Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
Nem én felügyelem ezt...Furcsállom amúgy, hogy nincs már kb egy évtizede bannolva a folytonos mocskolódása miatt.De hát konkrétan rasszista beszólásai vannak, csak az elmúlt tíz percben kettő. Ha ez nem ok a bannolásra, akkor mi?
fcancellara
Assurbanapli
1 hónapja
5 yardokkal.ez hosszú lesz.
1 hónapja
Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.
1 hónapja
Furcsállom amúgy, hogy nincs már kb egy évtizede bannolva a folytonos mocskolódása miatt.De hát konkrétan rasszista beszólásai vannak, csak az elmúlt tíz percben kettő. Ha ez nem ok a bannolásra, akkor mi?
fcancellara
1 hónapja
Dobáljátok tele sárgával te néger geciA holló is fekete......😅😅😅
Norbi180
. KYLE!!!!
1 hónapja
Furcsállom amúgy, hogy nincs már kb egy évtizede bannolva a folytonos mocskolódása miatt.
1 hónapja
Dobáljátok tele sárgával te néger geci
1 hónapja
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.Én szeretem, ne bosszants már
bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 hónapja
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.Nalam is. Latom nem veletlen
1 hónapja
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.Jaja, pls ignoráljátok a vergődését.
1 hónapja
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.
1 hónapja
Egy szaros FD-t nem tudunk megcsinalni amikor kell. A game winning driverol nem is beszelve
1 hónapja
Oh boyEz mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Norbi180
1 hónapja
Ertem tehat nem a 3 lepes hanem egy feher biro hianyzik😀Ez mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Norbi180
1 hónapja
Téged honnan szalajtottak?Ez mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Norbi180
1 hónapja
szerintem ha elkezdnénk nézni az épp két lábas pötyi vagy az olyan td-ket ahol simán befut valaki és 2 lépésnél eldobja a labdát rengeteg olyat találnánk ami tdMinden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Ez mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
1 hónapja
Szerezzünk labdát!!!
1 hónapja
Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
1 hónapja
Igen, bőven kell még egy FD és ez a mi D-nk olyan lyukas, hogy simán átmennek rajtaGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
1 hónapja
Elképesztően rossz játékok vannak hívva.POnt írni akartam, hogy miért nem Lamar futja meg, vagy legalább opció legyen rá...
zinedine5
1 hónapja
ne legyek ideges, rodgers ítélet is szar voltVolt 4 kísérletünk utána, hogy first down legyen vagy TD és pörögjön az óra..
KeyG