NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 595
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Buffalo Bills - New England Patriots
10 hónapja
4 TO ellnére volt tartása a csapatnak....Meki már összefosta volna a bokáját, de Zappe nem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Azért ahogy elnézem, hogy Tua belesérült egy felesleges 4&13 futásba, 30 ponttal kikapnak és kb. olyan ostoba turnovereket hoznak össze mint mi - a Phins most amortizálja le magát.gondolom vasárnap éjjeli meccs lesz a MIA-BUF, de a mai teljesítményére nem lehet büszke a buffalo, ezt a meccset kb nekünk köszönhetik
Burkus
10 hónapja
Azért ahogy elnézem, hogy Tua belesérült egy felesleges 4&13 futásba, 30 ponttal kikapnak és kb. olyan ostoba turnovereket hoznak össze mint mi - a Phins most amortizálja le magát.
10 hónapja
És nyert a Cards!
10 hónapja
ennek amúgy mi értelme, hogy olyan utat fút, ami pont 2 yarddal rövidebb mint a 1st down???Semmi. Jobb pozíció a punthoz max. De: 1. Meki ebből egy safetyt hozott volna össze. 2. Zappe még playt is csinált, nemcsak kidobta pánikszerűen oldalra. 3. Zappe jól felmérte, hogy a hosszabb passz esélytelen, nem próbálta meg .Összességében nekem tetszett a játéka, főleg az elemzése
NB2
10 hónapja
az arab Beasley, kis minitron eldönti?
10 hónapja
Ezt én már safetynek láttam. Hogy hogy menekült ki...Van hidegvér benne valamennyi....jó lenne most egy 3 and out és utána menni a W-ért...
Burkus
Draft
10 hónapja
ennek amúgy mi értelme, hogy olyan utat fút, ami pont 2 yarddal rövidebb mint a 1st down???
10 hónapja
Ezt én már safetynek láttam. Hogy hogy menekült ki...
10 hónapja
A Miamit csúnyán alázzák. A Ravensnek simán kinéz egy SB részvétel ezzel a teljesítménnyel.van egyszer egy alapszakasz Ravens (főleg a qb a lényeg) és van egy PO Ravens
Burkus
10 hónapja
A Miamit csúnyán alázzák. A Ravensnek simán kinéz egy SB részvétel ezzel a teljesítménnyel.SB win is....
Burkus
Draft
10 hónapja
szerencsétlen O-t mindig szopatja az ST ezekkel a rohadt szar mezőnypozíciókkal!!!
10 hónapja
A Miamit csúnyán alázzák. A Ravensnek simán kinéz egy SB részvétel ezzel a teljesítménnyel.
10 hónapja
ezt hogy gondolta, hogy 10 yardra áll a védőtől 2&3-ra?????
10 hónapja
most egy pick6 😊
10 hónapja
Basszus ha így játszottuk volna egész éveben nem lenne keserű a szám íze... Mac bekaphatja Zappe a király mert nem egy jó játékos de Leader nincs mese
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
10 hónapja
Az offense a négy TO dacára jobban emlékeztet egy életképes csapategységre mint Meki alatt bármikor.Ugyanezt mondom én is bevette a leszarom tablettát és megy...igaz a fal 1 mp alatt összeesikezért utáltam mikor topinék statisztikáztakKövezzen meg bárki, de ahogy Zappe ezt a 3&9-et játszotta, az teljesen más minőség mint MJ. Ez foci.Én simán adnék neki még 1 évet. Főleg ha 3 vagy 4 en húzunk.
Burkus
Nomac
vazze én a szememnek hiszek és azt látom, hogy vannak tökei, hibázik, de nem néz ki úgy mind egy kisiskolás pöcs (Meki)
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Szerkesztette: Burkus
10 hónapja
azért ezt a meccset rohadtul megnéztem volna 4 TO nélkül is...
10 hónapja
egyébként Meki miért áll folyton az oldalvonalnál sisakban? 😊Hallja a behívott játékokat
NB2
10 hónapja
egyébként Meki miért áll folyton az oldalvonalnál sisakban? 😊
10 hónapja
Ugyanezt mondom én is bevette a leszarom tablettát és megy...igaz a fal 1 mp alatt összeesikezért utáltam mikor topinék statisztikáztakKövezzen meg bárki, de ahogy Zappe ezt a 3&9-et játszotta, az teljesen más minőség mint MJ. Ez foci.Én simán adnék neki még 1 évet. Főleg ha 3 vagy 4 en húzunk.
Burkus
Nomac
vazze én a szememnek hiszek és azt látom, hogy vannak tökei, hibázik, de nem néz ki úgy mind egy kisiskolás pöcs (Meki)
NB2
Draft
10 hónapja
Amúgy megy a sírás-rívás folyton, hogy mé nyerünk, érdemes ránézni az eredményekre, kik hajtanak a győzelemért.
10 hónapja
Uche nagy eszed volt 😕