Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 1 éve
Ez a sack lehetett volna akár facemask vagy horsecollar tackle is...Nem
FunHun
több mint 1 éve
Jó lenne rettegni MacJ passzaitól csak az a baj nem dob eddig szart se 😀Pedig lassan muszáj lesz neki, mert itt nem lesz elég egy jó második félidő...
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Ez a sack lehetett volna akár facemask vagy horsecollar tackle is...
több mint 1 éve
Jó lenne rettegni MacJ passzaitól csak az a baj nem dob eddig szart se 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
prérifarkas
598
volt itt minden persze sárga nincs most lehet a nyakánál cibálni rácsot húzkodni
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 1 éve
nah védelem megint alkot, mondjuk Dugger elkaphatta volna 😊
több mint 1 éve
Azt hittem el tud menekülni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Dugger benyek de kellet volna
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ne nekem mond, ha rajtam múlik a szezon zaszloinak a fele nem repült volna. Következetesen nem dobálnak, ez a problémaIlyen sackért bizonyos qb-knál már 5 zászló repült volnaSemmi extra nem volt, nem szabadult a labdától időben (Parker üresbe mozgott pedig), megérdemli sajnos...
shagi0206
Castleai01
több mint 1 éve
Ez megvolt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ilyen sackért bizonyos qb-knál már 5 zászló repült volnaSemmi extra nem volt, nem szabadult a labdától időben (Parker üresbe mozgott pedig), megérdemli sajnos...
shagi0206
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
😂😂😂😂😂Nem mondok neveket, a saját biztonságom érdekében 😄Ilyen sackért bizonyos qb-knál már 5 zászló repült volnaBrady Rogers Mahomes?
shagi0206
ThundersNFL a Jobbágy
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Az ugye egyértelmü, hogy a Bills nem kap ma érdemi büntit. Azért egy ilyen sack-ért mi tuti sárgát kaptunk volna.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nem mondok neveket, a saját biztonságom érdekében 😄Ilyen sackért bizonyos qb-knál már 5 zászló repült volnaBrady Rogers Mahomes?
shagi0206
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ilyen sackért bizonyos qb-knál már 5 zászló repült volnaBrady Rogers Mahomes?
shagi0206
Draft
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ilyen sackért bizonyos qb-knál már 5 zászló repült volna
több mint 1 éve
Addig tartja labdát míg pofán verikNa, spec team hozta a formáját.Figyeld MJ barátunk milyen jól teljesít! 😊
Lúdas Solymi
Nomac
Draft
több mint 1 éve
Jézusommitkapott.Bírja 😀 Megszokta
Bazzani
több mint 1 éve
Na, spec team hozta a formáját.Figyeld MJ barátunk milyen jól teljesít! 😊
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Ha én látom mi jön ami nagy szó akkor ő miért nem?
Draft
több mint 1 éve
fasza meccsnek néz ki így...
több mint 1 éve
26. az offense,azért az kemény…
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Ez mi a fasz volt? Menekülni esetleg?
Draft
több mint 1 éve
Ki lesz filézve a csapat