Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Le kéne már fújni. A Buffalonak semmi nem megy a NE meg nem akar semmit.Köszönöm, 2 órája ezt mondom
Matthew99
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Andersonnál nem hiszem el, hogy nem találtak jobbat. Hát ez szörnyűTetszettek volna megtartani McCarront Peterman helyett
Cruyffista
több mint 6 éve
Le kéne már fújni. A Buffalonak semmi nem megy a NE meg nem akar semmit.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Cruyffista
3 340
Andersonnál nem hiszem el, hogy nem találtak jobbat. Hát ez szörnyű
több mint 6 éve
Akkor menjünk alukálni 😊Még 3 óra munka, nem lehetne hosszabbítás? :d
dande
több mint 6 éve
Akkor menjünk alukálni 😊
több mint 6 éve
Eddig tartottva meccs...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ezt most érzed, hogy eléggé öngól volt, nem? :dÜgyesen eldobtunk megint egy intitA TnT billentyűsét ?
Wyatt
Sixo
több mint 6 éve
Ügyesen eldobtunk megint egy intitA TnT billentyűsét ?
Wyatt
több mint 6 éve
Azért a védelem elég jól muzsikál Elliott pedig rossz matchup nekünk. De legyen úgy 😉Ezért bosszúból remélem nagyon elverünk titket Gyula 😛Nem hiszem, hogy gondot fogunk jelenteni nektek... 😪😥😪
dande
VIZILÓ
több mint 6 éve
VIZILÓ
243
Ezért bosszúból remélem nagyon elverünk titket Gyula 😛Nem hiszem, hogy gondot fogunk jelenteni nektek... 😪😥😪
dande
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Igen, sajna idén nem csak vele. Amúgy Ivoryból RB-t csinálunk a végén, faszaGronk mar tavaly is nagyon megszenvedett White-tal szemben, egészen zseniális CB lehet belőle, nagy kedvenc.Majdnem. Mondjuk az első 3 futó hiányzik, és WR-ekkel és QB-val futkorászunk, de majdnem. Ettől még Edelman elkaphatná a labdát. Gronk 2/7-je is parádés összmunka. Miért nem kezdtem él már 2 órája inni inkábbEz a Gordon gyerek egész ügyes, próbálhatnánk többször megjátszaniDe az offense nagyon gyenge eddig. Pedig majdnem teljes fegyverzetben játszunk.
Wyatt
Burkus
Wyatt
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Gronk mar tavaly is nagyon megszenvedett White-tal szemben, egészen zseniális CB lehet belőle, nagy kedvenc.Majdnem. Mondjuk az első 3 futó hiányzik, és WR-ekkel és QB-val futkorászunk, de majdnem. Ettől még Edelman elkaphatná a labdát. Gronk 2/7-je is parádés összmunka. Miért nem kezdtem él már 2 órája inni inkábbEz a Gordon gyerek egész ügyes, próbálhatnánk többször megjátszaniDe az offense nagyon gyenge eddig. Pedig majdnem teljes fegyverzetben játszunk.
Wyatt
Burkus
Wyatt
több mint 6 éve
White játszik, nem? Csak MIchel hiányzik, Burkheaddel eddig sem lehetett komolyan számolni. MIchel hiánya miatt írtam , hogy majdnem.
több mint 6 éve
Ricsiiiiii 10n X év után az mondani BBre hogy védekező felfogású edző... csak sztem faceplam???
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
White zseniális, de inkább elkapónak és néha-néha futónak. Michel kell már a Packers ellen is
több mint 6 éve
Na a pályamunkásnak annyi 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Szerintem már előtte megvolt az elkapás, de ez sem sima játék volt, hanem kurva nagy egyéni játék
több mint 6 éve
Ezért bosszúból remélem nagyon elverünk titket Gyula 😛