Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
gyenge ez a DEF, még csak jól se kell játszania Rodgersnek...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Óvoda baszameg ilyen gagyi játékból td kapni vicc, ott rohadjon meg ez a vén geci hogy ilyenkor játszik jól, közben meg egy csövesbánat szar.A D engedi ezt ami nincs
Norbi180
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Óvoda baszameg ilyen gagyi játékból td kapni vicc, ott rohadjon meg ez a vén geci hogy ilyenkor játszik jól, közben meg egy csövesbánat szar.
1 hónapja
menjenek péknek
We are just the Ravens!
1 hónapja
Ma is írt már ide 😀Norbi nincs itt velünk? Kíváncsi vagyok a véleményére!ha kibírta ban nélkül, akkor nagyobb túlélő mint Bear Grylls
Szokol
eaglesmcnabb
We are just the Ravens!
1 hónapja
Norbi nincs itt velünk? Kíváncsi vagyok a véleményére!ha kibírta ban nélkül, akkor nagyobb túlélő mint Bear Grylls
Szokol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Norbi nincs itt velünk? Kíváncsi vagyok a véleményére!
1 hónapja
bár ott nézhetném és nem munkába 😀Az udvaron nézed? 😀még mindig befagy a lyukszim 😀Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
bcsarli, Udvari Főkóstoló
We are just the Ravens!
1 hónapja
Az udvaron nézed? 😀még mindig befagy a lyukszim 😀Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
KeyG
1 hónapja
még mindig befagy a lyukszim 😀Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
1 hónapja
De miért nem mentek 2 pontosra?
1 hónapja
Most már jobb? 😝Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
KeyG
1 hónapja
De mondja már meg valaki, hogy Queen mi a faszt csinált......ha ő volt a spy, akkor miért mozgott ki szinte a playből? Döbbenet baszki...
1 hónapja
😀 Akkor kérem a jutalékomLehúztuk őket a sárba, ott meg a rutinunk hatalmas 😀Hm Kerek Isti olvassa az eredmenykovetot?😀
polamalu
JéBé
1 hónapja
Nem összeomlás, nem változtatunk. Pontosan tudják mit kell játszani
1 hónapja
Lehúztuk őket a sárba, ott meg a rutinunk hatalmas 😀Hm Kerek Isti olvassa az eredmenykovetot?😀
polamalu
1 hónapja
Ugye, hogy ugye, mondtam, nyugi tökön lőjük mi magunkatJön a D összeomlás, ahogy szokott a másodikban idén mindig.
polamalu
1 hónapja
Ugye, hogy ugye, mondtam, nyugi tökön lőjük mi magunkat
1 hónapja
Ott is?esetleges a játékunk, mint évek óta. csak eddig lamar improvizációval megoldotta. az az elem most nincs, egy döcögős szar maradt. az eltervezett játékok 10%-ban működnek kb.minden edzőnek azt kellene mondani hogy gúdbáj
gedam
KeyG
1 hónapja
Minek? -11 😀JH hogy örülTe nem?
KeyG
Szokol
We are just the Ravens!
1 hónapja
JH hogy örül
We are just the Ravens!
1 hónapja
esetleges a játékunk, mint évek óta. csak eddig lamar improvizációval megoldotta. az az elem most nincs, egy döcögős szar maradt. az eltervezett játékok 10%-ban működnek kb.minden edzőnek azt kellene mondani hogy gúdbáj
gedam
We are just the Ravens!
1 hónapja
Igazán kihúzhattuk volna ezt a negyedet..