze, hogy! 😀Csak debrecenieket, az annak számít?Kisebbségeket nem szidtál?Most gyújtottam rá, tehát tűz is volt. Gondold át a tarifát!Szép estét mindenkinek! És persze buzi MLSZ! 😊200.000
Szokol
Kampman
Szokol
Kampman
Szokol
több mint 7 éve
teljesen reménytelen, nem tudok olyan embert mondani, aki vmi extrával kihúzná a csapatot a kakiból3 pont az lófasz. Ha besül a Steelers O, akkor még bármi lehet.
gedam
több mint 7 éve
no
7 277
szamomra, hogy puhak vagyunk arra nincs kifogas.
több mint 7 éve
gedam
5 902
teljesen reménytelen, nem tudok olyan embert mondani, aki vmi extrával kihúzná a csapatot a kakiból
több mint 7 éve
Csak debrecenieket, az annak számít?Kisebbségeket nem szidtál?Most gyújtottam rá, tehát tűz is volt. Gondold át a tarifát!Szép estét mindenkinek! És persze buzi MLSZ! 😊200.000
Szokol
Kampman
Szokol
Kampman
több mint 7 éve
Delay of G puntnál 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
gedam
5 902
én ezt a szart nem nézem
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Kisebbségeket nem szidtál?Most gyújtottam rá, tehát tűz is volt. Gondold át a tarifát!Szép estét mindenkinek! És persze buzi MLSZ! 😊200.000
Szokol
Kampman
Szokol
több mint 7 éve
első jó passza Joe-nak, erre Wallace elejti, eeeh.
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Hihetetlen.
több mint 7 éve
Most gyújtottam rá, tehát tűz is volt. Gondold át a tarifát!Szép estét mindenkinek! És persze buzi MLSZ! 😊200.000
Szokol
Kampman
több mint 7 éve
Szép estét mindenkinek! És persze buzi MLSZ! 😊
több mint 7 éve
Flacco remélem eszik most egy csokit,vagy szív egy cigit,de valami kéne már tőle.Nem ártana ha elő lépne és kezdene vapamit magával, ezért a pénzért.Kurva kevés lesz ez ide.Amíg a nagy pénz nem volt meg elég keményen kapart de mostanság elég vékony...
LeviPoki
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Flacco remélem eszik most egy csokit,vagy szív egy cigit,de valami kéne már tőle.Nem ártana ha elő lépne és kezdene vapamit magával, ezért a pénzért.Kurva kevés lesz ez ide.
több mint 7 éve
no
7 277
Pozitívum, hogy ebből csak FG-t engedtünk... Bár ettől még nem nyerjük meg a meccset... 😀 :Sha legalabb kijelenthetnenk hogy mi nem engedtuk. 😕
Vrij6
több mint 7 éve
Pozitívum, hogy ebből csak FG-t engedtünk... Bár ettől még nem nyerjük meg a meccset... 😀 :S