Buffalo Bills - New England Patriots
10 hónapja
Emögött a fal mögött MJ-t már agyonverték volna..ezért utáltam mikor topinék statisztikáztakKövezzen meg bárki, de ahogy Zappe ezt a 3&9-et játszotta, az teljesen más minőség mint MJ. Ez foci.Én simán adnék neki még 1 évet. Főleg ha 3 vagy 4 en húzunk.
Burkus
Nomac
vazze én a szememnek hiszek és azt látom, hogy vannak tökei, hibázik, de nem néz ki úgy mind egy kisiskolás pöcs (Meki)
NB2
10 hónapja
ezért utáltam mikor topinék statisztikáztakKövezzen meg bárki, de ahogy Zappe ezt a 3&9-et játszotta, az teljesen más minőség mint MJ. Ez foci.Én simán adnék neki még 1 évet. Főleg ha 3 vagy 4 en húzunk.
Burkus
Nomac
vazze én a szememnek hiszek és azt látom, hogy vannak tökei, hibázik, de nem néz ki úgy mind egy kisiskolás pöcs (Meki)
10 hónapja
De ezt magyarázzátok meg, miért rugat ilyen távolról? Miért? Inkább nekimentem volna,,
10 hónapja
Ezt a rúgót a pics@ba zavarják el.
10 hónapja
Faszom igyon már célzóvizet....nem az erővel van itt a baj
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ryland te is menj már a pi...a, 2 kihagyott FG, szerencsére befújták a delayt
10 hónapja
Kövezzen meg bárki, de ahogy Zappe ezt a 3&9-et játszotta, az teljesen más minőség mint MJ. Ez foci.Én simán adnék neki még 1 évet. Főleg ha 3 vagy 4 en húzunk.
Burkus
10 hónapja
Ki a faszom mondta,hogy a falunk az rendben van?
Draft
10 hónapja
Kövezzen meg bárki, de ahogy Zappe ezt a 3&9-et játszotta, az teljesen más minőség mint MJ. Ez foci.
10 hónapja
atyaég ez a fal
10 hónapja
Most jobban állunk?
10 hónapja
Hát ez gyorsan ment....
Draft
10 hónapja
annyira nincs súlya a védőfalunknaklehet, hogy jól védekezünk egészében futás ellen, de simán 1-2 yardot benyomják őket röhögve, mindig
jó lett volna kivédekezni, de Dugger mozizott, így meg kb minimum FG adta magát
10 hónapja
a 4 labdavesztés után volt 2 értelmes drive-unk, nem akarta lerombolni az önbizalmat egy labdavesztésselEz mindig benne van, de egy jobb csapat ellen játszunk. Mikor ragadjuk meg a lehetőséget?Ennyi erővel ki se jöjjünk a következő félidőre, mert rosszabbak vagyunk mint a Bills? Minek utaztunk el egyáltalán...ez így sarkítás
Nomac
BB azt mondja, hogy nyerhetünk, de nem egy egyperces driveban esetleg jövő hiba mellett
Ő (és mondjuk én is) úgy gondolta, hogy itt több volt az esély egy labdaeladásra, mint egy pontszerzésre
zinedine5
Még mindig úgy gondolkodunk mintha mi ülnénk az AFC élén..
Nomac
10 hónapja
Ez mindig benne van, de egy jobb csapat ellen játszunk. Mikor ragadjuk meg a lehetőséget?Ennyi erővel ki se jöjjünk a következő félidőre, mert rosszabbak vagyunk mint a Bills? Minek utaztunk el egyáltalán...ez így sarkítás
Nomac
BB azt mondja, hogy nyerhetünk, de nem egy egyperces driveban esetleg jövő hiba mellett
Ő (és mondjuk én is) úgy gondolta, hogy itt több volt az esély egy labdaeladásra, mint egy pontszerzésre
zinedine5
Még mindig úgy gondolkodunk mintha mi ülnénk az AFC élén..
10 hónapja
Ennyi erővel ki se jöjjünk a következő félidőre, mert rosszabbak vagyunk mint a Bills? Minek utaztunk el egyáltalán...ez így sarkítás
Nomac
10 hónapja
Ennyi erővel ki se jöjjünk a következő félidőre, mert rosszabbak vagyunk mint a Bills? Minek utaztunk el egyáltalán...
10 hónapja
Az ilyen faszságok miatt mondom azt hogy BB out. 3 time out és több mint 1 perc, miért?Mert az általa épített offense szinte biztos, hogy nem képes ezt megugrani. És valószínűleg ezt jól látja
Nomac
10 hónapja
Az ilyen faszságok miatt mondom azt hogy BB out. 3 time out és több mint 1 perc, miért?Pick 6 miatt
Nomac
Draft
10 hónapja
Az ilyen faszságok miatt mondom azt hogy BB out. 3 time out és több mint 1 perc, miért?4 labdavesztés ellenére még mindig meccsben vagyunk és nem akart egy 5.-et
Nomac
10 hónapja
Az ilyen faszságok miatt mondom azt hogy BB out. 3 time out és több mint 1 perc, miért?
10 hónapja
Remélem most megpróbálunk valamit csinálni, és nem futni..
10 hónapja
Azt kotonnal elég de az offenst hibtőporral szárazon 😂Meg az ST-tA védelemre egy szó panasz nem lehet. Judon és Gonzalez nélkül.A védelem OK az offenst kell megbaszni
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
zacknorb
Draft
10 hónapja
Meg az ST-tA védelemre egy szó panasz nem lehet. Judon és Gonzalez nélkül.A védelem OK az offenst kell megbaszni
Burkus
ThundersNFL a Jobbágy
10 hónapja
Ryland baszd már meg magad faszom
Draft