Baltimore Ravens - Seattle Seahawks
több mint 2 éve
Akkor jó. Már azt hittem, magyarázni kell 😂Én tudom mit jelent.Egyszerű...Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
KeyG
MightHunter
KeyG
több mint 2 éve
Esküszöm próbálom pozitívan nézni a játékot, de ez valami katasztrófa 😭
több mint 2 éve
Én tudom mit jelent.Egyszerű...Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
KeyG
MightHunter
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Egyszerű...Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
KeyG
több mint 2 éve
Primitív? 😅Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
MightHunter
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniJól néz ki, de ilyen primitív játékokat benyalni nem szabadna
funkyparduc
több mint 2 éve
Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanniPedig 3&out, we coming!
funkyparduc
több mint 2 éve
Amugy a vedelem elegge harap, de ha 40 percet lesznek palyan, ki fognak purcanni
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Imadom, hogy visszatoljuk oket 3&18ra es ott benyalunk valami tokegyszeru passzt
több mint 2 éve
eddig mindig ríttam, hogy minek futunk, most megint rívok, hogy mé nem futunk?Pont erre gondoltam
gedam
több mint 2 éve
gedam
6 227
eddig mindig ríttam, hogy minek futunk, most megint rívok, hogy mé nem futunk?
több mint 2 éve
Hagyd, nalam mar levan tiltva, ha megnezed a hozzaszolasait egy pozitiv nem volt meg, csak ultessunk le mindenkit meg csereljuk le az edzoket meg mindig szarok vagyunk , 17-0 as szezon kellene hogy jok legyunk.Az ideiek ...A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
MightHunter
Zman77
Baromi jo a Ravens remeljuk masodik felidoben kozelebb kerulunk.
Go Hawks!
több mint 2 éve
Legyen igazad, de én nem emlékszem arra, hogy annyira magabiztosan hoztuk volna a második félidőket.Az ideiek ...A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
MightHunter
Zman77
több mint 2 éve
Az ideiek ...A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
MightHunter
több mint 2 éve
Ha még nem láttunk belőle semmit, ki tudja?Ezt el kell engedni, és inkább leültetni Genot, aztán hadd gyakoroljon Lock. Itt nem rugunk labdában ma.Lock mire gyakoroljon?
MightHunter
Jo lenne ő kezdőnek jövöre?
funkyparduc
több mint 2 éve
A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂Tényleg? Hát én nem tudom melyik meccset nézted a múltban, de én nem is emlékszem 😄
Zman77
Szerkesztette: MightHunter
több mint 2 éve
Ezt el kell engedni, és inkább leültetni Genot, aztán hadd gyakoroljon Lock. Itt nem rugunk labdában ma.Lock mire gyakoroljon?
MightHunter
Jo lenne ő kezdőnek jövöre?
több mint 2 éve
A masodik félidőben jobbak szoktunk lenni ... 🙂
több mint 2 éve
Ezt el kell engedni, és inkább leültetni Genot, aztán hadd gyakoroljon Lock. Itt nem rugunk labdában ma.
több mint 2 éve
Drew Lock,Drew Lock,Drew Lock !!! 🤩Tehat lecserelned az iranyitot mert baromi jo az ellenfel vedelme ? 🤔
Zman77
Hany iranyitora lenne szukseged egy szezonba?
több mint 2 éve
Genonak vagy leutik a passzát, vagy sack, nincs kozeputFumble
funkyparduc
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Drew Lock,Drew Lock,Drew Lock !!! 🤩