Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
13 órája
Nem én felügyelem ezt...Furcsállom amúgy, hogy nincs már kb egy évtizede bannolva a folytonos mocskolódása miatt.De hát konkrétan rasszista beszólásai vannak, csak az elmúlt tíz percben kettő. Ha ez nem ok a bannolásra, akkor mi?
fcancellara
Assurbanapli
13 órája
5 yardokkal.ez hosszú lesz.
13 órája
Na jó gyerekek. Én léptem. Ilyen szintre nekem nincs szükségem.
13 órája
Furcsállom amúgy, hogy nincs már kb egy évtizede bannolva a folytonos mocskolódása miatt.De hát konkrétan rasszista beszólásai vannak, csak az elmúlt tíz percben kettő. Ha ez nem ok a bannolásra, akkor mi?
fcancellara
13 órája
Dobáljátok tele sárgával te néger geciA holló is fekete......😅😅😅
Norbi180
. KYLE!!!!
13 órája
Furcsállom amúgy, hogy nincs már kb egy évtizede bannolva a folytonos mocskolódása miatt.
13 órája
Dobáljátok tele sárgával te néger geci
13 órája
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.Én szeretem, ne bosszants már
bcsarli, Udvari Főkóstoló
13 órája
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.Nalam is. Latom nem veletlen
13 órája
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.Jaja, pls ignoráljátok a vergődését.
13 órája
Ne idézzétek már, nálam le van tiltva.
13 órája
Egy szaros FD-t nem tudunk megcsinalni amikor kell. A game winning driverol nem is beszelve
13 órája
Oh boyEz mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Norbi180
13 órája
Ertem tehat nem a 3 lepes hanem egy feher biro hianyzik😀Ez mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Norbi180
13 órája
Téged honnan szalajtottak?Ez mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Norbi180
13 órája
szerintem ha elkezdnénk nézni az épp két lábas pötyi vagy az olyan td-ket ahol simán befut valaki és 2 lépésnél eldobja a labdát rengeteg olyat találnánk ami tdMinden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
13 órája
Ez mindenhol td lett volna,csak ilyenkor fogunk ki ilyen néger baromarcú birót. Fasznak nem fehérek fujnak.Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
JéBé
13 órája
Szerezzünk labdát!!!
13 órája
Minden elfogfultsag nelkul ha 3 lepes kell akkor ez nem volt td. Tisztan latszik.Hagyuk már leszarom , sima td vettek el ,amivel a szezonukat baszták szétGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
Norbi180
13 órája
Igen, bőven kell még egy FD és ez a mi D-nk olyan lyukas, hogy simán átmennek rajtaGratulálok pöcegödr szépen ell lett csalva ez a mecs hogy basznátok megMég két és fél perc, 3 időkéréssel. First downok kellenek és nem tudunk futni.
Norbi180
Szokol
13 órája
Elképesztően rossz játékok vannak hívva.POnt írni akartam, hogy miért nem Lamar futja meg, vagy legalább opció legyen rá...
zinedine5
13 órája
ne legyek ideges, rodgers ítélet is szar voltVolt 4 kísérletünk utána, hogy first down legyen vagy TD és pörögjön az óra..
KeyG